bambi

ICA spanar på grilltrenderna
 
I onsdags bjöd ICA på ett lunchevent med team grill! Och jag var där tillsammans med mina goda vänner Diana och Linda. Varje år så brukar ICA göra en undersökning om svenskarnas grillvarnor och sommarens grilltrender. Det är faktiskt väldigt intressant (vi var på deras grillevent förra året också) och det är så spännande att se alla nyheter som kommer!
 
 
Jag var så glad över att Pimiento de Padron kommer hit till Sverige, för detta var något som Linda tjatade om i Barcelona hela tiden. Pimiento de Padron är vanligt på tapas och är milda (ungefär som paprika) och jättegoda!
 
 
Det var faktiskt på förra årets ICA grillevent som jag upptäckte va gott det var med papaya och lime. Jag blev helt frälst - och är det fortfarande!! Det är så gott och så nyttigt för kroppen!
 
 
Vad sägs om lite rucola som smakar wasabi?!? Det var faktiskt riktigt gott och smakade verklige wasabi! Om man använder denna får man garanterat ingen tråkig sallad!
 
 
Detta var verkligen en oväntad smak på kyckling!!! Lakrits och citron?!? Låter verkligen annorlunda!
 
 
Det som jag nog blev gladast över var nog ändå dessa mini-korvar! Så söta, mini-chorizos, mini-kolbasz och mini-bratwurtz. Perfekt till barnen, perfekt till grillspettet och perfekt till förrätten när man väntar på att grill-maten ska bli klar!
 
 
Sen så älskar jag halloumi, så jag tycker att det ska bli spännande att testa denna chili-halloumi!
 
Massvis med roliga nyheter som ni ser! 
#1 - Paula´z Värld

Godmorgon!
Önskar dej en trevlig fredag!
HAr ny address till bloggen!

Kramen

#2 - Paula´z Värld

Försöker på nytt..

Fin fredag till dej


Kram

#3 - Lolita

Jag klarar inte av kyckling, tycker så synd om de djuren eftersom de övergöds så de växer onaturligt snabbt, jag menar, vilken naturlig kyckling har så stora kycklingben vid den ringa ålder dessa matkycklingar dödas? Sorry, men mår lite illa varje gång jag ser kycklinginlägg.

#4 - dianasdrömmar

Mysigt att ses 2 ggr på en dag.Chilihalloumi var stark men supergod gjorde en sallad med den igår stor kram och ha en härlig helg Diana

#5 - Paula´z Värld

Ha en fin helg!

Kram

#6 - Johanna

Vilka roliga nyheter.... Salladen choritzon och halloumin blir ju ett måste känner jag :-D

#7 - Katja

Minikorvarna kommer bli uppskattade här hemma i sommar, låter som om det kommer en massa kul nyheter.

#8 - Therese

Chili halloumin är god till grillat, har vi käkat mkt förra sommaren. Vi premiärgrillade i går kväll och både den och vanlig halloumin var självklart med.