bambi

Tur att det finns Vanish...
 
När jag kom hem från träningen igår så såg Leah ut så här. Då hade maken tvättat av henne. Han och barnen hade varit ute i parken och hittat ett körsbärsträd som dom hade gått loss på. Men jag förstår ändå inte hur Leah fick körsbär i pannan?!?
 
 
Tröjan såg ju inte så mycket bättre ut.... Maken sa att när dom gick hem så såg det ut som om Leah hade varit med i en trafikolycka eller nåt...
#1 - meh.blo.gg

Skitiga ungar är lyckliga ungar ;)

#2 - Nenna - livet så här långt

Håller med Madelein - skitiga barn är glada barn! =)

Men appropå Vanish, som jag aldrig riktigt kommit överens med vilket jag upptäckt i efterhand, så kan jag rekomendera båda våtservetter och galltvål till sånna fläckar. Efter att jag fick tipset om våtservetter (sånna som används till barn) så har jag nästan helt slutat att använda dem till barnen. Min tanke: Är de så bra på att ta bort fläckar, vilka otäcka medel innehåller de då? Och vill jag verkligen smeta på medlet på mina barns känsla delar?

Hur som helst, våtservetter fungerar hur bra som helst på blåbärsfläckar så körsbärsfläckar borde det också fungera fint på!

Svar: Åh, tack för tipset!!
bambi

#3 - Världens bästa Maria

Jag har fått testa Vanish men tycker nog inte att jag märker någon direkt skillnad på att bara använda vanligt tvättmedel. Galltvål däremot vara alla småbarnsföräldrars bästa vän! Den har till och med tagit bort flera år gamla ingrodda fläckar på en del kläder vi ärvt! :-)