Stackars Plutten!

 
Igår tog maken med Zack till frisörn (jag klipper oftast barnen men jag kände att det nog var dags för ett proffs att fixa till dom). Jag och Leah var hemma och efetr ett tag så rusar maken innanför dörren och ropar på mig lite halvt panikslaget. Jag springer ut i hallen och ser blod som forsar nerför Zacks ansikte. Blodet fullkomligt sprutade och Zack grät och det var allmänt kaos.
 
Jag hämtade papper (letade lite efter blodstoppande bomull men hittade inte det här hemma) och till lsut fick vi stopp på blödande. Zack hade slagit upp läppen men blödde även näsblod, så ni kan tänka er blodbadet här hemma... uha! Inte roligt!
 
Det som hade hänt var att Zack hade tagit in armarna inuti overallen och sprang runt "armlös" och snubblade och kunde förstås inte ta emot sig då! 
 
Jag var väldigt orolig för hans tänder men det verkar som om dom klarade sig. Jag tänkte både en och två gånger att vi kanske skulle behöva åka in till akuten (panik-tankar!), vilket faktiskt skulle bli första gången. Barnen har klarat sig väldigt bra ifrån att skada sig eller bli allvarligt sjuka och det är jag SÅ OERHÖRT tacksam för! 
 
Men usch va hemskt det var att se blodet spruta från sin älskade plutt! Nu så är det mest svullet och han verkar inte ha så ont längre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)
2013-03-24 @ 10:38:29 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Stackars! Skönt att det inte behövdes akutbesök iallafall!

Elin
2013-03-24 @ 11:47:27

Anmäl det ändå till försäkringsbolget så är ni skyddade ifall det skulle bli något i framtiden! (Det är ju inte så roligt ifall underliggande permanenta tänder skulle blivit skadade)

Hoppas det lägger sig snabbt

Kram
Elin

Jennie T
2013-03-24 @ 13:38:49

Be ändå en tandläkare att kolla tänderna så de har det dokumenterat, så det inte hänt de tänder som ska komma upp något. Samt anmäl till försäkringsbolaget. Det fick vi göra när vår son hoppat från en klätterställning o slagit i en framtand. MVH Jennie T

Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
2013-03-24 @ 13:59:07 Blogg: http://www.finest.se/natali

Näääe, plutten då :(

arasen
2013-03-25 @ 13:20:03 Blogg: http://arasen.blogg.se

Vilken enorm tur han hade.. min kompis dotter ramlade ner från en stol med huvudet först. Ena tanden gick av och den andra åkte upp i tandköttet..

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet