bambi

Polismuseet - mycket för pengarna!
 
Utflykten igår bar av till Polismuseet tillsammans med Linda och hennes ena dotter, Annie. Det var en jättetrevlig utflykt och barnen hittade på en massa skoj. Inträdet är 60 kronor för vuxna och barn går in gratis.
 
 
12.30 så anordnar museet en barnvisning där två polisstudenter berättar mer om polisens fordon, polisens djur och vad polisen har i bältet. Zack och Leah tyckte nog att dom pratade lite för länge för mot slutet så höll dom på med annat. 
 
 
Det finns en massa duplo lego att leka med... här skulle Zack och Leah kunna sitta hela dagen.
 
 
Det finns massor för barnen att prova på, t.ex. poliskläder, sitta i en polisbil eller på en polismotorcykel.
 
 
Och att sitta i fängelse... men Leah verkade trivas där inne... haha...
 
 
Sen fanns det även en hel del att leka med utanför också! Det var perfekt väder för utomhuslek då det inte var för varmt eller för kallt.
 
 
Men allra allra roligast var nog trampbilarna. Det kostar 20 kronor för att åka i 20 minuter. Leah var lite för kort så hon inte riktigt trampa ordentligt på dom men Zack och Annie hade väldigt roligt på dom. Jag fick nästan slita av Zack när hans 20 minuter var slut.
 
Helt klart värt ett besök då man får otroligt mycket för pengarna. Men museet har inget café (dock platser där man kan äta medhavd mat), vilket kan vara bra att veta. 
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Ser roligt ut! Det skulle nog Robin tycka om, synd att vi bor så långt bort bara... :)

#2 - Lina

Polismuseet är såå kul :) Vi var där 2 ggr förra året och köpte årskort där och sen har jag inte varit där mer :/ Ångest när jag än då köpte årskort :) Men måste dit snart igen innan årskortet går ut hihi..... Filmen verkade kul i sönd, O älskar också monster. Ha en fin dag s¨å hoppas jag vi ses snart, kramar

#3 - Sanna

Vi var där vi också i går, men vi missade nog varandra annars hade jag givetvis hälsat (inte för att jag tror du känner igen mig dock).

Kram Sanna