bambi

Det är tomt
 
Vi har tre olika busslinjer som åker precis utanför vårt fönster. Visst är det smidigt att ha så nära till bussen när man ska någonstans men det medför ju en hel del buller och ljud så jag kan tycka att på så vis är det rätt så skönt med busstrejken.
 
När jag var ute och gick igår så slog det mig att det var rätt så tomt här i Stockholms innerstad. Bussarna som man annars ser överallt är borta och man hör andra ljud och ser andra saker.
 
Få se hur länge busstrejken varar. För min del så får den gärna hålla på ett tag till men jag förstår att det strular till det för andra. Men nu på sommaren är det lite enklare att promenera dit man ska.
 
Leah är sjuk nu, hon måste ha blivit smittad av Zack (som var sjuk under midsommar). Jag som hade tänkt göra så mycket denna vecka har fått ställa in en del saker och hoppa över annat. Men det är så det är att ha barn!
 
#1 - Hanna E

Jag tycker också att det är lite skönt att det är strejk, ialla fall ljudmässigt, även om vi inte har ngn hållplats utan för fönstret så passerar det mycket bussar.
Sen blir det lite knöligare för mig att ta mig till Danderyds Sjukhus på torsdag... men det klarar jag med en lite längre promenad.

Jag kommer ihåg att vi reagerade på tysnaden vid busstrejken 2008 också. Dock hade vi inte fönster mot den stora gatan då utan mot en lite mindre tvärgata, men i samma hus. Vi tyckte inte att vi hörde den stora gatan, förrän det blev busstrejk. Då insåg vi hur mycket det lät i vanliga fall.

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Här har vi inte märkt av någon busstrejk