Spårvägsmuseet

 
Nu när vi har skärmfri vecka så gäller det verkligen att aktivera sig, speciellt när det är dåligt väder som det var igår (det är nog jag som har svårast för denna skärmfria vecka då jag har svårt att låta bli iPhonen). Så vi drog till Spårvägsmuseet. Jag har varit där en gång tidigare med barnen men det var för två år sen.
 
 
Inträdet ligger på 40 kronor per vuxen, barn under 7 år går in gratis. Det är enkelt att ta buss 2 eller 66 hit som stannar precis utan för museet.
 
 
Det finns mycket för barnen att göra. Testa på att köra spårvagn och tunnelbana, t.ex.
 
 
Men populärast är nog Brio tågbanorna som finns att leka med. Det finns även bilder för barnen att färglägga på t.ex. spårvagnsförare (stort plus att det är både kvinnliga och manliga förare på bilderna).
 
 
Barnen älskar även mini-tunnelbanan som man kan åka i för 10 kronor per person. 
 
 
Vi hann även med glass-fika och ett besök i leksaksmuseet som ligger i samma byggnad (och som ingår i entreavgiften till spårvägsmuseet). Helt klart ett prisvärt besök med tanke på hur mycket som ingår och detta är ett hett stockholmstips för alla tågintresserade barn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
emma sofie
2013-07-24 @ 13:07:59 Blogg: http://frokenemmapemma.blogg.se

Var i Stockholm ligger det? Dit måste jag åka med mina barn!

Svar: Vid Barnängen på Söder.
bambi

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet