bambi

Pics från dagen
 
Maken överraskade mig med frukost på sängen imorse som bestod utav nybakt valnötsbröd från Fabrique med nutella på, te, Hallon juice från Brämhults (min favorit), en supergod brownie från Fabrique och några praliner.
 
Sen överraskade Zack oss med att kräkas, så det var bara för maken att vabba idag.
 
Det har även varit blombud här med en massa fina blommor. Jag unnade mig själv en present som bestod av lite nya nagellack från Essie. Maken har frågat och frågat dom senaste veckorna vad jag önskar mig men jag har sagt hela tiden att jag har allt jag vill ha - vilket verkligen är helt sant! 
 
Vi hade tänkt gå ut och äta idag på Texas Longhorn men efter Zacks "överraskning" imorse så fick vi stanna hemma. Så det blev nachos till middag och tårta från Chokladfabriken till efterrätt. Det är en Manjaritårta bestående av mörk chokladmousse, vaniljpannacotta, griottesbär och chokladbotten med mandel. Den var verkligen underbart god, men kanske lite mer för vuxna i smaken.
#1 - Linduz

Vad trevliga presenter & vad fin tårta. :)
Synd om Zack, hoppas han blir bra snart & att ingen annan blir sjuk.

#2 - Johanna

Ser ut som en fin dag trots Zacks "överraskning" imorse!!!

Fin tårta, fina blommor :-)

#3 - Cissi - mamma till 2 prinsessor

Låter som en trevlig dag, trots mindre välkomna överraskning också.. Hoppas ingen mer blir sjuk och att han kryar på sig fort

#4 - Aniika

Grattis!

#5 - Longevity - en blogg om hälsa

Fyller du år idag? Stort grattis i så fall!

#6 - Sjölundskan

Grattis i efterskott! Trist med magsjuka, men den där tårtan ser ju fantastiskt god ut!