bambi

Bilder som förmedlar en känsla eller bara visar upp personen?
Åh, va jag ser fram emot att få våra foton från fotografen! Jag hade svårt att välja mellan alla fina bilder. Vi ska ha en riktig stor förstorning och då hade jag svårt att välja mellan dessa två bilder:
 
 
Den första bilden tänkte jag välja för att man ser bådas ansikten och båda tittar så fint in i kameran. Men sen så pratade Sandra (fotografen) om hur man ska välja bilder som förmedlar en känsla istället. Så att varje gång jag tittar på bilden så ger den mig en känsla. 
 
Så då valde jag istället den högra bilden för den gör mig så glad. Även om man inte ser båda barnen framifrån så säger den bilden så mycket mer. Den visar också väldigt mycket hur barnen är mot varandra. Leah beundrar sin storebror så otroligt mycket och det visar den bilden.
 
Förr så tänkte jag nog ofta att det ska vara "porträtt" så att man ser personerna/barnen tydligt, så att man kan titta tillbaka och minnas hur man såg ut. Men egentligen så är det väl bättre att minnas en känsla och egenskaper? Det är väl mycket bättre om bilderna förmedlar det?
 
Vi tog ju en massa foton hos en fotograf för tre år sen, som vi blev riktigt missnöjda med. Det var i en studio och det var mer att vi alla var uppställda och visade upp oss, inga känslor i fotona alls. Den här gången så är jag 1000 gånger nöjdare över alla fina bilder!
#1 - Elin - En trebarnsmamma

Jag gillar mer bilder med känsla. Jag fotar helst ungarna när dom leker och bilden blir naturlig. För som du skriver så vill man ha känslan kvar :)

#2 - Petra

Skulle också valt den bilden, så otroligt söt!

#3 - Linda

Du valde helt rätt!!!! Jättefin bild!

#4 - Lisa

Åh, så söta! Båda bilderna är underbara och förresten; vad fin Leah är i tofsar! Ha det så gott! Kram från Lisa :)

#5 - Anonym

Fina bilder! Men jag måste säga att jag tycker att du själv tar mycket finare bilder på dom, när de är mitt i leken och inte ser så konstlade ut :)