bambi

Dagen i bilder och vinnaren av mjukglasskitet
 
Idag hade vi möte hemma hos en kollega. Det var trevligt med lite miljöombyte och det bjöds på så mycket gott till fika och lunch. Kollegan var så snäll och gav mig en bukett från hennes trädgård. Såna buketter är nog dom trevligaste  :)
 
Fick hem trevlig post som piggade upp lite (för just nu känns det eländet med allt) även två post-avier. Alltid lika roligt med paket  :)
 
Barnen hade gjort fina midsommarkransar på förskolan och Leah vill inte ta av sig sin.  :)
 
Dags att utse lite vinnare. Först ut är vinnaren av mjukglasskitet och det fick bli Fnulan som skrev en sån rolig kommentar:


 
Ååååå men åååååååå tävlingen för mig!!!! Jag ÄLSKAR mjukglass, det är min drog på sommaren! Viktväktare, LCHF:are ta å släng er i väggen, jag ska ha mjukglass!! Sötlakrits strössel är det som gäller, gärna ett par omgångar....
 
 
 
Grattis! Maila mig din adress så snart som möjligt  :)
#1 - Christine

"Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light" - Albus Dumbledore :) Hoppas allting ordnar sig för dig och din familj. Kram!

#2 - Diana DeMarkey - ..Liveyourdreams

Himla fina bilder! Älskar färgerna och blommorna. Söta lilla tjej!

Grattis till vinnaren!

#3 - Diana DeMarkey - ..Liveyourdreams

Förresten, vad skulle du säga att det bästa stället är, för en bloggare att bli större, att växa? Blogg.se, AFF, Vimedbarn eller annan kanske? Har du någon kännedom?

// Diana

#4 - Fnulan

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#5 - Marie-Louise

Vilken fin bukett och krans :)
Grattis Fnulan :) Kram

#6 - cecce

Bra Fnulan!! Lakrits ska det va:-)
Grattis till den goda vinsten!!

Vilken härlig bukett!

Kram Cecce