Flygplatsshopping

 
Flygplatsen i Barcelona är verkligen enorm! Och bjuder på en hel del shopping, det finns Desigual, Zara, Accessorize, Mango och även en butik med kläder av märket Tuc Tuc. Märket är spanskt och okänt för dom flesta svenskar men jag kom i kontakt med det via butiken Ella-K som säljer märket.
 
 
Tuc Tuc har väldigt färgglada kläder med fina mönster och figurer. Deras vårkollektion hade precis kommit in i butiken och jag och Linda hittade så mycket fint!
 
 
Sen finns det även en Adidas store där det fanns såna ur-gulliga träningsoveraller för barn! Med zebramönster och tigermönster. Och dessa söta Nalle Puh träningsdojjor var såååååå söta!
 
 
Zack har länge pratat om att han vill ha någon tröja med någon superhjälte på. Han har stenkoll på Superman, Batman och Spindelmannen - trots att det är inget som vi pratar om eller ser på här hemma. Så, när jag såg att adidas store hade en t-shirt med Spiderman på så kände jag att han skulle verkligen bli så glad för denna (och det blev han!) och den var rätt så snygg för att vara en "superhjälte-tröja". 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
dianasdrömmar
2013-03-05 @ 06:28:46 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Flygplatsshopping är så kul, Helsingfors tex har fantastisk shopping.Ser fram emot att ses kram Diana

Sara Svensson
2013-03-05 @ 10:47:52 Blogg: http://mammasara.se

Vilka underbara kläder! :)

Anna
2013-03-05 @ 17:01:20

De coola Adidas-seten finns på Åhlens också! :))

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet