Sommarbio med Viaplay

 
Idag regnade det och åskade riktigt ordentligt här i Stockholm. Så det var med gummistövlarna och regnjacka på som jag och Zack gick iväg på "sommarbio" som Viaplay bjöd på. Där mötte vi upp Linda och hennes Annie. Zack och Annie har umgåtts ända sen dom var nyfödda så dom känner varandra väl vid det här laget.
 
 
Det bjöds på glass och brunch innan bion. Vi kom dit lite sent så vi hann bara med glassen, för det var så himla lång kö till brunchen då.
 
 
Sedan fick barnen titta på filmen Rio. Vi blev tyvärr lite besvikna på hur eventet var anordnat. Det kändes som om dom hade bjudit in för mycket folk för alla fick inte plats. Sen så var "sommarbion" en vanlig tv. Dom kunde väl åtminstonde ha visat filmen på duk? Det var förstås svårt att höra vad som sas på filmen med så mycket folk i lokalen.
 
Men goodiebagen var bra måste jag säga! Allra gladast blev jag att vi fick en månad gratis Viaplay, så då kan vi kolla på en massa tv och film i sommar  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Lotte
2013-06-09 @ 19:08:23

Härliga regnjackor barnen har! Hur var filmen då, ur genusperspektiv? Skulle vilja se den med mina barn :)

Svar: Jag kollade inte så mycket på den, ärligt talat. Vi såg nog bara halva filmen, sen gick vi.
bambi

Lina
2013-06-09 @ 19:43:41 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz/

KUL å se dig igen :) Jag gillade eventet, eller brunchen var super god, men vi var ju där innan 13.30 och innan det blev så mkt folk och hann ta av allt. Men som du sa, filmvisn var kanske inte den bästa. Tusen tack för formen, ska blogga mer om mitt bakande i veckan och nästa helg blir det en ny tårta, ha en mysig kväll, kram

Lotte
2013-06-09 @ 21:40:51

Jaså, hehe... Tack för svar iallafall :D =)

Hanna Karlsson
2013-06-09 @ 22:13:36 Blogg: http://hannafialotta.blogg.se/

Vad tråkigt att det inte blev bra.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet