bambi

Tre hemska minuter på Eriksdalsbadet
 
Igår planerade först att göra något helt annat innan vädret vände och blev väldigt soligt och fint så då bestämde vi oss för att åka och bada vid Eriksdalsbadet. Det var ovanligt lite folk där och jag tror att många trodde att det inte skulle bli en sån varm dag som det blev.
 
 
Barnen hoppade och badade en massa. Speciellt Leah är otroligt orädd och hoppar i utan att man tar emot henne. Hon vill bara hoppa om och om igen och det är nästan svårt att få henne att följa med upp ur vattnet, trots blåa läppar.
 
Maken följde med Leah när hon lekte på några statyer. Han stod och läste lite i sin bok medan hon lekte, men plötsligt var hon borta. Han ropade på mig (jag var med Zack) och både han och jag fick lite panik. Hon hade sina flytpuffar på sig men ändå så är ett bad inget ställe som man vill tappa bort ett barn på. Vi sprang runt som yra höns och letade efter henne och till slut så hittade vi henne vid bassängkanten till stora vuxenpoolen. En pool som vi inte hade besökt tidigare under dagen så vi trodde inte att hon hade gått dit så därför letade vi inte där först.
 
Hon var borta kanske 3 minuter men man hinner tänka mycket på dom få minuterna. Usch, det var hemskt och även om det inte var fullpackat som det brukar vara på sommaren så var det ändå en del folk och Eriksdalsbadet har flera utomhuspooler så det är inte så lätt att hitta ett borttappat barn där.
 
 
Efter den jobbiga incidenten så tog vi det lugn med vindruvor och glass. Jag tror nog inte maken får stå och läsa igen när han passar barn....
#1 - Hoffsan

Usch kan riktigt känna hur hjärtat bultat på er!
Var själv på ett badhus igår och var med om en incident av ett annat slag. Två mammor började bråka med varandra i bebispoolen och skrek så mycket och högt på varandra att min son blev livrädd o klamrade sig fast vid mina ben och sedan ville han inte bada mer. Nu blir det stranden och poolen i trädgården resten av sommaren. Att vuxna människor kan bete sig så!?

#2 - hanna

vilken fin väska! Var har du köpt den?

Svar: Den har jag faktiskt fått, så jag vet tyvärr inte vart den kommer ifrån.
bambi

#3 - Linda-Matstugan

Usch! Panikkänsla! Kan lätt föreställa mig det hela. Så skönt att se och höra att allt gick fint/Kramar

#4 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Usch va hemskt! Jag kan känna paniken ni måste haft...

#5 - Anonym

"passar barn"???

Svar: Ja, om han ska passa andra barn eller våra barn? Vad ska jag annars säga??
bambi

#6 - maya

armpuffar är en falsk trygghet dom kan åka av! vår dotter har varit på väg att drunkna pga dessa i ett badhus. när sedan allt lugnat sig o jag undrar var i hela helvetet man säljer sådan skit som kan åka av?? får till svar av stora badmästaren i det stora badhuset -när vi var små hade alla dessa gula tuber runt midjan nu är föräldrarna så bekväma så man vill ha armpuffar. vi VET att dom är en falsk trygghet för dom åker lätt av om barnet är blött men vad ska vi göra...

ja våran vilda unge blev inte mindre vild efter detta men vi slutade använda dessa hemska armpuffar o var gång jag ser någon använda dessa ryser jag - fy fan vilket lur att tro att barnet ska vara "säkert" med dom på... nä bättre närhet och bottna eller dom hederliga tuberna (finns på barnens hus)