bambi

Fjärde resan för barnen
Jag och maken har alltid tyckt om att resa. Redan innan barnen så reste vi ca två gånger om året, trots att det alltid var en av oss som var student. Men vi har alltid prioriterat att resa och det har varit så värdefullt för oss på flera olika sätt. Vi har fina minnen tillsammans och det har fört oss närmare varandra. Jag märker nu att detta även gäller barnen, Zack och Leah kommer så mycket närmare varandra när vi är ute och reser.
 
 
Resor är ju aldrig något man ångrar! Vår bästa resa med barnen måste vara när vi reste runt i Thailand i två månader med dom. Jag var föräldraledig med Leah och maken var föräldraledig med Zack. Så underbart att man kan göra så!
 
Men sen så blir det ju roligare och roligare att resa med barnen ju äldre dom blir. Dom pratar fortfarande väldigt mycket om England och London, även deras kompisar, där dom ofta leker att dom ska till England. Zack har till och med sagt att han vill flytta dit! 
 
Så det ska bli spännande att se vad denna fjärde resa med barnen kommer att bringa! Bara 4 dagar kvar!
#1 - Fröken M - Vinn 8 påsar naturligt påskgodis !

Åhh va härligt !! Här prioriteras oxå resor och just nu sitter jag och drömmer om nästa resa. Frågan är bara VART det bär av :)
Förmodligen blir det medelhavet någonstans och vi tar såklart "vildingen" med oss !

#2 - Mira

Har ni något drömresemål, förutom London? :)

Svar: Jag skulle vilja åka till Mexiko (men det vill inte maken) eller Dubai.
bambi

#3 - Josefine

Ett ord.. UNDERBART! :)

#4 - angelica

hej bambi!! tack för en fin blogg :o) som läses varje dag! Tänkte bara höra hur ni tänker om att åka till egypten med barnen - det är ju mycket oroligheter där, vi är lite tveksamma om vi vågar åka med vår lilla plutt. Ni har ju varit där tidigare, rekommenderar ni att åka med små barn? märker man av oroligheterna? ja detta blir väl kanske att svara på efter resan märker jag....:o) ha det riktigt skönt och njut av lite semester!!!!

Svar: Jag har också varit lite tveksam till Egypten pga oroligheterna men det pågår nästan enbart i Kairo och turistorten som vi ska till ligger långt ifrån Kairo. Sen så är det enbart en turistort så jag tror att det inte är någon fara.
bambi

#5 - Tjejmorsan

Det är så härligt att resa med barn :) Snart åker jag och Li till Turkiet och det ska bli så skoj!
Sen åker Frallan och jag iväg i augusti.. vi har inte riktigt bestämt vart än :)
Kram och ha en underbar dag