bambi

Tack för alla fina kommentarer!
 
Tack för alla fina kommentarer som ni lämnar, det värmer verkligen i hjärtat. Just ämnen som berör barn upprör många och många har sina åsikter och delar gärna med sig av dom. Sen så är det lite konstigt att vissa tror sig veta precis vad vi äter här hemma? Genom att läsa lite i bloggen?? Ni ska veta att det är såååååå mycket som utelämnas i bloggen.
 
Jag tar inte åt mig så mycket för jag vet att barnen inte äter för mycket socker eller för mycket onyttigt. Sen så håller jag med er om att om man är för mycket åt ena hållet så brukar det bara bli tvärtom. Det har jag märkt då barnen inte ens äter upp cupcakesen dom få gångerna dom får nån. Dom har nog tröttnat lite  ;)
 
Nu ska vi packa väskorna och bege oss iväg på hotellövernattning och imorgon blir det Skansen för hela familjen! Skönt med en liten mini-semester i sin egen hemstad  :)
 
#1 - Tess

Folk har alltid många åsikter och mycket tyckande när det gäller andras barn. Men de enda som vet exakt hur det är, är föräldrarna. Och man får verkligen inte helhetsbild av att läsa en blogg. Jag skriver inte så väldigt ofta om hur dåligt jag mår av min konstanta kroniska värk och trötthet, för jag tycker att det blir mindre kul då och jag vill ha min blogg till att mest minnas det roliga, speciella. Men det innebär ju inte att jag INTE har ont.

#2 - Petra

Bra att du inte tar åt dej av dumma kommentarer. Förstår att det kan blir väldigt irriterande dock!
Som du säger, det är ju du som vet hur det är hos dej, vi som läser tar ju bara del av vissa utvalda bitar. Synd att vissa inte förstår det.
Och framförallt är det synd att en del ska vara så snabba med att döma och kritisera andra.
Älskar din blogg!
Kram

#3 - Rita

Härligt med mini-semester! För mycket eller för lite skadar alltid, eller nåt liknande brukade min mormor alltid säga. Det säger ju ganska mycket när dina barn inte ens vill äta upp sina cupcakes. :) Samma sak med mina barn och leksaksbutiker. Folk brukar klaga på att de inte kan ta in sina barn i leksaksbutiker för då skriker barnen bara att de vill ha allt. Vi har inte så många butiker i vår lilla stad så därför går vi ofta runt och strosar i de flesta butiker när vi går på stan. Det har jag gjort ända sedan första barnet var litet, så nu går de snällt omkring och tittar på leksaker och sen när vi går ut säger de alltid glatt: "Nu vet jag vad jag ska önska i födelsedagspresent/önska i julklapp/spara till!" :) Inget skrik eller gnäll för de vet att vi går in i leksaksbutiken inom en vecka eller två igen. :)