bambi

Reafavoriter och vinn presentkort hos Polarn och Pyret!
 
 
Ni har väl inte missat att Polarn och Pyret har rea just nu? Upp till 50% rabatt, jag brukar passa på och köpa kläder i större storlekar till barnet och nödvändigheter som pyjamas och strumpor. Här ovanför ser ni mina reafavoriter, plagg som barnen redan har i sina garderober.
 
Skaljackan i jeansblått med färgglada dragkedjor är så snygg och är jackan som Zack använder just nu. På rean kostar den bara 559 kr, så passa på! Sen så vet ni ju att jag älskar cupcakes och ni har kanske sett den oranga t-shirten på Zack? Den finns också på rea och kostar då bara 139 kr. Leahs favoritkofta just nu är den turkosa koftan med hålstickade hjärtan. Det är sån fin färg på den och även den finns på rea för 209 kronor.
 
Och nu har ni chansen att vinna presentkort hos Polarn och Pyret. Tre stycken vinner varsitt presentkort på 100 kronor! Perfekt att använda till sommargarderoben eller reafynden. Allt ni behöver göra är att motivera varför just ni ska vinna. Tävlingen pågår till den 20 juni.
#1 - Jessica E

Jag vill vinna!!
Väntar just nu barn nr 5, en liten sladdis :-) Hade inte tänkt att skaffa fler barn, så vi har INGA bebiskläder kvar alls. Det skulle vara underbart att kunna köpa fina kläder på Polarn & Pyret tills hemgången från BB.

#2 - axdal

wohoo vilken tävling :)
nu när man snart har två barn på förskolan. En förskola som är ute mycket mer än vad de är ute. de är rätt mycket och leker i skogen brevid förskolan. och då har jag märkt att de bara finns vissa ytterplagg som håller måttet. Och polarn och pyret är ett av dem.. och det är ju inte ofta jag harråd att köpa nya kläder på polarn så detta vore ju alldeles super att få köpa något nytt till minstingen nu när hon börjar i höst. Inte så kul att alltid få ärva allt hela tiden..

#3 - Sanna

Vi väntar just nu vår första barn och att kunna shoppa loss på fina oh praktiska kläder vore underbart.

Kramis

#4 - Christina Frisberg

Jag skulle vilja köpa ett klädesplagg till mitt barnbarn Elliot som fyller 5 år 24/7 :)
hoppas på turen!!! :)

#5 - liselotte

Är gärna med och tävlar. Tycker att Polarn och pyret har så fina kläder, dock i dyraste laget för min plånbok. En vinst här skulle innebära att jag skulle kunna köpa ett fint Polarn och pyret plagg, vilket skulle vara underbart.

#6 - Pernilla

Hoppas jag vinner!! :) killen växer så det knakar och lådorna börjar bli tomma, här behövs alltså en ordentlig påfyllning. :)

#7 - madde

Jag tycker att jag ska vinna för att min stora tjej blir 4 år den 20e, samma dag som du drar vinnare alltså och varför inte göra en liten tjej extra glad på sin födelsedag? Det är nämligen så att hon REDAN älskar shopping:)

#8 - Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Med en liten bebis här hemma går det åt mycket kläder, därför tycker jag att jag borde få vinna så jag kan köpa lite nytt :)

#9 - Emely Tuväng

Vi ska gifta oss i augusti och att kunna köpa in en fin klänning till vår dotter till ett billigare pris att ha på sig då hade varit guld värt! <3

#10 - Sandra - mamma till Molly och gravid

Hejhopp! Dottern hade tydligen växt 5cm under bara några månader när vi var iväg på 3årskontroll så nu hoppas jag få vinna så hon kan få sig ett par nya shorts! :)

#11 - Malin

Vad kul med tävling!

Jag skulle önska att vinna ett fint klädesplagg
till min söta lilla kusin och ge i födelsedagspresent. :)
Hoppas på tur.

#12 - Jessica Sundberg

Min dotter kommer ständigt hem med trasiga strumpbyxor. Förrådet måste fyllas på och Polarn o Pyret har bra kvalitet på sina. Hon kan ju inte gå som en trashank!

#13 - Linda m 3

Om jag vinner ska jag ge presentkortet till min sexåring så får hon välja något fint till sig själv för att fira att hon nu fixar att cykla själv galant<3.

#14 - Kerstin

Tror att min lilla Linnea (2år) gärna skulle vilja ge sin kompis Emil en fin födelsedagspresent när han fyller år. :) Något från Polarn och Pyret skulle passa perfekt, så fina, färgglada och hållbara kläder!

#15 - Marlene W

Jag ÄLSKAR den där koftan, den är helt underbar! Stod och höll i den idag när jag snabbt kilade in på Pop för att spana in rean, ville så gärna köpa den men var tvungen att backa när jag VET att jag verkligen inte har råd just nu. Jobbade min sista dag på jobbet idag så utgifter utöver det viktigaste får vänta! Ett presentkort hade suttit väldigt fint nu när det är lite knapert på den ekonomiska fronten. För barnen fortsätter ju trots allt växa oavsett hur ekonomin ser ut för mig ;) Kram!

#16 - Johnny

DET vill jag vinna! Min sambo bär just nu på vårt 3e barn som är beräknat i augusti. Med en ny liten krabat på G och en flicka och en pojke som växer som ogräs, är det alltid trevligt med ett extra bidrag till klädinköpen :)

#17 - Hanna

Hej.
Jag skulle gärna vilja vinna presentkortet på PoP till min lilla dotter som fyller två år på midsommardagen. Skulle jättegärna vilja köpa den orangea muffinströjan i födelsedagspresent.

Vi har haft en tuff vinter och vår med massa sjukdom och vabbande vilket innebär att sparpengarna till sommarens roligheter är som gott som obefintliga.

Håller tummarna nu.

Hälsningar Hanna

#18 - Olivia

Har gått och spanat baby kläder till 2:an som kommer i sommar och tycker att det är så tråkigt att det nästan bara finns kläder (speciellt för nyfödda) i rosa eller blått hos de stora kjedjorna.
Så ett presentkort från polarn och pyret vore ju toppen nu! Älskar deras fina färger och mönster på kläderna och dessutom är kvalitén jätte bra.

#19 - Lina Eckerström

När det kommer till barnens ytterkläder så är kvaliteten så jäkla viktig.. Jag köper enbart POP till dottern för jag tycker deras ytterplagg är solklart bäst. En lite hjälp till nästa inköp hade man ju givetvis inte tackat nej till :)

#20 - Anna

Fick mitt sjunde barn 9 veckor förtidigt nu för två veckor sedan. Skulle vara kul att köpa små kläder till hen på polarn och pyret.

#21 - Milla

Det jag älskar med polarn är att de har mycket unisex samt att det går att syskonmatcha mycket trots att den ena är 4 år och den andra bebis. Hade blivit jätteglad :)

#22 - Susanne

Jag skulle vilja gå lös bland polarn och pyret kläderna till mitt lilla hjärta. Föräldrapengen räcker inte så långt och loppiskläder i all ära men ibland kan det vara roligt att rycka bort prislappen och ta på killen ett nytt och fint plagg!

#23 - Matilda

Hej! Tävlar :)

Mina skattepengar som jag var så lycklig över gick direkt till en ny diskmaskin så jag har inte reashoppat ett enda dugg denna säsong, till mitt stora förtret :P Så ett presentkort skulle sitta fint hos en shoppingtoka som jag! :)

Kram Matilda

#24 - Monica

Min tredje lilla sötmos skulle behöva få egna nya kläder, iofs ser de ärvda pop kläderna fortfarande nya ut, kvalitet!
Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av iPad i förskolan och hur man kan arbeta med den med små barn. www.ipadiosd.wordpress.com
Mvh Monica

#25 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Polarn och pyret har så snygga plagg med toppkvalité, men är allt för dyrt för vår plånbok. Det vore toppen om vi fick vinna så kunde jag få köpa ett riktigt snyggt plagg till ett av barnen.

#26 - HildeM - Lykkelig med liten

Jeg vil gjerne vinne slilk at jeg kan kjøpe noe fint til den nye babyen min ♥

Klem

#27 - Titti

Alla mina tre barn har varit klädda i Polarn och Pyret.
Suveräna plagg som håller i många år.
Barn-barnet har nu sin pappas randiga outfit.
Önskar ett presentkort.....det vore toppen att köpa något fint till den lille.
Kram Titti

#28 - Nina

det vore underbart att vinna ett presentkort på kläder, speciellt från polarn och pyret, då jag tycker att deras kläder är underbart fina och genusvänliga! jag har en flicka och en pojke och vill gärna kunna syskonmatcha och ärva kläder och till just det ändamålen är polarn och pyrets kläder perfekta!

#29 - Emelie med Hugo&Vilma

Hugo & Vilma ska få nya UV-kläder inför resan till Turkiet i juli. Polarn har de absolut bästa tycker jag! Vill gärna ha färgglatt på barnen.

Hoppas på vinst!

#30 - Emma W

har en liten goding som bara vill ut, ut , ut hela tiden och då går det åt kläder, speciellt när man håller på och upptäcker världen och vänder på varje sten :-). Till hösten är det även dags för dagisstart och antar att det inte kommer att gå åt mindre kläder då, så ett tillskott till garderoben skulle inte sitta fel.
[email protected]

#31 - Emma

Imorgon fyller min lilla dotter år och hon älskar redan kläder!! Därför vill jag gärna köpa något fint till henne på den bästa barnbutiken, Polarn och pyret!!

Kram