bambi

Me&i favoriter
Denna vårkollektion med me&i har varit riktigt toppen tycker jag. Ni som har följt bloggen länge vet att barnen har haft me&i ända sen dom var nyfödda. Så me&i är verkligen nostalgi för mig och jag älskar att Leah har kunnat ärva kläderna av Zack eftersom dom håller så bra kvalité. Sen så gillar jag också att man kan syskonmatcha så fint förstås:
 
 
Nu söker me&i bloggvänner och jag hoppas innerligt att jag får äran att vara det igen. Dom är nyfikna på vilka mina tre favoritplagg under våren har varit och jag måste säga att dessa plagg är dom som har använts mest:
 
 
 
 
Jag älskar me&i's pocket-kläder, vi har haft flera av dom genom åren och jag tycker att det är så gulligt med ett litet djur som tittar fram ur fickan. Mitt favoritplagg denna vår är den rosa paisly-mönstrade toppen, har använts hur mycket som helst! Sen så testade vi deras canvasbyxor för första gången denna säsong och dom var riktigt bra! Mjuka och sköna och håller bra.
 
Jag hade en egen me&i träff under våren och var sedan på me&i träff hos Ewa, men jag beställde även från deras rea utan att gå på träff. Man kan faktiskt handla utan att gå på träff genom att maila en försäljare direkt eller handla från deras webshop.
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag har bara haft några få me&i plagg. Tycker de är för dyra.

#2 - Fnulan

Hoppas att vi båda kommer med så att vi kan ses lite mera!!

#3 - katja

Köpte den rosa toppen igår, längtar tills den sitter snyggt :) me&i lyckas alltid med sina kollektioner tycker jag!

#4 - yaiza

Älskar deras kläder, dock så är dom för dyra för min plånbok, men får försöka fynda någon gång på deras rea :-)