bambi

Har ni handlat nåt på bokrean?
 
Jag har gjort några fynd på bokrean. Gjorde en beställning hos Bokus där jag hittade målarböcker till barnen för bara 19 kronor styck (annars så kan dom ju kosta uppåt 49 kr!!).
 
Sen så köpte jag Döden i grytan till mig själv, som är intresserad av mat. Denna handlar om vår "rädsla" för riktig mat, att vi nästan är mer rädda för att stoppa i oss hembakta bullar än fabriksbakta. Synen på mat i förskolan, mm. Verkar väldigt intressant!
 
Sen så köpte jag Hungerspelen till min syster, för att jag själv håller på att läser triologin (men på engelska) och älskar den! Första boken tyckte jag inte var så jättebra, mest för att jag hade sett filmen innan och visste precis vad som skulle hända. Jag spelade upp filmen igen i huvudet medan jag läste den, men sen mot slutet av första boken så var den lite annorlunda mot filmen. Filmen är bara baserad på första boken i triologin så nu njuter jag av andra boken!
 
Familjens projektledare säger upp sig fick jag ju på ett event, så egentligen tillhör den inte denna lista men den är näst på min "att-läsa-lista" och den känns som en riktig nyttig bok. Speciellt för mig som gärna tar på mig saker som rör familjen.
#1 - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag har faktiskt inhandlat två fotoböcker:)

#2 - Katja

Har handlat lite böcker åt barnen men inte så många. Själv har jag bokförbud. I alla fall sålänge det inte är studielitteratur ;). Fastnar så lätt i böcker och sträckläser dem. Den tiden behöver jag lägga på att nöta in det periodiskasystemet hehe.

#3 - Maria

Jag har precis läst färdigt sista delen i trilogin, jag blev helt beroende och bara längtade efter att få läsa. I helgen såg jag Hungerspelen igen, bara för att få se hur karaktärerna såg ut en gång till. Grabbarna är inte alls lika snygga i filmen som de är i mitt huvud : )

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag har inte handlat i år, förutom en Hello Kitty bok med keyboard till minstingen när hon var sjuk

#5 - Mika

Åh, kul! Jag hämtade faktiskt ut ett paket i dag från just Bokus bokrea. Innehöll Om jag var din hemmafru och Ekolådan. :)

#6 - Hanna E

Det blev ett par pysselböcker (bokstäver och siffror) till 5-åringen och en bok med pussel till 2-åringen (en riktig pusselfantast).

I övrigt så

#7 - ♥ Sojka ♥

Nä köper aldrig på bokrean haha. Min knäppa student till sambo som tycker att vi har ett bibliotek och sen gillar han väl inte att jag köper böcker som riskerar att inte bli lästa! :)
Vi får ändra på det en dag! ;)
kram

#8 - dianasdrömmar

Mysigt att ses X2 igår stor kram Diana