bambi

Det där med tandkräm med godissmak
 
 
Det råder delade meningar här hemma angående barnens tandkräm. Barnen vill gärna ha tandkräm med fruktsmak eller jordgubbssmak medan jag tycker att dom kan ha tandkräm med mild mintsmak. Jag tänker att det är bra att dom lär sig att förknippa den vanliga tandkrämssmaken med rent, istället för värsta godissmaken. Känns inte så bra att dom lär sig tycka att godissmak är så det "ska" smaka i munnen.
 
Vi körde på mintsmak i början, men sen nån gång fick dom en med fruktsmak och sen dess går det knappt att byta tillbaka.... Huvudsaken är egentligen att dom borstar tänderna men jag tror också att det är bra att skapa vanor, där dom tycker att den där mintsmaken känns rent och fräscht
 
Hur gör ni? Kör ni med tandkräm med "godissmak"?
Bloggtrender
Jag har bloggat i lite över 6 år nu. Tiden går fort och det är lite roligt att titta tillbaka på hur saker och ting har förändrats i bloggvärlden. Jag minns t.ex. när jag hade runt 100 besökare om dagen och jag minns hur stort det var när jag började få hem sponsrade grejer! Wow, så häftigt det var att kunna få saker gratis bara genom att blogga. 
 
Och jag tror att det är så många ser det, utifrån. Dom ser att jag får hem saker "bara" genom att blogga men dom tänker inte på att jag har lagt ner SÅ mycket tid under dessa 6 år. Dom kan också lägga ner 6 år på att skriva och ta kort, så kanske dom också få hem saker?
 
Men även om många företag har förstått hur stark marknadsföringskraften i bloggar är så fick jag höra att en tjej som jobbar med just trender inom sociala medier ser att bloggar som har för mycket sponsring och reklam kommer att försvinna och dö ut. Jag tror också på det. Jag tror att folk har blivit lite "mätta" och det har gått lite till överdrift med sponsring och goodiebags. 
 
Även jag själv har blivit lite "mätt" på det och tackar nej till mer och mer saker. Trots att det är sommar så har jag fått en del erbjudanden och inbjudningar (så var det inte förra sommaren) men det är skönt att välja ut godbitarna och försöker återgå till kärnan av varför jag började blogga från början. Jag ville skriva och jag ville vara kreativ och det känns inte alls som att jag är det om andra (dvs. företagen) bestämmer vad som ska stå i bloggen. Till slut så är det ju inte min blogg längre?
 
Jag tror även på lite mer nischade bloggar och på att bloggare får betalt istället för bara att få grejer.
 
 
Hur tror ni att det kommer att se ut i bloggvärlden i framtiden? Mer eller mindre sponsring? Nischade eller breda bloggar?
Tack för alla fina kommentarer!
 
Tack för alla fina kommentarer som ni lämnar, det värmer verkligen i hjärtat. Just ämnen som berör barn upprör många och många har sina åsikter och delar gärna med sig av dom. Sen så är det lite konstigt att vissa tror sig veta precis vad vi äter här hemma? Genom att läsa lite i bloggen?? Ni ska veta att det är såååååå mycket som utelämnas i bloggen.
 
Jag tar inte åt mig så mycket för jag vet att barnen inte äter för mycket socker eller för mycket onyttigt. Sen så håller jag med er om att om man är för mycket åt ena hållet så brukar det bara bli tvärtom. Det har jag märkt då barnen inte ens äter upp cupcakesen dom få gångerna dom får nån. Dom har nog tröttnat lite  ;)
 
Nu ska vi packa väskorna och bege oss iväg på hotellövernattning och imorgon blir det Skansen för hela familjen! Skönt med en liten mini-semester i sin egen hemstad  :)