bambi

Barnens garderob
Före:
 
 
Efter:
 
 
 Zack och Leah delar på en garderob (Zacks kläder till vänster och Leahs till höger, med en vit "vuxenglage" i mitten som skiljer dom åt) och sen så har dom en byrå som dom också delar på. Men det är alltid proppfullt i både garderoben och byrån så igår rensade jag ur långärmade tröjor (som förhoppningsvis inte behöver användas på ett tag) och ersätte dom med kortärmat men lämnade kvar några koftor. 
 
Men det känns alltid som om jag inte borde tvätta så ofta för alla kläder får ändå inte plats.... någon annan som har detta lyxproblem?
#1 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Tycker det är fantastiskt att du har sån himla ordning!
Jag bara knör ner kläderna i en byrå liksom.
Antar det var längesedan de hade 86/92? Min pojk i 92 hade säkert behövt lite nytt om du hade tänkt sälja :D

Svar: Nej, tyvärr... har nog bara lite urvuxna kläder i storlek 98. Får köra en bloppis snart igen så då får du hålla utkik :)
bambi

#2 - Sofi

Härligt med ordning o reda i barnfns gaderob. så är det inte här. Jag har samma problem. Två av fyra grabbar har så mycket kläder så jag får inte plats med allt hur jag än försöker få in det (Pga ärvegods) vilket påminde mig om att jag måste gå igenom allt någon dag jag också. Ser ut som de har en färgglad gaderob ;) mina barn är lite mer av den trista varianten, mycket mörka färger. Ha en härlig dag. Sofi

#3 - dianasdrömmar

Vilken ordning du har..:) kram Diana

#4 - Tess

Här är det en massiv röra när Connor, som nu, är mittemellan storlekar. När en del av den föregående fortfarande passar och en del av den nya passar så blir det för mycket på en gång.

#5 - Anonym

Propfullt här! Alldeles för roligt att köpa barnkläder! Du har inte testat nåt från odd molly FW 1? Vill se provbilder:)

#6 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag tvättar kläder en gång i veckan. Det är nästan omöjligt att lyckas hänga in en veckas kläder i trollens garderober.

#7 - Rita

Jag hade nog inte behövt tvätta barnens kläder mera än en gång i månaden och de skulle fortfarande ha haft rena kläder på sig varenda dag! Älskar barnkläder alldeles för mycket! ;)