bambi

Vinn bästa nagellacket någonsin!
 
För ett tag sen så fick jag manikyr med ett nytt slags nagellack. Det skulle torka på 8 ½ minut och hålla i en hel vecka. Yeah sure, tänkte jag. Jag har hört det där förut. Jag har testat Essie, OPI och China Glaze men dom håller MAX 2 dagar innan det är någon nagel som inte ser okej ut. Så jag var skeptisk - mycket skeptisk.
 
Men nagellacket torkade extremt snabbt och det blev inga fula märken som det alltid blir annars eftersom man har rört handen innan lacket har torkat. Och jag blev extremt överraskad när mina naglar såg ut så här efter 6 dagar:
 
 
Faktiskt helt okej! Så här brukar mina naglar se ut efter ett par timmar annars. Så, jag blev helt frälst och mailade företaget och frågade om dom ville samarbeta med mig. Jag brukar inte kontakta företag själv annars men detta nagellack kände jag att jag VILL göra reklam för och jag vill att ni ska få veta om hur bra det faktiskt är!!
 
Nagellacket heter VINYLUX och kommer från CND. Det finns att köpa på salonger eller på deras hemsida, men det är ett nagellack för hemambruk. Om man vill att det ska hålla så länge så rekommenderas det två lager lack plus deras fantastiska överlack. Nagellack och överlack kostar 135 kronor, alltså inte så mycket mer än andra märkesnagellack.
 
Nu har FEM av er möjligheten att få testa detta under-nagellack från CND. Jag har nämligen fem paket med lacket Rouge Red (färgen här ovanför) plus deras överlack.
 
Så, om ni vill vara med och tävla så behöver ni bara gå in på CNDs hemsida och kika på vilken färg på lacket ni tycker är snyggast (behöver lite tips på vilket lack jag ska köpa...) så är ni med och tävlar om dom fem paketen.
 
Tävlingen avslutas den 19 juni.
#1 - Tess

Jag tycker dem hade väldigt många fina färger :) Vad svårt! Är inte så grön av mig men gillade verkligen färgen "Limeade". Den var så läcker! Men även "Azure Wish", "Pink Bikini" och sen är det riktigt fräscht med vitmålade naglar såsom "Cream Puff" :) Kul tävling!

#2 - Sarah

Åh vad många fina färger de hade! Men en av de jag fastnade för var "135 Cake Pop, Vinylux!"

#3 - N

Min favorit är nog 118 Grapefruit Sparkle, så fint med ljusrosa till den brunbrända hy man börjar få nu :)

#4 - Anic

Väldigt många härliga färger men jag fastnade för 115 Gilded Pleasure, Vinylux. Guld, lite hollo effekt, så snyggt :)

#5 - Titti

Jag säger nummer 118 "Grapefruit sparkle"...en riktigt fin sommarfärg.
Kram Titti

#6 - Caroline

118 grapefruit sparkle är min favorit! Jag målar nästan aldrig naglarna eftersom lacket ofta blir fult efter bara någon dag. Så spännande det vore att testa detta lack! Härligt om det håller sig fint länge!

#7 - Denice

117 Grape Gum, 141 Rock Royalty, 127 Limeade och 101 Asphalt är mina favoriter! :D

#8 - Lesthis gothworld

Jag gillar nog nr 141 Rock Royalty allra bäst :D

#9 - Maria

Åh, så många superläckra färger! Mina tre favoriter är nr 102 Azure wish, 121 Hot pop pink och 127 limeade.

#10 - Emma

Åh det låter ju för bra för att vara sant, håller det så länge!? Använder knappt nagellack eftersom det inte är värt mödan när det har slitits bort efter ett par timmar med lek med barn eller trädgårdsfix. Så vilken färg skulle jag kunna matcha med en hel vecka? 150 Strawberry Smoothie ser klassisk och fin och söt ut, dem skulle jag ta!

#11 - arasen

Tinted Love verkar som ett lack jag skulle kunna ha på mina naglar. Enkelt och snyggt!

#12 - Reggi

Många fina färger fanns de verkligen, men den jag fastna för mest är Azure Wish skulle passa till en fin solbränna på sommaren :)

#13 - Joanna

Älskar nagellack, men hatar att det blir fult så fort :/ Vinner väldigt gärna 103 Beau, Vinylux!

#14 - Frida Bergner

Å vilket super lack det verkar vara. Det passar mig perfekt.

Många snygga lack finns det, men det lack jag gillade mest och som jag tror passar de flesta är 115 Gilded Pleasure, Vinlux.

#15 - Elin

Tropik blev en favorit här hos mig! :)

#16 - Susanne

Har äntligen fått lite längd o styrka på mina naglar med hjälp av ett annat märkes lack för att stärka naglar. ;-)

Men jag fastnade för 116 Gotcha, Vinylux en riktig "sommarfärg"

#17 - Therese

Ååå vilken klockren tävling! Jag har slutat bita på naglarna efter 25 år. Tyvärr drog även min dotter på sig ovanan när hon var 3,5 år. Nu, för 3 veckor sedan(5 år) lyckades hon sluta att bita, och hon är stolt som tuppen att det är lite vitt längst ut på hennes naglar! Nu är ju givetvis nagellack väldigt spännande! Jag tror att hon skulle älska 154 Tropix, Vinylux. Den känns verkligen "Alva".

#18 - Nettan

Hej! Jag tycker att strawberry smoothie var Jättefint! Så lät det gott också!
Tack// nettan

#19 - Marie

http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370098661.aspx

Jag lyckas hålla de flesta nagellack i ca 1 vecka (förutsatt att man använder baslack och topplack) och bäst ju nu tycker jag är Isadora. Skulle vara mycket spännande att testa om dessa är ÄNNU bättre!!!

Min favorit är 103 Beau.

#20 - Emma

Jag är väldigt förtjust i just rött nagellack och nyansen 139 Red Baroness tyckte jag var otroligt snygg!

#21 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Jag gillar ju lite pastell färger under sommaren och tycker denna skulle sitta fint =) http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370098975.aspx

#22 - Karin

147 Serene Green. Jag gillar att ha tja naglar på sommaren. Känns inte så förutsägbart som med skira färger. Dessutom är jag inne i en grön period nu. :)

#23 - Josephine

Hade varit härligt med lite färg på mina för tillfället långa naglar, annars oftast nerbitna..:( Varför inte färgen 135 Cake Pop!;)

#24 - JANETTE

Hot pop pink på fina sommarfötter, fint!

#25 - Karin

Mycket snyggt. Och vilka priser, låter nästan för bra för att vara sant ;)

Jag som inte får ha målade naglar på jobbet gillar att ha något som syns ordentligt när jag är ledig. Nr 154 Tropix, Vinylux var ju riktgt läcker !

#26 - Sara C

Jag tyckte Strawberry Smoothie var snyggast!

#27 - Anna-Carin W

Gotcha och Bicycle Yellow var mina favoriter :) Roliga namn på färgerna!

#28 - ::Ulle::

118 Grapefruit Sparkle, Vinylux var fräscht! Jag håller med...har aldrig haft ett nagellack som hållit mer än två dagar.

#29 - Jenny M

Jag tycker färgen 134 Pink Bikini var den härligaste , precis som namnet antyder så passar det perfekt till sommar, bad och solbränd hy. En glad och uppiggande färg! :)

#30 - Maria Eriksson

143 Rouge Red, Vinylux
Älskar rött nackelack.

#31 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Min favorit blev nr 102 Azure wish. Skulle verkligen vilja ha bra lack som sitter länge för man hinner aldrig hålla på med naglarna när man stressar runt med två småttingar hela tiden. Det skulle vara kul att få känna sig fin ändå!

#32 - Pernilla

Om det hade varit vinter så hade jag rakt av föreslagit en svart nyans. Me nu när det är sommar och man börjar få lite brunare nyans så är det bara såååå fint med färg. Därför kan jag föreslå 134 Pink Bikini, Vinylux, härligt färggrann och ljuvligt glad.

#33 - Jessica S

Jag gillade cake pop! Skulle passa dig perfekt med tanke på namnet på färgen och ditt bakintresse :-)

#34 - Pudding

118 Grapefruit Sparkle, Vinylux skulle jag välja! Gillar rosa nagellack som skimrar eller som det finns lite glitter i, och det passar också till det mesta!

#35 - malin

128 locket love! Håller tummarna, olackade, så låt mig vinna;)

#36 - Helen

Det låter för bra för att vara sant. Jag älskar att ha målade naglar men sällan tid att fixa till dem eftersom barnen får den tiden. Hade varit underbart att kunna ha snygga naglar i en hel vecka.
Jag gillade färgen 154 tropix. Snygg till brunbrända fingrar och tår.

#37 - Världens bästa Maria

Innan jag fick barn var målade naglar lite av mitt signum. Eller rättare sagt, naglar med avskavt nagellack var lite av mitt signum, eftersom nagellack har en tendens att flagna efter dag 1 på mina naglar. Har också testat nagellack som ska hålla en vecka och de håller kanske 1,5 dag istället för 1 dag. Så detta hade verkligen varit kul att testa! Nuförtiden har jag dock sällan målade naglar eftersom jag aldrig får tid över att måla dem. Så ett nagellack som man bara behöver måla en gång per vecka hade ju varit suveränt!

Jag fastnade för 147 Serene Green. Såg en klänning från prinsessbröllopet med ungefär denna gröna nyans och den var SÅ fin! En så dyr klänning kommer man kanske inte ha råd med, men ett nagellack i samma färg kanske duger lika bra :-)

#38 - Camilla

Hot pop pink och water park är två snygga färger som jag föreslår.

#39 - Rita

Cake pop är min favorit, men det fanns ju många väldigt fina färger! Jag brukar nästan aldrig använda nagellack, förutom sommartid på tånaglarna. Men det ser ju jättefräscht ut med fint nagellack och det här måste jag absolut testa om det verkligen håller så där länge! Superbra ju!

#40 - Bettan

Kul med tävling! Jag är ju alltid svag för färgglada lack. Lilac Longing och Limeade, känns somriga och snygga!

#41 - -ME-

Åh, 106 Bloodline skulle göra sig urbra på mina naglar. :)

#42 - Claire

Åh, det låter ju helt underbart med ett lack som håller så länge! Med mitt jobb kan jag vara glad om det sitter i mer än en timme då jag sitter i kassan och öppnar kartonger hela dagarna.

Jag gillar verkligen färgen 112 Electric Orange, älskar corall-färger nu på sommaren!

#43 - Spacegirl

Det fanns otroligt många fina färger men jag tycker att pink bikini skulle vara snyggt i sommar :-)

#44 - Josefine

Att nagellack kan vara så kul, inspirerande och uppiggande (ja faktiskt så är det ju så!). Älskar fina färger på naglarna, speciellt såhär under sommaren är det kul med en färgklick!

Jag tycker du ska satsa på den hallonröda "122 - Lobster Roll" ;)
Tack för en fin tävling!
/Josefine
Ps. Den nya headern är jättefin! Gillade såklart den gamla med!

#45 - Julia

Tack för tipset!

Jag tyckte 102, 125 och 155 var ljuvliga färger!

#46 - Julia

Är det förresten 102:an du har på bilden? Superfin!

#47 - Lina Eckerström

Jag må vara tråkig när det kommer till nagellack men favoriten är lätt "Black Pool"
ÄLSKAR svart nagellack (& rött) för att det matchar allt, enligt mej. Köp på dej ett svart vettja :)

#48 - Hanna E

Jag gillar lite mörkare nagellack och fastnade för 130 Masquerade.

Hade sonen fått välja hade det blivit gult (jag har det på tånaglarna efter sonens beslut, dock annat märke) eller blått.

#49 - Gerda

118 Grapefruit Sparkle, Vinylux

Älskar ljusa lack!

#50 - Lotta H

Åh, vad underbart med så många fina färger! Inte lätt att välja ;) Men jag gillade verkligen nr 153, Tinted Love. Supersnygg färg! :)

#51 - a-k

105 Black Pool, ett svart hållbart lack vore guddomligt ! =)

#52 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Min favorit är Gotcha, Vinylux, eftersom jag gärna hade haft hela världen rosa :)

#53 - Elin

fanns ju hur många fina färger som helst, men 115 Gilded Pleasure var ju lite annorlunda så den hade varit kul att testa :)

#54 - Mia

nr 156 Vexed Violette
Var riktigt snygg!

#55 - Cecilia L

Jag har i sommar konstaterat att jag är allergisk mot nagellack vilket är väldigt trist. Men efter att nu ha återhämtat mig efter mitt senaste försök (får röda kliande ekesem i ansikte och på hals, och svullna röda ögon...) så har jag nu undersökt och sett att det finns sk "3-free" nagellack som inte ha med de tre vanligaste ämnena som man kan bli allergiskt mot (framförallt formaldehyd och toluene).

Till min lycka ser jag att CNDs nagellack är just "3-free" och vågar därför delta i denna tävling! Efter midsommar tänkte jag göra ett försökt med ett "3-free" nagellack för att se om det fungerar...

Jag tycker färgen "Cake Pop" ser väldigt sommarfin ut!

#56 - Mia B

Många fina färger men den allra läckraste i mitt tycke var:
112 Electric Orange, Vinylux

Riktigt somrigt!

Mia B

#57 - Sandra - hotnailpolish

Det här hade jag jättegärna velat testa!! Driver ju en nagellacksblogg :) Färgen 154 Tropix, Vinylux verkar perfekt till sommaren

#58 - Lisa mamma till Moa och Elias

Åh vad roligt med ett lack som verkligen håller. Jag bakar och lagar mat varje dag och då förstörs det väldigt lätt så detta lack skulle jag gärna få prova. Min favoritfärg blev nog ändå Strawberry Smoothie så frächt till sommaren.

#59 - Malin

Jag gillar nog nr 111 Decadence bäst :)

#60 - Emma G

Åh vilken härlig tävling! Första gången jag tävlar, så hoppas på nybörjar-tur!

Jag föll för både namn och färg på 126 Lavishly Loved, Vinylux, men det var ett riktigt svårt val för det fanns riktigt många roliga färger!

#61 - Angela Lidholm

Jag tyckte de flesta färger var helt underbara men Gilded pleasure verkar lite cool. Den hade nog jag valt =)

#62 - Emely Tuväng

Jag är gärna med och tävlar. :)
Tyckte detta var finast: http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370098661.aspx

#63 - Julia - Nailart

Tropix är verkligen sjukt snygg. Tänk den till solbrännan i sommar! Wow :)

#64 - yaiza

157 Water Park, Vinylux
tycker jag är snyggast, den passar bra till bruna sommarhänder men går även an på vintern :-)

#65 - Johanna

Jag tycker du ska satsa på 127 Limeade, ren sommarkänsla året om! :)

#66 - Soffy

118 Grapefruit Sparkle - passar dina färger på kläder :)

#67 - Tinna

Jag gillar färgen 122 Lobster Roll, så fräsch nu på sommaren!
Vilken dröm med lack som sitter så länge! Hade varit kul att testa, jag är nog en svår en ;-)

#68 - liselotte

Är gärna med och tävlar om detta fina nagellack. Låter som något för mig, avstår ofta från att måla naglarna för jag ser inte klok ut på naglarna efter en, två dagar, avskavt både här och där. Svårt att välja en favoritfärg, men får bli denna som passar till det mesta http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370099156.aspx

#69 - Maja

Jag gillade 154 Tropix. Fin färg som passar till sommarbrun hud.

/ Hon som bara köper 15 kronors nagellack på coop

#70 - Olivia

126 Lavishly love.
Svårt att välja men ljusrosa till sommarbruna händer & fötter är så fint tycker jag :)

#71 - Julia K

Jag föll direkt för nummer 154 Tropix, Vinylux! Riktigt fin!

#72 - Sofie

Sugared spice, Bicycle Yellow och Grape Gum är mina favoriter. Sonen tyckte Limeade var finast =)

Toppen med ett nagellack som inte flagar så fort, de flesta nackellack jag har flagar alldeles för fort.....

#73 - Felicia

Jag dör på hur fint rött nagellack är, så jag skulle faktiskt välja det röda! På en stadig andraplats kommer nog Cake Pop! Fint på sommaren!

#74 - Charlotta

Men shit så mycket fina färger! Jag är helt svag för rosa nagellack på sommaren, så jag hade valt Strawberry Smoothie. Sen så gör ju även namnet sitt till det hela;)

#75 - Sara

Nagellack som sitter i en vecka? Det har jag också svårt att tro på men skulle gärna prova! Och skulle jag få önska färg själv hade jag valt den gula, 104 Bicycle Yellow. Och om det sitter och är fräscht så länge skulle det gula vara jättesnyggt i sommar. Jag gillar att måla naglarna i skarpa färger men det finns ingen tristare än när färgen börjar lossna efter en dag..med tanke på den tiden det tar att måla två varv plus överlack. Jag hoppas jag får prova detta nya, om inte kommer jag beställa ett själv! =)

#76 - Emma

112 Electric Orange! En färg jag gärna skulle ha på mina naglar i sommar. :)

#77 - Enette Håkansdotter

Cake pop, strawberry smoothie :) Oh, så många :)

#78 - care69

Jag är gärna med!
Jag gillar:
http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370099101.aspx
Har tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/06/19-juni-vinn-nagellack.html

#79 - Åsa/Teasa

125 Lilac Longing föll jag verkligen för.... och är det verkligen sant att det håller så länge så tror jag att jag kastar ALLA andra lacker man har hemma :)

//Teasa

#80 - emlisch

är gärna med och tycker denna färgen är fin

http://icgroup.dk/se/product/vinylux-polish/639370098647.aspx

#81 - Josefin Z

112 Electric Orange! Helt fantastisk och perfekt till sommaren!