bambi

Framme!

Hej alla fina bloggläsare! Nu är vi framme i soliga Egypten! Vi fick gå upp klockan 3:45 igår så jag var rätt så trött (och hade ont i huvudet) så jag orkade inte blogga något igår kväll. Men flygresan gick jättebra. Vi satte barnen bredvid varandra så att dom kunde sitta och prata och leka med varandra. Barnen har inget emot att flyga alls och efter ett tag så slocknade Leah utan några gnäll.

Jag brukar inte klaga på andras barn men dom som satt bakom oss hade ett barn i samma ålder som Zack. Dom hade inte beställt någon flygplansmat så barnet åt godis under hela resan vilket gjorde att i slutet av resan så skrek hen och sparkade på sätet (inte så skönt för min rygg då hen satt bakom mig!). Jag som redan var trött och hade ont i huvudet blev lite frustrerad och funderade hur man tänker när man inte beställer mat på en 5 ½ timmes flyg när man flyger med barn??

 

Det är i allafall verkligen underbart fint här! Det första barnen gjorde när vi kom hit till hotellet var att springa till poolen och undersöka den. Vi gick även runt på hotellområdet och tittade och ner till stranden. Det är ungefär 27-28 grader här men det blir något svalt på kvällarna.

#1 - Lesthi

Ska bli så kul att läsa dina uppdateringar :D Ha så skojigt!

#2 - Sara

När man köper biljetter kortare än en vecka innan avresa så kan man inte beställa flygplansmat hos vissa flygbolag!
Iofs så kan man lösa det på andra sätt med mackor, frukt eller köpa mat på flygplatsen och ta det som take away! :)
Njut av resan!

#3 - Marie

Njuuuutttt! Ser väldigt härligt ut!

Värsta jag varit med om var när vi flög från Dubai senast. Mamma med tre barn och hon var helt likgiltig, pratade inte med barnen, hjälpte dem inte (yngsta under 2 år och äldsta ca 7 år). Flygvärdinnorna fick skälla ut barnen för det var verkligen saker överallt, fötterna i maten, hoppade och skrek. Hon hjälpte inte ens dem när de skulle på toaletten. Tyvärr tror jag hon var sjuk eller något, men ibland får man ju för f*n rycka upp sig. Ibland undrar man vart världen är på väg men man tycker så synd om sig själv att man glömmer bort barnen. Hoppas i alla fall hon fick hjälp när hon kom till CPH.

Ha en riktigt skön semester!!!

#4 - Titti

Hoppas ni får en härlig semester...åh så skönt med värme.
När vi flög hem senast från Thailand.....dagflyg med Thai var det helt "laglöst" omkring oss.....skrikande och stökiga barn och de var säkert 6-7 år....om bebisar o små barn hörs är en annan sak.
Aldrig mera dagflyg.....
Kram Titti

#5 - Annika K

Blir galen på föräldrar som inte kan hålla ordning på sina barn
vare sig det är flygplan, restauranger mm.

#6 - Sara

Kanske barnen har någon allergi som gör att de inte kan äta flygplansmaten?

#7 - Maria

Sara: Då tar man ju med sig egen mat(mackor eller annat) Man kan ju inte låta dem leva på godis :-)
Inte ens en vuxen mår bra utan ordentlig mat på över 5 timmar.
Finns ju även specialmat att beställa om man vill det.