bambi

Svalkande melonslush
En av sommarens godaste drinkar, som går att anpassa till både stora och små, måste vara melonslush! Det är väldigt enkelt och göra och blir så svalkande gott! Rätt så nyttig också med en massa vitaminer från både vattenmelon och lime. Slushen måste förberedas en liten stund innan, tänk på det!  :)
 
 
½ -1 vattenmelon (beroende på storlek och hur många ni är)
färsk mynta
2 lime
sockerlag alternativt ljus sirap efter smak
ev. ljus rom
 
1. Börja med att skära vattenmelonen i rätt så stora kuber (ta bort alla kärnor om det finns). Ställ sedan in kuberna i frysen i minst en timme.
2. Häll i vattenmelonskuberna, lite myntablad och saften från limen i en mixer. Mixa ihop tills den är slät och ha till sist i sockerlag/sirap och smaka av. Till dom vuxna kan man ha i en skvätt rom efter smak och tycke.
#1 - jaana

Åh, låter ju jättegott!!!! Ska testa....

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Låter uppfriskande helt klart!

#3 - Katja

Lät ljuvligt, måste testas :) tack för receptet!

#4 - Linda

Hur god som helst var den! Konstigt att se sin kanna, glas, vas och DITT recept:-) Men snyggt och supergott var det. Kramar!!

#5 - M

Vilket osökt för mig in på tanken alkohol-barn. Har nog aldrig sett dig skriva något om det. Hur tänker du? Ska, av princip och om något händer, alltid en förälder vara nykter? Spelar det ingen roll? Vad har du själv för erfarenheter?

#6 - Camilla

Ååå denna måste också testas, ser super god ut.. Jag gjorde Lindas (matstugan) jordgubbslemonad i dag till kalaset jag hade här hemma och den blev mycket mycket poppis, så nu ska jag fixa till den här drinken till nästa träff, eller ja varför inte tidigare, hihi.. Ser super god ut den här med.. :-)