bambi

Regnbågens alla färger
Barn (och många vuxna) uppskattar färggladda saker och det gäller även bakverk. Så till kalas och liknande tillställningar så tycker jag om att baka regnbågsbakverk. Barnen brukar verkligen uppskatta det och dom vusna brukar bli väldigt imponerade! Det är inte så krångligt egentligen, det gäller väl egentligen bara att ha tålamod och lite lugn och ro (jag brukar föredra att baka när barnen har gått och lagt sig).
 
 
Man blir ju GLAD av färg, så det passar verkligen så bra på kalas. Var inte rädda för att använda karamellfärg i bakverk, det gör det hela så mycket roligare!
 
Några favoriter är regnbågscupcakes, här kan man bestämma också vilken färg man vill ha på frostingen och dekorera på alla möjliga vis. Endast fantasin sätter begränsingar!
 
Om man vågar sig på en regnbågstårta så lovar jag att den bli legendarisk. Mina vänner pratar fortfarande om den jag gjorde. Det tar lite tid att förbereda den men sen så imponerar den ordentligt på alla!
 
Alla barn ÄLSKAR kakor. Jag vet att om Zack och Leah får välja ett slags bakverk, vilket som helst, så skulel dom välja kakor. Så varför inte bjuda på fina och GODA regnbågskakor?
#1 - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

Dessa står längst upp på listan för nästa barnkalas :D

#2 - Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning

Vilka härliga färger! Önskar att jag var mer pysslig av mig!

#3 - Carolina

Tårtan måste ju provas någon gång - helt fantastiska färger! Kram

#4 - Helena

Åh, sådana härliga bakverk! :)

#5 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Måste prova en regnbågstårta nån gång helt klart. De är så fina :)