bambi

Internationell barnklubb & lekrum
 

Här på hotellet så finns det ett lekrum och lekplats utomhus för barnen. Det finns till och med en stor studsmatta att hoppa på! Vilken lycka, tycker barnen!

 

 

Dom har även en internationell barnklubb, vilket innebär att dom har lekledare som talar engelska och även italienska (det är många italienare här). Det är mestadels italienare, tyskar och svenskar här på hotellet. Men man får lämna sitt barn vid barnklubben om hen är över 4 år. Vi har inte tänkt lämna Zack där, ännu mindre efter vad som hände igår! När vi var i lekrummet igår så kommer två svenska föräldrar och undrar vart deras barn är och barnet var borta! Lekledaren var förtvivlad och sa att hon hade 30 barn att passa och att det inte var så lätt att hålla koll på alla. Föräldrarna var förstås helt förtvivlade, jag gick runt lite och hjälpte dom att leta efter barnet. När jag kom tillbaka efter en stunds letade så hade någon annan hittat barnet gåendes på stranden en bra bit bort – gråtandes. Usch, föräldrarna måste ha varit helt förtvivlade! 

 

Jag skulle nog inte våga lämna barnen så där, speciellt när det inte är någon som kan prata med barnen. Men kanske när barnen är lite större och kan lite engelska. Vi har i alla fall drillat Zack i vart vi bor, vilket rumsnummer vi har, osv. Så att ifall han kommer bort så hittar han, men jag hoppas att det inte ska behövas….

 
#1 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Men gaaaah...vad hemskt. Vi har lämnat kidsen på VING´s aktiviteter men då är det massa vuxna som har koll. Har aldrig hänt nåt liknande vad jag sett eller hört. Ser ut som ni har en ljuvlig semester.

#2 - ladydahmers.blogg.se

men gud, klarar man inte av att passa trettio barn själv så ska man inte passa trettio barn själv! Hoppas föräldrarna har anmält händelsen, det kan sluta mycket olyckligare nästa gång!

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Jösses, nä då hade jag inte heller vågat lämna.

Jag lämnar inte ens min sexåring på IKEA men just för att han är extremt rymningsbenägen och söker äventyr. Han har försvunnit på IKEA de två gånger han varit med oss där haha.

#4 - tindra

usch vad hemskt!

#5 - Hanna

Men fy, skulle inte vilja lämna mina barn så där.

#6 - Millan - två små och mamma mu

Nej men fy! Jag som inte ens kan tänka mig att lämna barnen på IKEAS lekställe, skulle nog än mindre kunna lämna in barnen utomlands.

#7 - Helena - mamma till Eskil och gravid med lillasyster

usch vad otäckt! Det är ju skräcken att de skulle försvinna! Vi funderar på att åka på en all-inclusive i höst igen och då är Eskil 3 år men det skulle inte kännas bra att lämna honom på barnklubben utan nån av oss skulle nog få vara med..

#8 - Sara

Det är ju helt fruktansvärt att ett barn försvann på det viset! Vill inte tänka på vad som hade kunnat hända om barnet träffat en olämplig vuxen, eller irrat ut i havet. Hotellet ska naturligtvis ha stenkoll på barnen, allt annat är fullkomligt oacceptabelt! Hoppas verkligen att föräldrarna anmäler och driver det vidare.

#9 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Usch va läskigt! Jag skulle inte heller lämna Robin sådär, lite tveksam till om jag skulle våga det även fast dom pratar svenska... :D