bambi

Kronfågels kycklingnyheter
Det är många events just nu. Jag tackar nej till en del men många låter så roliga - och ÄR så roliga så det är sååå svårt att tacka nej.
 
I torsdags var jag inbjuden av Spot and Tell som anordnade ett event med Kronfågel för att visa deras nyheter nu under våren.
 
 
Nyheterna består bland annat av färsk marinerad kyckling med smak av indien, thailand och mexiko. Men sen kommer även några nyheter i frysdisken också: salladskyckling (som jag tror kommer att användas ofta här hemma!), kycklingköttbullar och kycklingburgare.
 
 
Vi bjöds på en fantastisk meny av kocken Magnus Albrektsson : Kyckling Garam Masala, Tom Kha Gai, Kycklingbullar med guacemole och som avslutning Chokladcreme dulche de leche med saltrostade hasselnötter.
 
 
Jag var på eventet med mina trevliga vänner Linda och Diana och det är ju sånt som gör det ännu svårare att tacka nej till event - man umgås med sina vänner där också!
#1 - dianasdrömmar

Så mysigt att ses, ha en härlig lördag kram Diana

#2 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Jag orkar verkligen inte gå på nåt...jag tycker till skillnad från dig att det mesta är långtråkigt och slöseri med tid hahahha. Men borde kanske ställa om lite, det är ju kul att göra saker än bara promenera med barnvagnen.....

#3 - ♥ Sojka ♥

Ha ha jag läste kycklingnykterheter! :/ Vetifan hur jag ska tolka det! =P hahaha..
Allt med kyckling är så gott! :)
Kram♥

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Ja, det är väldigt gott med kyckling, min favorit.

#5 - Tjejmorsan

Så härliga rätter :)
Kram

#6 - Karoleen

Ett väldigt trevligt event var det och det är härligt att läsa om din upplevelse av kvällen =)