bambi

Klättring med maken
 
Jag tror att jag har nämnt nån gång i förbifarten att maken klättrar. Han brukar klättra tre gånger i veckan och har gjort det i ett par år nu. Idag så kunde han ta ledigt halva dagen så då passade vi på att åka tillsammans till Klättercentret. Det är inte så ofta vi får möjligheten.
 
 
Vi körde både lite topprep och bouldering (när man klättrar utan rep och faller/hoppar ner på en tjock madrass). Det var roligt och det är framför allt roligt att göra någon aktivitet tillsammans utan barnen.
 
Har ni testat på att klättra?
#1 - Anna, Gbg

Jag har klättrat en del när jag var yngre, det är väldigt kul, ffa bouldering! Jag har en bror som är klättrare proffessionellt (big wall klättring) och det smittar ju av sig på resten av familjen ;-)

#2 - Emma

Åh vad roligt det ser ut!

Jag har en liten fundering bara, när du skriver att ni gör detta utan barnen. Var var barnen under tiden? På förskolan? Jag menar inte alls detta som kritik utan är bara nyfiken eftersom jag själv är både småbarnsförälder och förskollärare. I vår kommun är reglerna för förskolan att man får ha barnen där under sin arbetstid + restiden. Alltså inte när man åker och handlar, tränar, är på semester, åker till Ullared eller vad man nu kan tänkas hitta på utan barnen. Hur ser det ut hos er?
Själv är jag kritisk till den "snåla" regleringen i vår kommun. Självklart tycker inte jag att barnen ska gå jättelånga dagar varje dag om det inte är nödvändigt, bara för att föräldrarna ska ut på annat, men jag tycker att det är upp till föräldrarna hur mycket de "utnyttjar" förskolan. Var har barnen det bäst - på ett fullpackat ICA Maxi bland stressade hungriga människor med en stressad förälder, eller med sina kompisar på förskolan medan pappa handlar? Jag tänker också på ensamstående föräldrar som kanske inte har möjlighet att tex åka och träna om de inte kan ha barnen på förskolan lite extra en dag.

Hur tänker du? Vore intressant att höra.

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh det är ju så himla roligt att klättra!