Nytt från Molo AW 2013 (höstkollektionen!)

 
Jag beställde lite saker som var på rea och kunde inte låta bli att även beställa några plagg från Molos nya höstkollektion. Hur fint är inte detta print som heter Down to the woods? Känns så förtrollande och magisk och får mig att tänka på sagovärldar. Denna tröja heter Rayna och ksotar ca 350 kronor. 
 
 
Denna tröja med ugglor och randiga ärmar tyckte jag var så fin. Den känns så där härligt vintrig och jag är nog lite kär i ugglor... det brukar vara ett återkommande tema på barnens kläder.. haha. Molo Rico Snow Owls heter den och kostar ca 350 kronor.
 
 
Molos stjärn-mjukisbyxor (Lyle Nautil star) brukar jag köpa ett par om året, så ni kanske har sett dom på barnen i bloggen. Leah brukar få ärva dessa av Zack och dom är verkligen toppen. Mjuka och sköna och såååå snygga. Helt okej pris för att vara Molo också, dessa kostar ca 250 kronor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer
2013-07-25 @ 09:36:40 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Åhh, den översta tröjan och byxorna!! Så fina ju :)

Angelica
2013-07-25 @ 12:00:46

Åh, fina Molo! Jag har spanat in en klänning i Down to the Woods till familjens lillasyster, mönstret är så fint! Molo är verkligen en riktig favorit hemma hos oss!

Sofie
2013-07-26 @ 11:38:53

Jättefina!
Vad har Zack för storlek på de olika tröjorna?

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet