bambi

Recension: Essie Sleek Stick
 
Förra veckan så köpte jag lite nagellack på Åhlens och hittade jag dessa klistermärken från Essie som man fäster på naglarna. Jag tänkte att det kunde vara kul att prova så jag köpte ett paket med stenar på grå bakgrund.
 
 
Jag blev inte helt nöjd med resultatet, speciellt på tummen och pekfingret där det blev lite knögligt (perfektionist som jag är stör jag mig massor på det). Men det känns som om det sitter ordentligt (ska hålla upp till 14 dagar) och på långt håll ser det riktigt snyggt ut! När man vill ta bort det så behöver man bara dra av dom.
 
 
Essie Sleek Sticks finns i flera olika mönster. Jag stod lite och valde mellan den gråa med stenar och den med text som heter "love to love you". Ett paket räcker till en omgång och kostar lika mycket som en flaska med Essies nagellack (som räcker betydligt mer än för en manikyr) men om man jämför det med att gå till salong och fixa naglarna så är ju 129 kronor inte så mycket. 
#1 - Kaffehörnan

Otroligt fina, fint resultat

#2 - Sofia

Jätte snyggt :-D

#3 - alexandra

vad har hänt med lillfingret? reumatism?

Svar: Haha, nej! Jag har alltid haft sneda lillfingrar ;)
bambi

#4 - Julia

Tycker att resultatet blev riktigt snyggt, men perfektionist som jag också är kan jag förstå att du stör dig på detaljer :) Men de här vill jag absolut prova! Jättefint!