Från ett litet frö

 
Jag har alltid tyckt att det är roligt att plantera frön och se dom växa. Till och med när jag var tonåring så hade jag ett sånt där litet växthus som man kunde ha i fönstret och där odlade jag mina egna sockerärtor. Men jag är inte någon expert även om jag drömmer om en egen trädgård där jag kan utveckla mina gröna fingrar.
 
I lägenhet är det inte riktigt lika lätt att så och odla saker. Men jag brukar försöka plantera några solrosfrön. I år har dom hunnit bli riktigt höga, snart lika långa som Zack. Jag hoppas på att få se en knopp snart.
 
För tre år sen så planterade jag kärnor från en citron. Jag drömde om ett citronträd men tyckte det var svårt att hitta nån så jag tänkte att jag får väl fixa ett själv. Än idag lever mitt citronträd. Den ser nog rätt så tanig ut och ser nog itne ut att riktigt passa in bland mina orkidéer och andra blommor men jag ler varje gång jag ser den och vårdar den ömt. Det är ju något speciellt med plantor som man själv har sått från ett litet frö.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet