bambi

Midsommar 2013
 
Vi firade som sagt midsommar hemma hos Linda tillsammans med hennes familj. Tyvärr så började inte dagen så bra. Zack ville bara ligga i soffan när vi kom dit medan dom andra barnen lekte, väldigt olikt honom men vi trodde att det berodde på att han hade vaknat 05.30 imorse. Men sen började han kännas varm och han ville inte äta eller dricka något. Så tråkigt nog fick maken och Zack åka hem efter lunch men jag och Leah stannade kvar till middagen.
 
 
Linda dukade upp så mycket gott till lunchen! 
 
 
Till efterrätt åt vi blåbärscupcakes som jag hade bakat (så recept kommer senare i bloggen!). Mumsigt tyckte barnen (och vi vuxna).
 
 
Kan man sniffa cupcakes?
 
 
Barnen fick djungelbål, som dom drack hur många glas som helst utav. Det var verkligen jättepopulärt!
 
 
Medan vi vuxna fick melonslush med en skvätt rom i (recept kommer senare!).
 
 
Förrätten till middagen blev chevre chaud med jordgubbssalsa (såååååå gott). Recept kommer senare!
 
 
Varmrätt: Wraps med grillad flankstek, sallad och hemamgjord hummus. Recept kommer senare! 
 
 
Och vad är en midsommar utan jordgubbstårta? Vi mumsade i oss en sån god marängtårta med pistaschnötter (i själva marängen), grädde, jordgubbar, kiwi och stjärnfrukt.
 
Som ni förstår så åkte jag och Leah hem väldigt mätta! Lite synd att Zack skulle bli sjuk just på midsommarafton för jag vet att han såg fram emot att fira det med vännerna men så är det att ha barn... man vet aldrig vad som händer. 
#1 - michaela- mamma till tre 💗

så himla synd att han blev dålig. något som dock inte är dåligt är maten ni åt. vilken fantastisk festlig och goood mat!

#2 - Fröken M

Gud va mycket gott !
Synd att Z blev dålig, men det ser onekligen ut som om ni tjejer hade en härlig dag i alla fall ! :)
Kramis

#3 - Katja

Allt lät jättegott :) synd att han blev sjuk och inte kunde vara med och fira :( han får ta igen leklandet en annan dag!

#4 - Tjejmorsan

Ser ut om en fantastisk midsommarafton :)

Kram