Har ni handlat nåt på bokrean?

 
Jag har gjort några fynd på bokrean. Gjorde en beställning hos Bokus där jag hittade målarböcker till barnen för bara 19 kronor styck (annars så kan dom ju kosta uppåt 49 kr!!).
 
Sen så köpte jag Döden i grytan till mig själv, som är intresserad av mat. Denna handlar om vår "rädsla" för riktig mat, att vi nästan är mer rädda för att stoppa i oss hembakta bullar än fabriksbakta. Synen på mat i förskolan, mm. Verkar väldigt intressant!
 
Sen så köpte jag Hungerspelen till min syster, för att jag själv håller på att läser triologin (men på engelska) och älskar den! Första boken tyckte jag inte var så jättebra, mest för att jag hade sett filmen innan och visste precis vad som skulle hända. Jag spelade upp filmen igen i huvudet medan jag läste den, men sen mot slutet av första boken så var den lite annorlunda mot filmen. Filmen är bara baserad på första boken i triologin så nu njuter jag av andra boken!
 
Familjens projektledare säger upp sig fick jag ju på ett event, så egentligen tillhör den inte denna lista men den är näst på min "att-läsa-lista" och den känns som en riktig nyttig bok. Speciellt för mig som gärna tar på mig saker som rör familjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
2013-03-13 @ 15:06:46 Blogg: http://patriciac.blogg.se

Jag har faktiskt inhandlat två fotoböcker:)

Katja
2013-03-13 @ 15:49:22 Blogg: http://minafinastetva.wordpress.com/

Har handlat lite böcker åt barnen men inte så många. Själv har jag bokförbud. I alla fall sålänge det inte är studielitteratur ;). Fastnar så lätt i böcker och sträckläser dem. Den tiden behöver jag lägga på att nöta in det periodiskasystemet hehe.

Maria
2013-03-13 @ 18:34:46

Jag har precis läst färdigt sista delen i trilogin, jag blev helt beroende och bara längtade efter att få läsa. I helgen såg jag Hungerspelen igen, bara för att få se hur karaktärerna såg ut en gång till. Grabbarna är inte alls lika snygga i filmen som de är i mitt huvud : )

meh.blo.gg
2013-03-13 @ 18:45:09 Blogg: http://meh.blo.gg/

Jag har inte handlat i år, förutom en Hello Kitty bok med keyboard till minstingen när hon var sjuk

Mika
2013-03-13 @ 21:39:06

Åh, kul! Jag hämtade faktiskt ut ett paket i dag från just Bokus bokrea. Innehöll Om jag var din hemmafru och Ekolådan. :)

Hanna E
2013-03-13 @ 21:39:48

Det blev ett par pysselböcker (bokstäver och siffror) till 5-åringen och en bok med pussel till 2-åringen (en riktig pusselfantast).

I övrigt så

♥ Sojka ♥
2013-03-13 @ 21:51:57 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

Nä köper aldrig på bokrean haha. Min knäppa student till sambo som tycker att vi har ett bibliotek och sen gillar han väl inte att jag köper böcker som riskerar att inte bli lästa! :)
Vi får ändra på det en dag! ;)
kram

dianasdrömmar
2013-03-14 @ 06:29:05 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Mysigt att ses X2 igår stor kram Diana

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet