bambi

Vernissage på förskolan
 
Varje år precis innan sommaren så bjuder barnens förskola in till vernissage. Barnen har målat tavlor och det bjuds på fika och frukt.
 
Innan jag fick barn så skulle jag aldrig kunna tro att lite kladd på ett papper kan göra en så stolt...haha!
 
Det är lite roligt nu när barnen börjar bli lite större och man börjar kunna se vad det kanske föreställer på dom olika målningarna och teckningarna. Zack fick även måla på ett av förskolans fönster igår, han målade en labyrint eller "rabyrint" som han säger  ;)  Det var i allafall mycket spännande att få måla på fönstret! 
 
Det känns verkligen som om vi har haft sån sjuk tur när det gäller barnens förskola. Vi är så otroligt nöjda med den men innan så hade man inte en aning om vad det var för förskola och här i Stockholm så kan man inte direkt välja förskola utan här får man ta den platsen man får - och hoppas på tur!
#1 - jenny - mammaliv i nashville

Men vad roligt!
Jag lovade mig själv att aldrig sätta upp en massa "nonsens" på kylskåpet. Well. Nu hänger där en hög med massa papper med kritstreck från min lilla August ;)

Härligt att ni är så nöjda med förskolan också. Det måste kännas riktigt bra i föräldrahjärtat!

#2 - Jannice

Vad kul med vernissage! Kan mycket väl tänka mig stoltheten när man som förälder står där... :)
Vi har inte heller kunnat välja förskola, fast det beror på att vi bor på ett så litet ställe. Skönt att slippa beslutsångest på ett sätt, men samtidigt lite jobbigt att inte kunna påverka..

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Fina grejer!"

#4 - Millan - två små och mamma mu

Så roligt med aktiviteter där man bjuds in som förälder. =)