bambi

Den årliga kontrollen
 
God morgon alla fina bloggläsare! Det har blivit lite sporadiska uppdateringar i bloggen denna vecka då det är fullt upp på jobbet. Men idag är det skolavslutning för eleverna och då brukar det lugna ner sig lite, vi jobbar dock ett par dagar till.
 
Igår var jag på min årliga kontroll på Radiumhemmet (jag går där annars på samtalsterapi men igår var det kontroll så att cancern inte har kommit tillbaka). Jag tog ju blodprover förra veckan och dom såg bra ut, så jag kunde pusta ut efter besöket. Det är förstås alltid lite nervöst innan dom här besöken och jag får en stor knut i magen.
 
Även om risken är väldigt liten att cancern kommer tillbaka så tänker jag ändå på att den faktiskt kan komma tillbaka. Min trygghet att "det händer inte mig" försvann för tre år sen när jag fick cancerbeskedet, för då insåg jag att det faktiskt kan hända mig. Och då kan det även hända att cancern kommer tillbaka. Men nu kan jag slappna av i ett år till, tills det är dags för nästa kontroll.
#1 - Josefine

Vad skönt att höra! Hoppas din dag blir bra :-)

Kram!

#2 - Petra

Vad skönt!!!

#3 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Så skönt! Jag tänker alltid. ALLT kommer att drabba just mig. Jag är så säker på det att jag tänker att jag blir mindre påverkad då jag redan räknat med allt elände. Det är min trygghet. Knasigt....

#4 - ✫ Fru Eriksson

Skönt att det såg bra ut & jag förstår din oro...
Ha en fin dag/Annmi

#5 - Malin S

Ja, livet är verkligen föränderligt, och vi borde bli bättre på att inte saker och ting för givet. Kram!

#6 - ::Ulle::

Så skönt att det var bra! Kram!

#7 - Ida-Maria

Tummen upp!