bambi

Nån mer som är beroende? (Tips på fusk till Candy Crush)
 
Martina varnade mig förut, att jag inte skulel börja... men så hade jag så tråkigt när jag var sjuk och orkade inte göra så mycket så för ett par dagar sen började jag spela Candy Crush (på Facebook). Shit va beroendeframkallande det är!!
 
En följare på Instagram (där heter jag @bambiblogg) tipsade mig om hur man kan få hur många liv som helst också... så jag kan verkligen spela non-stop. När man spelar Candy Crush på telefonen så kan man nämligen flytta fram klockan på telefonen så vips har man fem nya liv utan att behöva vänta!!
 
Nån mer som är beroende?
#1 - dianasdrömmar

Hihi, nej jag ger mig inte inpå sånt där :) kram Diana

#2 - Helena

Yes jag är fast!! Helt galet vad beroendeframkallande det är. Är på bana 288 nu...

#3 - Reggi

Jag var de i början, men nu när jag har kommit en bit och de är svårt så orkar jag inte spela. Jga blir bara irreterad att jag inte klarar av banan :P

#4 - Annica

Jag spelade som en galning under graviditeten... Men sedan, efter att lillan föddes så... Nä, inte en enda gång har jag spelat (även om tanken slagit mig). Har ju något som är än värre beroendeframkallande - min älskade sötaste dotter som på torsdag blir 9 veckor.

#5 - Jannice

Min man har fastnat i det där. Jag tycker det ser tråkigt ut. Jag gillar godisarna och färgerna men i övrigt blir jag helt oinspirerad. Fast jag skulle säkert fastna jag också om jag började, därför låter jag bli. =)

#6 - Martina

Men jag saaaa ju! ;-)
Jag upptäckte något roligt med det där fusket du nämner....När man ställer tillbaka klockan på telefonen så har man helt plötsligt väldigt många minuters väntan tills man får nya liv automatiskt igen haha

#7 - Britta Högström

Underbart spel! Det roliga med det är att man lite längre fram i spelet börjar HATA choklad och det är ju bra ;)

Jag tror att vi alla behöver den här typen av små spel. För mig har det en rogivande effekt, precis som när man lägger en patiens. För en kort stund låter man hjärna vara upptagen på precis den nivån den vill och man är bara där och nu = avkoppling.

#8 - johanna andersson

Japp!! Big time. Jag är på jävulsbanan nr 149 nu. Hatar att jag är beroende. Men go avslappning när man ska sova

#9 - Paulina

Jag är också beroende!!! Fy vad smart tips, TACK!!! Har varit så dum att jag köpt extraliv 4 gånger, slut med det alltså!

#10 - Julia

Har spelat i någon månad nu, är uppe i bana 147. Helt galet vad beroendeframkallande det är! På raster sitter ofta hela klassen och spelar, ibland hör man någon "svara på min request då!" från någon.. haha!

#11 - Fru P

Inte längre, jag var tvungen att ta tag i mitt beroende en kväll så jag tog bort appen både på telefonen och FB när jag nått nivå 360

Tror du jag ångrar mig eller, hur korkad kan man va :)

#12 - Aggie

Man ställer fram klockan 3 timmar. Om du ställer fram klockan över midnatt, ställer du fram en dag också. Så går du in i spelet och ser att du fått fem nya liv. Då går du ut ur spelet och ställer tillbaka klockan till den rätta tiden, du får inte spela innan du ställt tilbaka klockan igen. Då blir det väldigt många minuter att vänta :-) Så när du ställt tillbaka klocka tilm den rätta tiden igen, då kan du spela :-)
Lycka till!