bambi

Detta gjorde jag igår
 
God morgon alla fina bloggläsare! Igår hade jag knappt tid att blogga, det var ett fullspäckat schema. Så fullspäckat så att jag inte hann äta lunch! 
 
Jag valde att ta en lång sovmorgon då maken lämnade barnen på förskolan. Det var verkligen helt underbart! Sen så mötte jag upp finaste Natali och vi tog en lång promenad på 8½ km. Det är så härligt att gå och prata med en kompis så där, man märker knappt av att man promenerar - förutom att jag får så ont i mina fötter!!
 
Sen så mötte jag upp bästaste vännen Linda för att gå på Loppievent med barnmodevisning. Jag blev lite smått kär i ett par rosa snickarbyxor, skulle lätt kunna ha köpt ett par till både Zack och Leah men jag har köpstopp när det gäller kläder till dom. Kläderna fullkomligt sprutar ut ur deras garderob!
 
Sen var det bara att springa ifrån eventet för att hämta på förskolan. Jag ställde mig sen och gjorde en massa massa köttbullar (på ett helt kilo köttfärs!) för barnens favoriträtt - utan tvekan - är pasta med köttbullar. så nu har vi köttbullar så att vi kan äta ett tag. 
 
Vi har inga planer denna helg. Första helgen sen - jag kan inte minnas hur länge! - som vi inte har något alls inbokat! Hurra! Så, vi ska försöka fixa och ordna lite inför Egypten-resan. Det ska tvättas, det ska städas och så funderar vi på att ta och klippa barnen. Kanske börja packa lite smått?  :)
#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Det låter som en skön helg, ta dagen som den kommer :)

#2 - Helena

Lite nyfiken på hur det funkar med förskolan i Stickholm. Är det ok att barnen är på förskolan när du är hemma och går på nöjesgrejer? Här där jag bor är det strikt att man lämnar precis innan jobb och direkt efter.

Svar: Nu har jag bloggen som jobb (har eget företag via bloggen) men ja, här i Stockholm så får man göra vad man vill när barnen är på förskolan.
bambi

#3 - sasca

Hej!
Testa att gå in på en sportaffär (vilken som helst) be dom kolla din fotnedsättning du kanske ponerar? Sen skulle jag rekommendera dig att köpa ett par bra walkingskor! (ca 800-2000:-). Kolla på priset på skor för tyvärr är dyrare oftast bättre men man behöver å andra sidan inte köpa dyrare/bättre än man behöver!

#4 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Bra skor är otroligt viktigt. jag fick ofta inflammation i benhinnorna innan jag köpte ett par speciellt för powerwalks.

#5 - Helena

Tack för svar! En fråga till då :-) om man jobbar tex till 14.00 en dag, kan man ha dem inskrivna till 17.00 så man hinner tex handla innan hämtning?

Hoppas du inte tar frågorna som något negativt mot dig utan det är bara av ren nyfikenhet hur det funkar i Stockholm!

Svar: Ja, i praktiken så får man det. Men här i Stockholm så har dom flesta barnen 9-15, det är ett fenomen att man har barnen så lite som möjligt på förskolan.
bambi

#6 - Millan

Så komiskt, när jag gör köttbullar på ett kilo köttfärs så är det "bara" ett kilo - standard är att göra på två kilo och sedan stoppa i frysen :) Och jag har inte ens barn :)