bambi

Vinn trädgårdsset för barn från Fiskars!
 
God morgon söndag! Hoppas att ni har en fin helg och kanske har varit ute i trädgården lite? Fiskars har tagit fram trädgårdsset så att barnen också kan vara med och hjälpa till i trädgården. Zack och Leah brukar tycka om att hjälpa till på balkongen så dom blev jätteglada för dessa fina set.
 
Det finns ett set för mindre barn som kommer i en praktisk låda och sen finns det lite större verktyg för lite större barn. Perfekt att lära barnen hjälpa till ute också och nu har ni chansen att vinna något av dessa set!
 
Allt ni behöver göra är att motivera varför just du ska vinna och vilket av seten ni vill vinna (det för mindre barn eller det för större barn) så är ni med och tävlar om något av seten. Tävlingen pågår till och med den 23 juni.
 
P.S. Ni missar väl inte dom andra tävlingarna som är igång? Sista dagen att tävla om mjukglasskitet och sen kan ni tävla om världens bästa nagellack och presentkort hos Polarn och Pyret.
 
#1 - Sarianne

Vi håller just nu på med en "operation trädgård" där ogräs ska väck, eftersom trädgården är så pass igenvuxen så blir det bara de trista förberedelserna i år med att som sagt ta bort ogräs och döda buskar. 5åringen hjälper gärna till, hon fick ett par egna trädgårdshandskar så skulle vara roligt med egna verktyg också. Nästa år blir det jordgubbsland och annat som barnen får önska. (Önskar gärna settet för större barn).

#2 - Petra S-H

Oj, min lilla dotter skulle älska det där settet. Hon skulle få hjälpa mig i trädgården och jag tror bestämt jag skulle ha nytta av dem själv också ;)

#3 - Barbarella

Hej! Jag önskar mig setet för större barn! kram B

#4 - Anna mamma till Victor

Åhh så fina, som vi bor idag ha vi ingen möjlighet att odla nåt själv men i närheten bor mamma som ska göra ett nytt trädgårdsland iår å min lilla grabb älskar att få hjälpa till.
så vad vore inte bättre än att han får lite egna saker då mormors spade m.m är på tok för stort för han., så om vi får de lilla eller stora settet spela ingen roll, dom verka så fina båda 2 å han är bara 3 än :)

#5 - Susanne

Setet till de mindre barnen! Roligt om barnen kan vara med och hjälpa till om dom vill :)

#6 - FIA FIT - FITTASTE MAMMAN I STAN?!

Jag vill vinna setet för större barn och jag måste helt enkelt vinna eftersom jag råkade skaffa en 400 kvm stor kolonilott strax innan jag bytte karriär och numera jobbar lååånga dagar. Så kolonilotten kommer med största sannolikhet att växa igen om inte mina odlingsälskande småkillar hjälper mig :-)

#7 - Jennie Tates

Åh det hade varit perfekt att vinna det för större barn till min dotter som ÄLSKAR att hjälpa till att pyssla i växthuset o i trädgårdslandet. Hoppas på tur till Hanne =) /Jennie

#8 - Världens bästa Maria

Jag har länge suktat efter det för yngre barn så min dotter kan hjälpa sin älskade farfar i trädgårdslandet. De två är så fina ihop så det värker i mammahjärtat :-)

#9 - veronica hedlund

jag vill jätte gärna vara med och tävla om till större barn.. min minsta son fyller år till torsdag och önskar sig trädgårdsredskap då han älskar att hålla på i trädgården och har ett eget lite land där han planterat lite grönsaker helt själv. då skulle ju dessa redskap komma till kanon bra användning för honom ;-)

kram veronica med theo

#10 - Helena - mamma till storA och lillA

Jag önskar vinna det större settet till min son som alltid hjälper till i trädgården. Det är han som sått alla frön i våra fyra land och han hjälpte till när vi satte potatis. Han har länge önskat sig en stor spade så han kan gräva bättre i landet!

Till min lilla dotter önskar jag det lilla settet så hon också kan få hjälpa till och bli lika intresserad som storebror.

#11 - Johanna Björk

Jag skulle vilja vinna setet för större barn. Vi har precis köpt nytt hus och det är fin trädgård till. Dock finns där inget för mina tre barn. Så nu ska det anläggas lite odlingar, sandlåda och annat. Med trädgårdsredskapen skulle de också kunna hjälpa till lättare 👍👍👍

#12 - Kerstin

Eftersom jag själv har allt annat än gröna fingrar hoppas jag att något av barnen kanske blir riktigt duktig i trädgården. :) Kanske kan man då hoppas på lite hjälp med gräsklippnin etc på äldre dar. :) Ett fint trädgårdsset skulle säkert både uppmuntra och glädja kidsen!

#13 - Emely Tuväng

Jag är gärna med och tävlar om setet för mindre barn! Skulle vilja vinna så det kanske blir av att jag fixar iordning rabatterna någon gång, perfekt att kunna involvera grabben så är han sysselsatt samtidigt. :)

#14 - Hanna

Åh, detta hade jag helt missat! Vilka fina set! Det för mindre barn vore perfekt för min hjälpsamma lilla dotter. Vi gillar att påta i trädgården tillsammans och nu när ett lillasyskon väntas i dagarna blir det än viktigare att få tid tillsammans bara dottern och jag ♥

#15 - Angelica

Åh, jag skulle så gärna vilja vinna setet till de större barnen åt min son.
Han älskar att gräva och kratta ute i trädgården, nu har även letandet efter maskar fått ett stort intresse eftersom hans far älskar att fiska. Så nu vill ju han självklart leta efter sina egna maskar.

Sen i vinter kommer dessa redskap också att användas flitigt, inget väder hindrar vår lille grabb.

#16 - Olivia

Min dotter älskar att hjälpa till på mormors kolonilott, så ett trädgårds set anpassat för henne vore perfekt! (För mindre barn)

#17 - Therese

Åh! Jag skulle vilja vinna det lite större setet till mina systerbarn. Min syster har precis skaffat en villa och är grym som renoverar och fixar den helt själv, men nu skulle hon ju kunna få lite hjälp av knattarna;P. Dom älska ratt vara med och fixa så dom skulle älska ett eget trädgårdsset :D

#18 - Petra F

Min son och jag fixar det mesta från att inhandla mat till trädgårdsskötsel när vi kommer hem från jobb och förskola. Detta gör vi för att vi ska få familjetid när maken kommer hem efter 19 på kvällen efter sin dag på jobbet. Sonen krattar gärna löv på hösten, odlar i våra pallkragar på våren och på vintern skottar vi trottoaren tillsammans. En uppmuntran i allt arbete är han definitivt värd!♥

#19 - Therese

Hej! Vilken kul vinst!
Vi har precis köpt hus med en liten vildvuxen trädgård, som vi jobbar i för fullt för tillfället. Våra två barn vill gärna hjälpa till, så setet för lite mindre barn hade varit super!

#20 - Emma

Jag skulle gärna vinna det större setet åt min 2.5-åring! Han älskar att hjälpa till med allt möjligt, och för några veckor sedan planterade vi frön tillsammans och han tycker är jättespännande att se dem växa nu. Fattas bara lite bra redskap så kan han ta tag i resten av trädgården själv sen;-)

#21 - Linda m 3

Eftersom jag inte är så trädgårdsintresserad själv vore det bra om barnen vann trädgårdssetet för äldre barn så kunde de hjälpa till i trädgården och jag kan göra annat;).

#22 - Hondjur

Vi skulle hemskt gärna vilja vinna då vi för första gången i Sannas liv har vår egen trädgård som vi kan pyssla med!
Dock är den igenvuxen och byggjobbare som slängt en massa skräp och skit överallt .. Nu röjer vi bäst vi kan .. och Sanna är en väl så duktig hjälpreda... men visst hade det underlättat om hon hade egna redskap så vi slapp slåss om de två ynka små spadarna vi har :)
Så settet för stora barn vore perfekt :)

#23 - johanna

Sicken kanontävling för oss som precis skaffat hus. Vi önskar vinna det mindre setet för lilla Oliven som älskar och får alltid vara med när vi snickrar, sopar, rensar m.m.
Än så länge har vi bara Jättestora saker som gör att hon blir frustrerad och arg. Små saker skulle underlätta och våra duster i trädgården skulle försvinna.

kram

#24 - Jessica S

Vi har en lagom stor tomt och ett litet trädgårdsland som barnen gärna vill vara med och sköta. Vi har bara redskap anpassade för vuxna men med redskap anpassade för större barn skulle deras vilja att hjälpa till både underlättas och uppmuntras.

#25 - Heidi Larsson

Jag är med och tävlar - om det setet som är för mindre barn tack! =) Adam är mer och mer med och vill hjälpa till, så det här skulle vara toppen att vinna! Vi har en hel del trädgårdsjobb för oss om dagarna, men har svårt att hitta saker åt honom att leka med - det mesta är så farligt... Därför vore det här verkligen jäättebra på alla sätt och vis!

#26 - Carro

Jag skulle gärna vilja vinna setet för större barn. Vi har precis köpt sommarstuga och detta kommer bli perfekt när vi ska fixa ordning lite odlingar på tomten.

#27 - Lina Eckerström

Hade mer än gärna velat vinna den "lilla" settet. Har en stor trädgård som ska skötas. Och med en 2-åring är det inte alltid lätt. Men hon tycker verkligen det är superkul att hjälpa till, så lite nya bra verktyg hade nog gjort susen :) Hon börjar tröttna på att klippa gräset med sin leksaksgräsklippare nu.

Hoppas hoppas !

#28 - Karin

Hade ju inte setat helt fel med kratta och spade i rätt storlek till grabbarna ! Då kanske vi alla slipper hoppa och ducka när något av barnen vänder på sig ;)

#29 - Christina Frisberg

Hej här finns det en liten go trädgårdsmästare, han heter Elliot och blir snart 5 år, han älskar att hjälpa till i farmors trädgård, och han verkar aldrig tröttna på att räfsa, vattna, ta bort maskrosor osv, men som sagt krattan är väldigt stor och handskarna också!!! han skulle nog bli jätteglad om han fick eget trädgårdskit nästa gång han kom hit!!! hihi :)

#30 - Hanna E

Jag skulle gärna vilja vinna det lite större setet för att kunna ha med barnen när jag arbetar i vårt lilla grönsaksland i stugan.
Förra året älskade Albin (5,5 år) att hjälpa till med att sätta, så och rensa. Det största nöjet verkar dock att vara att skörda, speciellt när vi kommer till spritärtorna som sedan äts färska.
En tradition som min mamma skapade för att hon aldrig fick äta dem färska som barn, de skulle läggas in för att ätas under vintern när det inte fanns färska grönsaker. Jag håller fast vid den för att det är så gott med färska bär och grönsaker.

#31 - liselotte

Jag vill gärna vinna setet för de lite större barnen. Har ett barnbarn som älskar att hjälpa till i vår trädgård, och våra redskap är lite för stora och tunga för honom. Så en vinst här skulle vara alldeles perfekt.

#32 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vi har en stor trädgård och det är mycket jobb i den. Barnen är emellanåt sugna på att hjälpa till och använder då de stora redskapen vilket ser lite svårt ut för dem. Att få vinna vore därför toppen. Då skulle vi kunna överaska barnen och samtidigt som de hjälper till och vi arbetar får vi till den viktiga gemenskapen tillsammans och barnen får känna att de är delaktiga.

Håller tummarna.

#33 - Elin

Freja är 21 månader och vill bara göra allt som vi gör! Just nu håller vi på att bygga ett staket på framsidan, och hon går härhemma och hamrar och spikar på ALLT! När gräsklipparen kör igång hämtar hon hörselkåporna och ska vara med. Vad vore skulle passa bättre än att hon faktiskt kan bara med och kratta på riktigt efteråt? Hon blir storasyster i juli, så det här är ju perfekta sysslor att göra när mamma och bebis måste sitta och amma i skugga . :)

#34 - HildeM - Lykkelig med liten

Jeg vil vinne slik at jeg kan bli motivert til å jobbe litt mer i trädgården!

Kram

#35 - Jessica

Skulle vilja vinna det för lite mindre barn. Vi har sått både bönor, kryddor och blommor tillsammans och snart är det dags för skörd. Det är så roligt att se hur det växer tillsammans med sitt barn. Den bästa vinsten någonsin så nu hoppas jag på tur.

#36 - Nina

Hej! jag vill vinna setet för större barn, för min lilla flicka älskar att imitera oss vuxna. Hon försöker ta krattan av mig när jag krattar och älskar verkligen att vara utomhus så det vore en perfekt present till henne!

#37 - Maja

Jag vill vara med och tävla om setet för större barn. Vi har en spade och kratta i ungefär samma modell som fiskars-setet men två barn och alltid ska båda kratta eller båda gräva samtidigt. Så för att undvika några av alla strider som ständigt pågår så hoppas jag på en vinst!

#38 - Spacegirl

Jag vill vinna därför att ett fint trädgårdsset vore en rolig och användbar present till min kompis två barn :-)
Har jag turen att vinna vill jag ha setet för större barn.

#39 - lisette bäcksro

jag är gärna med och tävlar om kitet för stora barn.
min son är gärna med ute i trädgården och hans spade och kratta har tyvärr gått sönder efter mååånga års användande. han hade verkligen behövt lite nya grejor. =)


#40 - Sandra - mamma till Molly och gravid

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna setet för de äldre barnen till min dotter. Hon älskar att hjälpa till i trädgården, inte för att vi har någon egen men hon hjälper gärna vår vaktmästare ute på gården tillsammans med alla grannbarn. Nackdelen är att hon inte har några egna redskap så nu hoppas vi få vinna! :)

#41 - Hanna

Jag skulle gärna vinna setet för små barn så jag får ha mina egna redskap i fred :) har en 1åring och en 3åring som mer än gärna hjälper mig och pappan i trädgården!

#42 - Emma W

Har en liten Ella som älskar att göra samma saker som mamma och jag tror detta sätt för små barn skulle pass henne perfekt. Att det sedan används ute är perfekt för hon vill bara ut ut ut hela tiden till mammas stora glädje :-)
[email protected]

#43 - Emma

Min lilla Wilma, som fyller 2 år imorgon, älskar att hjälpa till med diverse hemmasysslor. Därför skulle det vara väldigt roligt om hon fick ett eget litet trädgårdsset.

Kram EMma

#44 - care69

Jag är gärna med och tävlar om setet för lite större barn.
Perfekt för sonen när han är hos mormor eller farmor för där finns hur stora trädgårdar som helst att hjälpa till med.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/06/23-juni-vinn-set-fran-fiskars.html

#45 - Jenna Oo

Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag skulle vilja få sett för större barn. Jag tänker det är viktigt att tillbringa tid med växter och blommor och älskar det. Skulle så gärna vilja se våra barn njuta det också! Kanske med de där söta fiskars saker skulle de ha roligt i trädgård! :)

#46 - Josephine-mamma till Elika & Nick

Jag vill gärna vinna det setet för större barn, har 2st barn här hemma som älskar att vara ute & hjälpa till i vår lilla trädgård, så det skulle passa perfekt! Hoppas på tur! :-)

#47 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med och tävlar om ett set för lite större barn. Melvin hjälper ofta mig i trädgården och det vore kanon om han hade ett eget set. Nu ikväll har vi varit ute och jag har klippt bort sånt som vi inte kommer åt med gräsklipparen och Melvin har hjälpt till att samla ihop det.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/06/22/tradgardsset-236/

#48 - ROBY WOOD

Hejsan, jag skulle vilja vinna då jag håller till på mitt landställe på sommrarna (stor tomt vid vattnet) och mina brorsbarn är väldigt ofta här och det vore jätte kul att vinna något av set'en åt dom så att dom kan påta runt på tomten och aktivera sig med sånt istället för ipads eller andra teknikgrejer dom har med sig! Vet inte vilket jag vill vinna, största barnet är 4 så kanske det lilla set'et? :)

#49 - Sofia

Sonen min vill gärna lägga en lott på det stora sättet så han kan ta upp sina potatisar som han satte i våras.
Ska lägga ut en bild på honom och hans "potatisland"

Med vänlig hälsning, Sofia

#50 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Perfekt vinst för min Ebba!
Lite då och då åker hon med hennes morfar hem efter jobbet och hjälper till i växthuset (och har planterat melon och paprika som hon sett växa från start) Nya verktyg för de större barnen hade vart perfekt för henne :)

#51 - Tina Carlström

Åh detta hade vår son älskat. Det stora kittet. Nu när vi har hus så vill han ju också vara med och hjälpa till i trädgården. Men våra verktyg för oss vuxna blir lite stora och otympliga. Detta hade varit toppen!!!

#52 - Kristin

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna det lilla setet till min son. Vi har en igenvuxen trädgård som verkligen skulle behöva hjälp av en liten trädgårdsmästare för att se bra ut. Kanske att även jag måste hjälpa till för att få den fin ;)

#53 - Cattis - mamma till Adrian, Alfred och lillen i magen

i vår familj så är det pappan som är ute och grejar i trädgården hela dagarna, mamman vilar i solstolen med magen och barnen vill såklart hjälpa pappa! skulle vara toppen med redskap som är i deras storlek.. de är 2 och 3 år så skulle vilja vinna det stora setet! :)

#54 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Vi har precis flyttat till ett hus nu (som stått tomt i 4 år och trädgård har inte underhållits på 6 år) så man kan säga att trädgården är rena rama djungeln just nu! Stora pojken älskar att vara i trädgården så det vore helt perfekt om vi vann detta (det större setet) för då hade han kunnat hjälpa oss så gott han kan och vill när vi försöker plöja oss igenom denna enorma djungel! :)

#55 - Matilda

Hej! Tävlar gärna om setet som passar mindre barn :)

Min lilla kille vill gärna springa ifrån mig när vi är ute vilket blir lite jobbigt för mamman efter ett tag ;) detta set tror jag dock att han skulle kunna roa sig ganska bra med. Att gräva och fixa är populärt här men tyvärr har vi ingen sandlåda så då funkar ju rabatten fint till dessa redskap :)

Kram Matilda

#56 - Helena

Jag skulle vilja vinna setet för större barn. Min son älskar blommor av alla slag, så det vore kul för honom att få egna redskap att hjälpa till med.

#57 - Annica L

Skulle vilja vinna ett set för mindre barn för att uppmuntra barnen att så och plantera och få se hur det växer och så småning om skörda.
Tror jag de skulle tycka var jätte spännande.