bambi

Tantolundens badplats och Drakens lekplats
 
Igår var det ju fint väder igen så då begav vi oss iväg till Tanto och badplatsen där. Det är en liten sandstrand och en del klippor som man kan ligga på. I bakgrunden syns stadens höghus, en rätt så häftig känsla att bada på en strand mitt i stan.
 
Det var väldigt mycket folk så det var ont om plats, tror att jag aldrig sett så mycket folk där. Men det är mer och mer folk som upptäcker Tantos badplats. När vi gick dit för 2-3 år sen var det knappt några alls där!
 
 
Barnen lekte och plaska en hel del, även om vattnet förstås var kallare än dagen innan på Eriksdalsbadet. Till och med jag doppade mig helt, trots att jag ofta är en badkruka i såna här kalla vatten!
 
 
På vägen hem från badplatsen så såg vi denna häftiga båt, som ser ut som en stor gräsand (kolla ute i vattnet till vänster). Jag har sett den en gång förut och den ser rätt så rolig ut när den kommer åkandes!
 
 
I närheten finns Drakens lekplats också. Nu på sommaren så sprutar den stora blåa draken vatten om man trycker på en knapp.
 
 
Man kan lätt spendera en hel dag i Tanto med bad och lek. När Drakens parklek har öppet så kan man även be dom sätta igång grillen, så gör dom det gratis åt en. Man kan även ringa dit och boka en tid så är grillen varm tills dess!
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så härligt det ser ut! :)