bambi

Frozen Yoghurt Factory
 
Det var kul att det var så många av er som tyckte om mina stockholmstips som jag publicerade häromdagen. Här kommer ett till tips: Frozen Yoghurt Factory i Gallerian (nästan mitt emot NK). Den var supergod och det finns flera olika smaker som man tar själv i en bägare:
 
 
Natali tog vanilj, choklad och ananas. Jag valde bara choklad och vanilj. Några av smakerna är sockerfria men alla är fettfria.
 
 
 
Sen så finns det ett stort urval av tillbehör också, allt från godis, strössel och choklad till nyttigare alterantiv som jordgubbar och frukt. Även detta får man ta själv, sen vägs allting och man betalar efter vad det väger. Jag tror att barnen skulle älska detta att få ta allt själv och bestämma själv utifrån så många olika smaker och tillbehör.
 
Jag gillar Gallerians fikaställen, för dom har lite grann av ett amerikanskt tema. Det finns cupcakes, donuts, cookies och nu även frozen yoghurt. För när jag var i USA förra året hos min syster så åt vi frozen yoghurt på Whimsical och det var väldigt likt detta ställe  :)
#1 - emma sofie

Jag vill också testa på frozen yoghurt! Synd att jag så sällan är i Stockholm.

#2 - Camilla

Åååå nu måste jag verkligen ta mig en tur in till stan och det är snart.. Jag bara ÄLSKAR frozen yoghurt. Jag åt det flera gånger i månaden när jag bodde i USA för flera år sedan och det är så himla gott.. Måste ta med mig barnen så de också får smaka en super god glass.. Tusen tack för tipset.. 😊

#3 - Michan

Samma finns i liljeholmen, jag har inte provat men jag sneglade läääänge :)

#4 - Tjejmorsan

Vi har den i Täby också men tyvärr tycker jag den får en "konstgjord" eftersmak... ska nog testa den en gång till innan jag dömer ut den :)

Kram