bambi

Tävling: Vinn en påsklovskryssning med Birka Cruises!
 
Kommer ni ihåg den underbara sportlovskryssningen som Birka bjöd oss på? Nu har även ni chansen att få komma iväg - på påsklovskryssning!
 
TRE stycken vinner varsin kryssning i en utsideshytt och frukost för upp till 4 personer. Ni måste kunna åka mellan 28/3-6/4.
 
Så om ni är sugna på att komma iväg på en mini-semester (ett perfekt påsklovsaktivitet!) med Birka där ni kan sola, bada, leka, äta gott och shoppa en massa så behöver ni bara lämna en kommentar till detta inlägg där ni motiverar varför just ni ska vinna och kanske berättar vad ni vill göra på båten? Den 20 mars utser jag tre stycken vinnare!
#1 - Sanna

Åh vad vi skulle behöva detta !
Jag är hemma med vårdnadsbidrag just nu, är inte jättefett men vi vill ha Molly hemma ett tag till ❤
Skulle vara underbart att överraska barnen med detta !
De har aldrig åkt med en sån båt !

Vi skulle passa på att umgås tillsammans, inget annat som avbryter
Ingen renovering, matlagning eller städning, utan bara ägna oss åt barnen och varandra ❤❤❤

#2 - Jessica Sundberg

Jag skulle vilja åka iväg med mina barn och man och bara umgås, prata, mysa och ha skoj. Inte ha med något som börjar på i (typ iPhone, iPad, iPod etc). Koppla ner, koppla av! Frågan är bara om övriga familjen går med på det :-) ?!

#3 - N

Som student har jag inte överdrivet med pengar att göra roliga saker tillsammans med barnen för. Min son fyller fem år i början på april och skulle nog bli jätteglad för att få åka iväg på en resa. Jag skulle ta med mina två barn och min alldeles nya pojkvän! Vi skulle äta gott, mysa, bada och bara njuta av att få komma iväg litegrann tillsammans.

#4 - Zanne

Åh vad vi skulle behöva detta !

Presist efter påsk åker min man, pappa till vår 5 årige och vår ufödte barn till Turkiet för att jobba på vår hotel som vi har köpt i år, han kommer inte hem för slutningen af september, så en sådan här krysning alla tillsammas innan vore virkelig toppen...
Vi skulle passa på att umgås tillsammans..

#5 - Dad4Life

Oj, vilket häftigt pris. Jag skulle vilja vinna den här tävlingen åt mina barn som haft det tufft sedan i höstas när ett av våra barn insjuknade i diabetes och det här skulle få dem att tänka på något helt annat för en stund. Det här skulle i så fall bli vår första semester tillsammans och helt säkert ett minne för livet.

#6 - Miaa Siika

Hej. Jag vill så gärna vinna, för det första för att jag själv behöver det och för det andra för att barnen skulle tycka det var skitkul, speciellt min snart 4 åring.
Dom skulle tycka det var jättekul att få bli ansiktsmålade och gå på dansbus eftersom båda älskar att dansa.
Min yngsta skulle nog bli lyrisk av att få gå ut på däck och äldsta skulle älska att påskpyssla :)
Vinner vi så skulle vi försöka göra så mycket barnen vill och bara njuta av tiden tillsammans.

Kram Miaa.

#7 - Linnéa S

Åh vad jag önskar att få vinna denna lilla resa för min familj! Min man jobbar mycket, väldigt mycket för att vår ekonomi ska gå runt utan att vi ska behöva leva på vatten & bröd. Vi sparar lite då & då till en resa, men fyy vad trögt det går. Jag vet att min äldsta längtar efter att få åka iväg på lov precis som hennes vänner gör. Men vi har aldrig råd. Kanske detta kan bli vår chans att få komma iväg hela familjen och ha riktig kvalitetstid tillsammans?! Vi skulle gå på skattjakt, spela godisbingo och vår favorit- BADA :D Om jag kunde överraska familjen med detta skulle glädjetjuten höras över hela Sverige ;) Kram!

#8 - Reggi

Något som jag skulle behöva, komma bort från skolan ett tag och vara ledig och mysa med familjen. För just nu är de mycket skolarbeta och jag har ingem motivation, så komma bort och vara ledig och tänka på varför läser jag till förskollärare. Så skulle vi kunna bada och bara umgås att får vara tillsammans :)

#9 - Tess

Åh jag skulle så gärna vilja vinna! Jag och min pojkvän firar snart 4 år tillsammans, och i samma veva fyller han 30. Hade varit så kul att åka iväg tillsammans då vi inte gjort det någon gång. Vi skulle sola och bada och bara mysa! ;)

Kram!

#10 - Teresa

Hej
det låter som en kul påsköverraskning
eftersom våra tjejer är tonåringar så skulle nog de bada och sola mest hela tiden

#11 - Mia - mamma till Ebba

Jag skulle så gärna vilja vinna och överraska familjen med en kryssning. Jag och maken skulle fira att vi har varit tillsammans i 11 år nu (var tar tiden vägen?). Även våran dotter på två år skulle så klart vara med och det låter toppen att det finns så mycket aktiviteter för de små. Vi skulle verkligen behöva komma iväg på en härlig minisemester efter en lång vinter med många, många sjukdomar.

#12 - Disa


Åhh! Skulle så gärna vilja ta med mina kusiner och deras mamma på den här resan. De har aldrig varit iväg på "båtresa" och så mycket som vi leker sjörövare, så skulle det bli ett helt äventyr med en stor båt att utforska som kanske har några skatter!

#13 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Jag är GÄRNA med! :) Det var längesen jag var på kryssning, kommer inte ens ihåg hur många år sen det var( 11-12 år sen?), dvs att Robin aldrig varit iväg på ett sånt äventyr. För visst är det ett äventyr för barnen :) Jag skulle även vilja passa på att hitta på något extra kul med honom innan bebis kommer, vet ju att det kommer bli lite svårare(eller så blir det lite mer äventyrligt för oss vuxna då) att åka iväg på "Robin" grejer ett tag efter förlossningen.
Så vad vi skulle göra på kryssningen om jag vinner? Ha familjetid, men lite lyxigare familjetid :)

HOPPAS!

#14 - Emma

Jag skulle verkligen vilja vinna då detta året har börjat tufft för vår familj. Har hänt mycket då jag startat nytt företag och barnen varit sjuka och tiden för familjen har varit noll, jag behöver verligen får komma iväg och umgås med de viktigaste <3, att bara få vara mamma! Hoppas så att vi kan få vinna och komma iväg på nått kul i påsk då vi är lediga!

#15 - Millan - två små och mamma mu

Jag har velat åka iväg någonstans med barnen väldigt länge, redan när stora killen var liten surfade jag resor och weekends medan jag drömde mig bort.. Däremot vill/kan inte pappan resa alls av olika anledningar och därför blir vi mest kvar i länet. Om jag vann den här kryssningen skulle jag ta med mig min närmsta vän och mina två barn. Sonen som blir tre år den 26e Mars skulle nog bli eld och lågor, han är ett ganska aktivt barn och älskar att hitta på saker och åka runt. Dessutom har han stor fascination för båtar, och vad passar väl bättre än få att ÅKA båt som treårspresent? =)

#16 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Något vår familj skulle behöva göra tillsammans, mitt och sambon förhållande har vart lite sisådär det senaste och vi behöver en nystart!

#17 - Jennie Tates

Åh det hade varit underbart att överraska barnen med. De längtar efter att åka båt. Så kul o komma iväg hela familjen o hitta på kul. På båten skulle vi leka, bada o mysa =)

#18 - pia

Det här skulle jag mer än gärna vinna till familjen, just nu går det mesta på sparlåga....jobba, skola, förskola, äta, sova osv. Det roliga har liksom glömts bort och att komma bort bara vi tre skulle uppskattas väldigt, framför allt av treåringen! Håller tummarna :)

#19 - Jennie

Skulle gärna vilja vinna detta till min kompis och hennes familj då de skulle må bra av det. Önskar att de skulle få lite kvalitetstid och bada och äta gott!!

#20 - Camilla

Åååå vilken rolig tävling och vad jag skulle vilja vinna denna.
Det skulle passa oss sååå bra att få åka i väg ett dygn och bara få vara tillsammans och mysa med varandra. Vi har haft en jobbigt tid just senaste månaden med massa sjukdomar och trötta och griniga barn och även vuxna så vi skulle verkligen behöva komma i väg och tänka på något annat positivt och njua av lite bad, sol och dans allt samlat på ett och samma ställe..
Håller alla tummar och tår jag har på att vi vinner..

Kram på dig och hoppas du mår bra.. :-)

#21 - Johanna

Jag skulle vilja ta med mina busungar på skattjakten, tror det blir alldeles magiskt spännande! Håller tummarna stenhårt för att det är vår tur!

#22 - Sofi

Jag skulle gärna vilja vinna detta. Är en arbetslös fyrabarnsmamma med en sambo som jobbar mycket. Skulle vara roligt och åka iväg på en minisemester då det inte blir sånt så ofta. Även ta med äldsta sonen då han aldrig åkt någon kryssning.
Håller tummarna!!!

#23 - Katja

Åh det vore helt underbart att komma iväg och tanka lite familjetid. Har kommit igång med studierna igen och hör ofta mitt gnagande samvete ang att barnen går en del långa dagar på förskolan. Men jag vill verkligen bli färdig som lärare så jag försöker intala mig att det är bäst för oss alla. En välförtjänt mini-semester skulle dock sitta fint. Är lite... hmm.. seg i hjärnan nu efter att ha varit hemma med barnen i fyra år så det har varit ansträngande att komma igång igen.

Håller en tumme eller två :)

#24 - Emma - mamma till två vildar

Efter en minst sagt omtumlande start på året med utbrändhet (min sambo), sjuka barn och en deprimerad mamma (jag..) vore det verkligen toppen att få dra iväg alla fyra på en liten kryssning. Kanske en liten nystart för mamma och pappa då känslorna inte fokuserats på varandra på sistone.. :(

Barnen, 3 och 5 år, skulle älska att få leka ombord på en jättestor båt, och om de arrangerar något liknande den skattjakt ni var med på sist så skulle våra barn ÄLSKA det, minipirater som de är..!

#25 - sofia

Äta - sova - skratta - mysa - shoppa - strosa - njuta - dricka - umgås - vara - dansa - fika - resa- TILLSAMMANS hela familjen!!!

#26 - Emma- Mamma till 2 fina killar!

Åh skulle vilja överraska min fina sambo som fyller 25 år den 5 april! Alltid lika svårt att komma på något att ge i present, så att få åka iväg över hans födelsedag med hela familjen vore ju en toppenpresent! Har varit föräldraledig några år nu åt våra fina killar så pengar finns det inte gott om. Skulle vara så underbart att få åka iväg på en första familjesemester :)

Älskar din blogg! Man får så mycket insperation till god mat och bakning. Kram

#27 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med. Skulle vilja ta med mig min mamma och pappa på kryssningen (och Nicke om han kan ta ledigt). Mina föräldrar fyller 60 i år så det kunde bli en liten extrapresent.

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/03/13/birka-203/

#28 - Emelie - Mamma till Malte

Jag skulle gärna bjuda med mig min sambo och våran son Malte :) Så mysigt med en minisemster, då jag håller på utbilda mig till ekonomiassistent skulle det vara skönt att få komma bort lite. Då plånboken inte tillåter det då vi båda är studerande så vore det perfekt att vinna :) Kommer garanterat göra en skattjakt i hytten till påsk till sonen =) Kram!

#29 - Heléne

Ja här kommer mitt "tycka synd om berättelse" om varför jag vill vinna. Varit sjuk i reumatisksjukdom och inte kunnat jobba på 12 år. Blev gravid efter gjort försök i 8 år. Andra graviditeten upptäcktes när jag var i 5:e månaden. (Trodde inte jag kunde bli gravid igen). Blev sittandes i rullstol/säng de sista 2 månaderna av den sista graviditeten pga foglossning och reumatiskt. Vid tre olika tillfällen gjorde de vändningsförsök men misslyckades. Det slutade i akut kejsarsnitt. Födde en flicka på 5,2kg och 58cm lång. Förra året när hon var 4 månader drabbades hon svårt av RS-virus och lunginflammation och var inlagd på isolerad avdelning. Två månader senare drabbades vår 4-åriga dotter av epilepsi och var inlagd på sjukhus. Vi var nerkörda och helt slut som föräldrar. jag har fortfarande svåra smärtor i bäcknet. Då får vi rådet från vår familjeläkare att vända oss till socialförvaltningen. De gjorde hembesök och dagen efter ringer de och säger att de gjort en anmälan på oss. Ännu mer press och stress...blir tvunga att genomgå en utredning på 4 månader fast vi själva ringt och bett om hjälp! Vi fick ingen hjälp. Detta blev för mycket för min man som blir sjukskriven för utbrändhet. Utredningen visade att barnen inte var i någon fara och att de mår bra och har det bra. Socialförvaltingen tyckte vi kunde söka fonder och vända oss till röda korset. Sedan kom ett brev på posten med en liten ursäkt för att vi blivit drabbade och utsatta för denna kränkning av socialförvaltningen. Utöver detta har min far inte hört av sig på över 1 år pga att jag ville ha ett foto av mina barn och av honom(morfar) och barnens mormor som dopminne. Jag får alltså fortfarande skulden för att mina föräldrar skilde sig! Sedan har vi också en granne som misshandlat sin hustru och jagat henne på gatan. Aldrig en lugn stund! Jag är TRÖTT nu! Behöver lugn och ro och tid för återhämtning...

#30 - Hanna

Jag är gärna med och tävlar. Barnen tycker om att åka båt och jag tycker att det är ett enkelt sätt att komma iväg lite och göra något ihop. På påsklovet är jag och barnen lediga och har lovat att hålla oss i krokarna. Min syster väntar sitt andra barn och vi vill ställa upp med barnvakt om det behövs. Någon dag kommer henens svägerska att stå "jour" och då kan vi dra ut på sjön.

Vinner vi vill vi leka i lekrummet, shoppa lite, äta buff+e och kanske bada. Jag har aldrig åkt Birka med barnen, så det vore kul att prova en ny båt :)

Må gott!

#31 - Erika

Oj, denna tävling skulle jag mer än gärna vilja vinna! Jag är en studerande mamma, med en son på 4 år som numera bor tillsammans med sin pappa och hans sambo. Är jag en av vinnarna skulle jag bjuda med mig sonens pappa och hans sambo så vi kunde göra denna resa tillsammans med vår son, ge honom allas uppmärksamhet samtidigt som vi njuter av denna mini-semestern, lek, vardagslyx och annat skoj som erbjuds på båten.

#32 - Heidi Larsson

Jag har varit på en fantastisk kryssning innan, men då var jag gravid och mådde illa hela tiden. Sjösjuk blev jag också, vilket jag, som gammal västkustbo, aldrig varit (Skyller på graviditeten!) Tänk om jag fick göra om denna härliga upplevelse nu när jag är ogravid! Det skulle verkligen vara fantastiskt! Jag skulle vilja unna mig någon typ av spabehandling om jag vann!

#33 - Heja mamma!

Oj! Det vore kul!
Vi behöver vinna för att få nåt kul att se fram emot efter anmärkningsvärt sjukdomsfylld vår. Inga allvarliga sjukdomar men ändock förlamande och jobbiga.
Kram

#34 - Mia

Jag vill vinna för att jag och min man har en liten intern fight här hemma där han hävdar att kryssningar bara handlar om att dricka sprit medan jag hävdar att det finns så mycket mer att göra, för hela familjen. Vore kul att visa honom att jag har rätt!!!

#35 - Johanna

Vore helt underbart att få komma iväg hela familjen (två vuxna, tre barn under 5). Har aldrig hänt förut så nu är det dags.

#36 - Annica L

Bästa påsköverrasknngenn skulle det bli något vi skulle behöva hela familjen .
Barne skulle hoppa av glädje om vi vann.

#37 - Marie

Jag skulle vilja ta med min familj som stått ut med mig under de 12 första veckorna med mitt itrim program. Att enbart leva på Shakes och bars under 12 veckor är tufft och alla blir påverkade. De har stöttat mig under hela perioden, utan dom hade jag inte klarat det. Därför voe de en fantastisk överraskning att kunna ge tillbaka till dom.

#38 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag skulle vilja komma iväg med min man och mina barn. Det är så sällan vi gör något sådant här tillsammans så det skulle vara perfekt att vinna och få chansen att bara rå om varandra hela familjen. Sen vet jag att barnen skulle älska det.

#39 - fröken K | svensk amatörfotograf i Norge

Åh gud! Jag skulle hoppa i bollhavet med min son, äta en sak av allt i bufféen och stå ute vid relingen så länge att jag måste lägga fingrarna under armarna för att få tillbaka värmen.
Jag vill gärna vinna så jag kan överraska min sambo med denna resan, han har gett mig en bekymringsrynka varje gång jag frågat honom vad vi ska göra i påsk.

#40 - Terese

Jag skulle vilja vinna den här kryssningen till min syster och hennes familj. Dom har jobbat om varandra hela vintern och skulle behöva lite kvalitetstid tillsammans. Dom skulle kunna bada med sonen och äta god mat. Håller tummarna för att jag får överraska dom med det här!

#41 - Maja

Åh jag vill vara med och tävla! Det skulle vara så mysigt att åka iväg med min lilla familj och barnen som är lika gamla som Zack och Leah skulle älska att få åka stor båt.

#42 - Finurliga fröken

Klart jag vill ha chansen att vinna. Som ensamstående och som varit sjukskriven ett tag (och bara jobbar 60%) finns de inte mycket pengar till någonting. Min underbara son på 6 år har bara två önskningar till sommaren: fånga fiskägg med hov i sjön utanför stan och åka till valla som är en stor lekpark i grannstaden där det även finns lite djur. Bara gratis saker då han vet att mamma inte har pengar. Han brukar även erbjuda mig dom pengarna han har på sitt sparkonto. Tänk att få bjuda honom på det här och bara mysa. Äta god mat, stå på däck och titta på havet och skärgårdsöarna och bara få vara. De vore underbart!

#43 - angelica

efter en tuff tid i min familj då min pappa var med i en bilolycka i höstas då kan bröt flera ryggkotor har vi haft det jobbigt. Operationer, samt sjukhussjukan fick lilla pappa få stå ut med, och någonstans inne i mig var jag så orolig att han skulle försvinna..men han har kämpat sig stark, nu ska han snart börja med rehaben och även börja jobba lite igen..vore skönt att få bjuda fina underbara pappa på det här, för det finns ingen som är mer värd det än honom <3

#44 - Lotta H

Jag är en riktigt båt-fantast, dom här stora farygen fascinerar mig. Jag har sedan länge en dröm om att stå uppe på bryggan på ett sånt där fartyg och styra, med kaptensmössan på. Även om inte det är tanken med den här resan ;), så vore det fantastiskt roligt att komma iväg med sambo och två små barn. Vi har i tre veckor nu vabbat om varann och även jag har legat däckad i influensa, så en liten resa vid påsken vore helt enkelt fantastiskt!

#45 - julia

Jag skulle ta min son och min dotter samt sambon. Min son är fullkomligt galen i båtar och skulle älska det. Dottern skulle nog vilja gå på disco. För mig skulle det vara guld värt att vinna då jag studerar och aldrig kan unna min familj det lilla extra.

#46 - Thina

Vad härligt detta skulle vara att kunna göra med hela familjen. Med en dotter på snart fyra och en son på tolv år så är det så sällan man kan hitta på något med bägge två och en kryssning är en sådan och vi kommer hemifrån och slipper leva med vad som borde renoveras och vad som hinns med

#47 - Annelie Nilsson

Vi har precis fått tvillingar, och efter en lång sjukskrivning med en mamma som inte orkat eller kunnat göra något med de två stora barnen vi har tycker jag att mina två stora älskade ungar förtjänar att göra något kul, speciellt nu när jag kan röra mig igen! Tyvärr är ju inte ekonomin den bästa när man varit sjukskriven så detta skulle vara perfekt! Om jag vann skulle vi bada, äta gott och bara umgås någon annanstans än hemma i soffan!

#48 - Pixie

Skulle vilja vinna den här kryssningen så jag kan åka med familjen. Min pappa har hela min uppväxt tagit droger, men är sen 3.5 år ren, straxt efter att pappa slutade med drogerna blev mamma grovt deprimerad. Familjens ekonomi har inte heller varit den bästa då mamma varit sjukskriven, hamnat i Fas 3 och vi till och från fått leva enbart på pappas inkomst (först som studerande och nu som vårdare). Att kunna föra samman familjen och hitta på något kul skulle vara guld värt, jag vet att min familj verkligen vill åka iväg på något, men som sagt med massa skulder, räkningar och en inte allt för stor inkomst har resande hamnat långt ner på prioriteringslistan. Senast min familj hittade på något var 2007, alltså innan mamma blev deprimerad. Även hon börjar må bättre nu (med massa mediciner för deprissionen) så att få se henne njuta av livet, få koppla av och bara vara skulle vara underbart för mig!
Om jag vann skulle jag spendera tid med familjen, njuta av livet och äta massor med god mat!

#49 - Lina

Vi är ett gäng lärarstudenter som kämpar inför en ökänd grammatiktenta som ska skrivas den 27 mars och därefter skulle vi förtjäna en rolig kryssning som belöning :)

#50 - Sanna

Jag bor i Skåne och min storasyster norr om Stockholm så vi träffas inte så ofta. Sen jag fick barn för 2,5 år sedan så har min syster, som har 3 barn, fått en ännu större betydelse i mitt liv. Vår mamma gick bort väldigt plötsligt och helt oväntat midsommar förra året och livet för oss alla har varit lite upp och ned sedan dess och det geografiska avståndet till min syster har känts desto tyngre. Men till påsk så ska jag och min dotter äntligen åka upp och hälsa på storasyster och familj och inget hade passat bättre än att jag, min dotter, min syster och hennes dotter får åka iväg på en kryssning. Vi skulle spendera tiden med att umgås, äta gott och leka och bada tillsammans barnen. Inget är viktigare än tiden tillsammans med familjen!

#51 - Sanna

Jag älskar denna båt! har åkt på den säkert 50 gånger, men nu var det riktigt längesedan vi åkte.. på grund utav att min mamma har börjat jobbat 140% och har nästan aldrig tid/råd. jag skulle vilja ta med mig min mamma på birka paradise. Då skulle vi ta en spa behandling så hon kan få koppla av, för som det är nu så håller hon på att gå in i väggen. Sen har hon inte haft nästan nå tid för mig dom senaste månaderna, så skulle vara skönt att få lite mamma/dotter tid! Håller verkligen tummarna!
Kanske småsykonen också får följa med isf ;)

#52 - yvonne Rehnqvist

Hej!
Läste ditt inlägg om när ni var på kryssningen ,och framför allt bilderna såg avkopplande ut det vill jag också få en känsla av.Koppla av vardagen ett dygn och ta med några av mina barn (har nio själv) de som behöver det bäst ,kanske mina yngre barn (9,12 år)

#53 - Emma

Åh en påskresa hade varit underbart! Tvååringen älskar alla typer av fordon och skulle bli överlycklig av att få åka stoooor båt. Och så skulle vi få en mysig sista resa som tre i familjen, för i maj kommer lillebror och ställer till det för tvååringen:-)
Vi skulle förmodligen mest springa fram och tillbaka i korridorerna på båten, och äta pasta och ketchup (tvååringen iallafall), bada och leka!

#54 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja åka tillsammans med min mamma,lillebror och min dotter. Har aldrig åkt med Birka Paradise tidigare, och min dotter var väldigt liten senast vi åkte båt så det vore kul om vi fick komma i väg på ett litet äventyr tillsammans med allt vad de innebär. Det känns som det behövs nu mitt i all stress och bestyr som finns i vardagen.

Något som känns extra bra med den här resan är att jag kanske en gång för alla kan släppa den där dagen den 1 maj 2007, när Alvas pappa kom hem ifrån kryssningen och meddelade att han träffat en annan på båten medan jag satt där hemma med hans barn i magen. Det var något som tog otroligt hårt på mig och även om jag i dag för länge sedan kommit över honom, så sitter sveket inom mig och det kopplas direkt till negativa känslor när det pratas om båtar och kryssningar. Men kanske blir det annorlunda om jag själv åker ombord och får se att båten faktiskt erbjuder mer än tillfällen till att vara otrogna.

Håller tummarna!

Kram Sanna

#55 - linaliten

Med en liten bebis, bröstpumpning för att mata henne och en sambo som jobbar mycket blir det tyvärr lite lite tid över till vår 3,5-åring ibland. En sådan här resa skulle vara ett underbart sätt att vara tillsammans hela familjen utan annat som stör och låta storasyster stå i fokus med bad, bus, lek och skoj i de olika aktiviteterna på båten! <3

#56 - Malin Eklöf

Jag vill vinna en kryssning till vår familj för att jag har två underbara döttrar som är SÅ värda att vinna! De är 6 och 4 år och är positiva och snälla mot varandra, mot oss föräldrar, kompisar i skolan och dagis. Jag vill belöna och uppmärksamma att det lönar sig att vara gullig och omtänksam. De finner sig i tidiga lämningar, att bara se Bomibompa på eftermiddagen för att slippa tjat och stress. Att få ge dem en fin upplevelse med en familjekryssning där de två är i fokus och bli bortskämda vore underbart! Tack för en fin blogg!

#57 - Anna

Hola!

En minikryssning skulle hela vår familj må gott av! Det känns som att vardagen har tagit över våra liv och lite friska fläktar och lite action skulle nog göra susen... tyvärr har vi inte möjlighet att göar några sådana här utflykter då ekonomin begränsar oss. Min son, som äääälskar båtar skulle bli superlycklig:)

Hoppas hoppas..

/Anna

#58 - Anna forts..

Ups.. Där var jag för snabb att klicka på skicka. Jag fyller dessutom år den 21 mars och detta skulle vara en himla Nicke för tidig födelsedagspresent:)

#59 - Annica

Jag vill bjuda med min pojkvän + hans två barn då vi har nyligen blivit tillsammans och det är perfekt vecka då min dotter inte kan följa med då hon åker båt med sin pappa på lovet så kan jag göra något annat än och sitta hemma. Jag skulle umgås med dem och även bada med hans barn.

#60 - Helena

Hej! Vilken lycka om vi vinner en tripp...
Att få mysa runt med familjen lite spa, go middag, shopping och TID med varandra!
Här håller vi/jag tummarna att jag kan överraska la familia...
Det är ju också ett sätt att hålla kärleken vid liv.

#61 - Celine Naminah

Jag är med och tävlar, Både ja och sonen yller år snart och det vore så kul om vi kunde få göra något kul tillsammansa men tyvärr är plånboken allt för tunn... :-/

#62 - Emelie med Hugo&Vilma

Vore ju underbart att få komma iväg med familjen. Alldeles lagom tycker jag med en kryssning! Kanske vi får chansen att se vårsolen titta fram också?

Det vi mest skulle se framemot på kryssningen är helt klart skattjakten!

Hälsningar,
Emelie med Hugo & Vilma

#63 - Marie

Tack för en bra och välskriven blogg! Hittade den när jag behandlades för bröstcancer. Nu tre år senare rullar livetpå mer och mer som vanligt men det har varit tunga år för familjen. Det skulle vara härligt att få komma iväg på något kul och koppla bort vardagen lite.

#64 - Ylva

Jag ÄLSKAR mina barn men just nu är min energinivån tom. Jag skulle verkligen behöva tanka upp den med att komma iväg någonstans med mannen och varför inte en kryssning! OCh nu när jag tänker efter lite så vore det nog rätt kul om ungarna följde med dom med! Hela havet stormar på riktigt liksom...

#65 - Mona

Hej Bambi!

Om jag vann skulle jag vilja åka med min familj som består av min sambo och våra två barn 1&3 år.
Eftersom jag har haft en tuff period med nedstämdhet med allt vad det innebär för familjelivet tror jag att en kryssning vore bra för oss just nu.
Dessutom ska jag operera mig veckan efter de angivna datumet för kryssningen. Operationen kommer innebära en månad hemma under läkningsprocessen. En kryssning med hela familjen skulle ge oss tid till att bara vara tillsammans, mysa och ha roligt!
Jag hoppas innerligt att vi vinner!
Kram,
Mona

#66 - Johan

Jag vill gärna vara med och tävla om biljetter till en kryssning med Birka. Jag skulle ta med mig min fru och våra två barn.
En minisemster vore perfekt. Det bästa med sådana kryssningar är att se äventyrsglädjen i barnens ögon. Att upptäcka de långa hyttkorridorerna och besöka lekrummen med alla aktiviteter är ju riktigt spännande för en treåring.
För mig som arbetande förälder är kvalitetstid med familjen något man alltid strävar att få mer utav. Dessutom är ett miljöombyte och att slippa matlagning och disk ett stort plus.
Om vi vann skulle vi packa med oss våra badkläder!
Med vänlig hälsning, Johan

#67 - sandra beifeldt

Har 2 busiga små trollungar som det är fullfart på hela dagen , att få komma iväg med familjen att bara njuta och ha skoj vore mer än bara underbart för om 2 månader blir vi 5 i familjen då ett litet syskon kommer till världen , så att få göra något hela familjen innan bebisen är här med alla sömnlösa nätter och trötta föräldrar skulle verkligen vara underbart tycker vi , Emelie 4år och samantha 2år och deras mamma och pappa så klart vill mer än gärna åka på birka påsklovskryssning :)

#68 - Christina Frisberg

Hej!! Ja jag vill väldigt gärna vara med om och tävla om en kryssning!! Jag skulle bli såå sjukt glad och överraskad om jag vann, då skulle jag ta med min minsta "lilla bebbe" 17 åriga Betty, för det är inte så ofta vi kan göra något roligt tillsammans längre, hon jobbar på som sjutton med gymnasiet, men påsklov ska hon ju ha så vad mysigt vi skulle ha vi två tjejer, vi skulle unna oss spa, och god mat och ta en sväng om på discot, och sjunga karaoke som vi älskar!! hihihi , hoppas på att du skickar ut oss två på böljan den blå!! skepp ohoj!!! :)

#69 - Emma W

Snart börjar pappa jobba borta igen efter att ha varit hemma i 3 1/2 månad så det skulle vara jättemysigt att få komma bort lite från vardagen och äta gott och ta det lugnt innan det är dags för detta.
kram från Ella och mamma
[email protected]

#70 - Cecilia

Ja, vad säger man?! Att lite lyx i vardagen skulle piggga upp en hel del! Att komma bort en smula tillsammans är ju bara hur härligt som helst och en boost för hela familjen :). Så japp, jag åker gärna på en cruise med kärestan och småttingarna!

#71 - JoHaNNa - Alltid Tävlingar Igång

jag vill vinna så att jag kan åka på en underbar kryssning med min älskade sambo. vi har fått en ekonomisk kris, så kommer inte bli någon semester för oss denna sommar heller. så en liten avstickare på kryssning vore helt underbart! som en liten semester även om den inte blir på sommaren. men något man kan leva länge på... jag skulle bjuda med min syster och hennes kille för att dom alltid ställer upp så mycket för oss <3

#72 - Madeleine

Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna ta med mig familjen och åka iväg och göra något kul i påsk. Jag är just nu inlagd på sjukhuset i Västerås där jag legat sen i lördags. Har opererats för ett läckage på mina tarmar och jag har inte fått se mina två barn sen jag blev inlagd. Har haft en massa slangar i kroppen som jag inte har velat att de ska se mig med. Men jag saknar de så mycket, och det skulle vara jättekul att kunna åka iväg när jag blivit bättre. Kommer få åka hem om några dagar. Min son älskar båtar och skulle älska att få resa iväg, och det skulle bli dotterns första riktiga semester. Att få ta igen lite förlorad kvalitetstid med dem och sambon på en sån här resa skulle vara guld värt!

#73 - Karin

Det vore jätte kul att få komma iväg en sväng med familjen. Barnen älskar stora fordon och jag vet att 2åringen skulle bli alldeles överlycklig över att gå åka en så stor båt ! Vi skulle passa på att bada, busa och bara njuta av att vara alla tillsammans. Blir inte mycket av den vara nu då både jag och maken jobbar mycket nätter och blir tvugna att sova på dagarna.

#74 - therese

Vore så kul att åka båt igen. Jag skulle passa på och göra en favorit i repris. För två år sedan när minstingen var bebis tog jag med honom, storebror och barnens farmor på kryss till Helsingfors. Det var så kul! Hon ställer upp i vått och torrt. Bor i Västerås men så fort det krisar kommer hon farande till Sthlm. Senast idag körde jag henne till tåget efter att hon varit här i två dagar och hjälpt till med hämtningar och lämningar medan sambon var utomlands. Hon är värd precis vad som helst och det skulle vara kul att ta med henne igen, dessutom älskar både jag och barnen att hänga med henne.

Vi hoppas på tur:)

Med vänlig hälsning, therese

#75 - Lina

Efter ett långdistansförhållande där vi inte sett varandra på åtta månader så är världens finaste pojkvän äntligen på väg hem. Räknar timmarna tills vi ses igen, bara 168 timmar kvar nu. Det skulle vara så oerhört kul att få överraska honom med en kryssning och få spendera lite tid på tu man hand, men även kunna fira hans födelsedag med god mat och massa skratt, då han hunnit fylla år under tiden han varit borta. Håller tummar och tår : )

#76 - jennysen

Åh! Jag skulle vilja åka med några av mina närmsta vänner som stöttat mig när jag haft en stalker på halsen och pysslat med polisanmälningar och varit rädd för livet. Jag kan inte tacka dem nog, men det vore underbart att få göra något för dem i alla fall! :)

#77 - Veronica

Jag har ingen snyfthistoria att dra till med utan vill bara så himla gärna överaska min kära familj med en påskkryssning. Tre-åringen skulle bli överlycklig, bebisen skulle nog inte bry sig så mycket och mannen skulle bli galet nervös av att åka iväg med två små barn, haha! Men jag gillar att utmana honom :-)