bambi

Jag älskar Stockholm på somrarna
 
Nu börjar alla fråga "vad ska ni göra i sommar?" och egentligen har vi inte så jättemycket planer. Vi kommer nog vara i Stockholm under största delen av sommaren (jag har ju redan hunnit med tre utlandsresor i år så det får räcka). Men jag tycker verkligen om Stockholm under sommaren och det finns så mycket att göra här.
 
Vi har även blivit bjuden till en väns lantställe men jag blev liiite tveksam när hon berättade att det bara finns utedass och ingen dusch. Evigheter sen jag gick på utedass men det ska man väl klara av? Det blir nog en bra och rolig erfarenhet för barnen.
 
Sen så ska vi till Astrid Lindgrens värld i slutet av sommaren. Det ser jag verkligen fram emot  :)
 
Har ni några roliga sommarplaner?
#1 - Maya

Helgresor första till Stockholm o gröna Lund o ABBA museet, Helsingforskryss o ALV i augusti. Som egen företagare o skolbarn med sommarlov får man pussla.

#2 - Erika

Vad är det som är så hemskt med utedass? Doften?? Ja, det är bajs?! 😉 Själv ääälskar jag utedass! Vi har i vår stuga som ligger på en ö. Jag brukar sitta där med dörren öppen och blicka upp mot sjön. Det är heeelt fantastiskt! Däremot så gillar jag inte stan av den enkla anledningen att man nästan inte kan göra sina behov över huvudtaget! Det är inte helt lätt att hitta toaletter i storstan och det känns som varje toabesök nästan måste planeras. Eller är jag en sån lantis?!
Ha en underbar sommar!!! ( Och lycka till med dasset😉 )

#3 - Sofi

Du har inte lust och tipsa om vad som finns och göra i Stockholm på sommaren? Tänkte semestra där i sommar men flyttade fram det till nästa. Någon sa att det inte fanns så mycket att göra mer än Skansen och grönalund. Har barn i åldrar 10, 4,5 och snart 2 år. Känner inte till Stockholm så jättebra.
Kul att ni vill till min hemstad. Brukar köpa årskort till alv varje år men fick tyvärr hoppa det i år. Ha en bra nationaldag. Kram sofi

#4 - dianasdrömmar

Älskar också Stockholm på sommaren har massa mysigt inplanerat som Yasuragi kids, laserforce och annat mys med killarna.Ska vi ta och kika på vår brunchdag? Trosa eller Sigtuna?stor kram Diana

#5 - Lesthis gothworld

Var glad att du har ett dass, förra gången jag var på lajv bajsade jag i ett hål i skogen 5 dagar för nåt pucko hade smetat in dassets väggar med bajs xD så nu känns dass som rena lyxen.

Svar: Haha, nej men oj! Det lät INTE roligt!!
bambi

#6 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Men åh vad fin din nya header blev!

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på i sommar, jag tror att vi ska tillbringa en del av tiden med att turista i våran egen stad och upptäcka den.

#7 - Sofia

Mina barn vill åka X2000 till Stockholm men min samb gillar inte att åka tåg så om vi åker får vi nog åka utan honom.
Annars brukar det bli Liseberg & camping på Tjörn för vår del.

Kram Sofia

#8 - Longevity - en blogg om hälsa

Holland och Skogsröjet

#9 - Världens bästa Maria

Jag hade inte haft något emot att gå på utedass (vissa kan faktiskt vara riktigt fräscha) om det inte vore för risken att stöta på en spindel!! Jag uträttar mina behov med hjärtat i halsgropen varje gång jag går på utedass, och det var ganska många år sedan sist. Men jag hade nog varit mer bekymrad över det där med ingen dusch :-)

Håller förresten med Sofi om tips på saker att göra i Sthlm när man har barn :-)

#10 - Rita

Jag har ingenting emot utedass, det har vi också på vår stuga, så senast igår gick jag på utedass. :) Men det är spindlarna jag hatar!! Därför gör jag mina behov snabbt! :)

I sommar ska vi låna mina föräldrars husbil, som nästan varje år, och åka runt i Sverige i 2 veckor. Vi har slutat planera de resorna för det blir roligast så! Ifjol började vi i Gränna, sen hamnade vi mittiallt i Malmö för att mannen ville se Turning torso. :) På hemvägen ville jag köra över Ölandsbron för att det var så länge sen sist. Det slutade med att vi stannade på Öland i 3 dagar! :) I sommar ska vi börja i Lidköping där mannen ska gå på konsert. Sen har vi ingen aning om vart vi ska åka. Kanske det t.o.m. blir Norge en sväng. Länge sen vi var där! Älskar dessa husbilsresor!!