bambi

Galapremiären av Monsters University
 
Igår var vi på galapremiären av Monsters University. Barnen hade längtat hela veckan på att få se "monsterfilmen". Dom fick även träffa och krama om huvudkaraktärerna Mike och Sulley (Leah blev ledsen när vi gick ifrån dom och ville att dom skulle följa med oss...)
 
 
Dom dansade lite för oss innan filmen också  :)
 
 
Zack skrattade hur mycket som helst under filmen... Leah inte lika mycket. Dessutom så sprang vi på toaletten med henne tre gånger under filmens gång så jag vet inte om hon hängde med så bra i filmens handling. Jag tror att hon var lite för liten för filmen.
 
 
Barnen fick även tatueringar innan filmens början.
 
 
Och det fanns så mycket gott att mumsa på... godis, dricka och donuts!!
 
Sammanfattningsvis så kan jag säga att Zack var den i familjen som gillade den mest, men han gillar monster. Vi vuxna tyckte filmen var okej och Leah var nog för liten för den. Zack pratade mycket om den efteråt så han verkade mycket nöjd med den i allafall.
#1 - Fröken M

Gud va kul !! Varje gång reklamen för den visas på tv skriker vigg0o - DEN vill jag se mamma !
Så vi får väl se om det blir ett bio besök här till helgen :)

#2 - Erica

Hej!

Jag har följt din blogg i flera år men är urusel på att kommentera. Du verkar vara en så go person, så mänsklig och äkta så att man fastnar nog lätt för dig och din familj. Recepten och reflektionerna kring genus-biten är också väldigt uppskattat.

Jag tänkte be dig om din hjälp, i helgen ska jag iväg på tollarspecialen (hundaktivitet) och skulle vilja bjuda på lite fika. Har googlat och kikat men sitter fast. Det måste tåla att slängas ner i en ryggsäck, fara runt, att det både kan vara varmt och kallt, ätas för hand och räcka till runt 30 personer och dessutom vara lättbakat för jag har inte tid att göra om

Du kanske ser mitt problem? ;)

Jag tänkte baka någon "riktig" kaka och någon småkaka, tänkte att du kanske hade lite recept att rekommendera eftersom ni är ute på picknick ibland och jag kan tänka att man önskar lite samma sak då? Cupcakes är jättefina men lite för ömtåliga för öventyr ;)

Hoppas du får en fin dag!

Svar: Åh, tack för dom fina orden!! :)
Brownies är ju väldigt tåliga (och inte så svåra att baka)!! Mina favoriter: http://bambi.alltforforaldrar.se/2013/july/cookiebrownies-varldens-godaste-brownie.html

Blueberry crumble är ju supergod och är också en långpannekaka: http://bambi.alltforforaldrar.se/2013/may/blueberry-buckle-en-fantastisk-god-blabarskaka-2.html

Lycka till!
bambi