bambi

Måndagkväll
God kväll mina fina bloggläsare! Måndagkvällarna innebär en massa bra på tv. Jag frossar i Nashville, Proejct Runway, Top Model Sverige och senaste avsnittet av Girls från USA.
 
Förutom att jag har haft världens träningsvärk efter träningseventet så har jag även fått en sån elak munblåsa i munnen. Jag får såna då och då men den här är en riktig stor elaking och den sitter så att det gör såååååååå ont att öppna munnen. Jag har knappt kunnat ätit dom senaste dagarna på grund av den där jävla blåsan. Jag har testat Aftamed gel men jag tycker inte alls att det hjälper... det är väl bara att vänta ut den.
 
Jag ska försöka klämma in lite jobb nu på kvällen också. Jag har inte mindre än TRE tävlingar på gång för er läsare, vilket alltid känns kul!
#1 - Stina

Jag brukar skölja med Corsodyl (osäker på stavningen) de få gånger jag har blåsor. En tandläkare rekommenderade det till att skölja munnen med när det blir små inflammationer vid visdomständerna, bakteriedödande ska det tydligen vara. Tog en chansning en gång när jag hade en blåsa och sköljde och det hjälpte! Inte på en gång men jag blev av med blåsan snabbare än vanligt.

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

När Milla hade blåsor sist provade vi Aftex, det verkade fungera.

Själv har jag tittat på familjen Annorlunda

#3 - Jenny

Håller med ovan - corsodyl! Gå till Apoteket och fråga, de brukar inte stå på hyllan. Mycket mycket bättre än de där krämerna.

#4 - Annika

Säger som de andra.. Corsodyl!

#5 - Matilda

Jag brukar ta lite TeaTree-olja på en tops och på blåsan, det bedövar en stund så att man åtminstone kan äta :)