bambi

Lily's Burger - Stockholms godaste hamburgare
 
Jag vet inte om ni minns att Linda hade en överraskning åt mig som födelsedagspresent? Idag så fick jag den överraskningen och det var nämligen att hon bjöd mig på en god - och väldigt amerikansk - middag på Lily's Burger! Hon sa att detta ställe kändes som mig och nog allt hade hon rätt! Dom serverar till och med Dr. Pepper till maten! Det är första restaurangen här i Sverige som jag har sett att dom har Dr. Pepper till maten. (Dr.Pepper är min absoluta favoritdryck)
 
 
Dessa hamburgare har blivit utsedda till Stockholms godaste hamburgare och detta är tydligen innehaket nummer ett just nu i Stockholm. Det är 100% nötkött i dessa och dom är på hela 170 gram... så man blir VERKLIGEN mätt! Och hamburgaren var verkligen supergod!
 
 
 
Men det är också en riktig upplevelse att äta där. För dom har verkligen tänkt på allt! Allt från pappret burgarna serveras på till inredning:
 
 
Dom säljer även lite smått och gott:
 
 
Och sen så har dom ju en massa goda efterrätter!! Jag och Linda delade på Lily's Banana Split Sunday:
 
 
Lily's Burger ligger jättevackert vid Hornbergs strand. Vi hade underbart väder här i Stockholm idag så det var väldigt mysigt att promenera längs med vattnet:
 
 
#1 - Jennie

Coolt! Tänkt gå dit ett bra tag men det har inte blivit av.
Nu blev jag hungrig! :D

Ha en trevlig midsommar!

#2 - Christine

Åh, det är ju bästa stället om man vill träffa på lite Snabba Cash-skådisar och Skarsgårds när de är i stan! Underbar mat!

#3 - Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Åhh, nästa gång i Stockholm måste det provas :)

#4 - Linda

Om du är en burgetmännisks så måste du testa burgarna på ett nytt ställe som heter big mapple och ligger i Solna hagalund, 200 g burgare allt görs på färska råvaror, ägaren maler även köttet, hemmagjorda dressingar och dr. Pepper har hon också.