bambi

Sommarens projekt
 
Äntligen är vår stora förstoring inramad (den är 70 x 100 så den är verkligen stoooor). Vi har sagt att vi ska ha den ovanför sängen, så den hänger där nu men nu funderar jag på om vi inte ska den i vardagsrummet ovanför soffan istället? När vi har en sån fin tavla så måste vi väl visa upp den? Jag vet att maken tycker att det blir för mycket "ego" om vi har en massa bilder på oss i familjen framme, men jag är väl lite mer amerikansk av mig och tycker om att ha familjebilder framme.
 
 
Jag var in till Galerix och köpte lite svarta ramar 24 x 30 cm för 99 kr och jag tänkte göra som en stor fotovägg i hallen med bland annat denna bild på Zack. Fotografen fick till många fina bilder på Zack men Leah var nog lite blyg så jag har beställt några bilder på henne som jag har tagit istället. Jag tar ju så många bilder hela tiden så jag tänkte att sommarens projekt får bli att framkalla dom. Jag tar ju en hel del bilder på mat och bakverk och jag har en tanke på att kanske förstora några bilder på cupcakes och andra bakverk som jag själv har tagit och hänga upp i köket.
#1 - fröken K | svensk amatörfotograf i Norge

Klart man ska ha massa bilder framme! Något jag har hört är att man inte ska ha bilder på barn i sovrummet, för där ska bara vuxna vara. ;)

Svar: Ja, det kan vara ett till argument som jag kan lägga fram till maken när han kommer hem. Ska försöka övertala honom att flytta den till vardagsrummet...
bambi

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Fina bilderna blev!