bambi

Tävling: Vinn finaste setet från Elodie Details!
Här kommer då den underbara tävlingen sponsrade av Elodie Details. Svensk kvalitetsdesign när den är som bäst! Passa på och pimpa er vagn eller vinn bästa presenten till nyblivna föräldrar!
 
Ni har chansen att vinna:
 
sittdynan CosyCushion i valfritt mönster
Hela tre centimeter tjock vaddering gör CosyCushion till marknadens mjukaste sittdynor. Tillverkade i slitstark och smutsavvisande bomull som är mycket lätt att hålla ren. Den har hål för 5-punktsbälte som passar de flesta vagnmodeller. Den är vändbar med baksida i mjuk fleece. Och bäst av allt - den går att tvätta i 40 grader!
 
 
regnskydd i valfritt mönster
Den smarta konstruktionen gör Elodie Details regnskydd kompatibla med liggvagnar, sittvagnar, och till och med sulkys. Förvaras i en egen väska som kan fästas på vagnen för snabb åtkomst.
 
organic cotton blanket i valfritt mönster
En otroligt mjuk och gosig filt som passar både nyfödd och större barn. Tillverkad i dubbla lager av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Snygg, trygg och eko-smart. Storlek 80x80 cm
 
Allt värde 1077 kronor!
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om detta fina paket är att svara på vilket mönster ni skulle vilja ha på produkterna och vem som skulle få produkterna (kanske du själv?) med en liten motivering. Den 20 mars utser jag en vinnare!
 
 
P.S. Allt för föräldrars egna webshop är en av Elodie Details återförsäljare!
#1 - Madeleine

Jag fullkomligt älskar Apple of my eye-trycket, så om jag har förmånen att vinna så vill jag gärna ha produkterna i det trycket. Det skulle matcha vår svart/rosa vagn perfekt!
Om jag vinner så skulle jg behålla dynan och regnskyddet själv, men den mjuka och underbara filten skulle jag ge till min bästa vän som i augusti får en liten bebis. Alla bebisar borde ha en egen sammetslen Elodie details-filt :)

#2 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Jag skulle ge mig själv detta, min vagn behöver verkligen piggas upp lite och jag har själv inte ekonomin. =) Retro gillar jag, de grön-blåa =)

#3 - Julia

Jag hade önskat mig detta till min lilla krabbat som kommer nu i Maj. Hade älskat "apple of my eye" i allting, kan man få nog av det printet?

#4 - Denice

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha mönstret retro och ge till min stora syster som får sitt första barn i augusti. Skulle vara super roligt att kunna ge henne detta(!) för när hon skulle berätta att dom skulle ha barn vågade hon nästan inte berätta för mig för hon var så nervös för hon vet att jag och min man har försökt ett bra tag nu och det inte tagit och för dom tog det på första försöket! Så jag skulle vilja ge henne detta för att det gör inget för att det gick så bra för dom! ;)

#5 - Emma

Åh, rockabilly dot är så himla fint! Det skulle jag välja utan tvekan. Jag skulle gärna vilja vinna för att unna mig själv efter en lång vinter och en tuff sjukdomsperiod.. Äntligen är våren på gång och det blir promenadväder. Vad vore inte lyxigare då än en fin och pimpad vagn :) nu håller jag tummarna! Kram

#6 - Johanna * mamma till Melissa, Alicia och Jolie *

Åh den här tävlingen kan man ju bara inte låta bli att delta i.
Om jag skulle vinna så skulle jag ha valt regnskydd och dyna i det underbara trycket Apple of My eye. Och filten hade jag valt i white edition.
Jag har en liten nyfödd här hemma och jag hade velat ha grejerna till mig själv ;)

#7 - Anna Svensson Crona

om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha mönstret apple of my eye trycket.

och jag skulle ge det till min son Axels personliga assistent som ska bli mamma nu i mars. Hon har varit hans trygghet och armar och ben både hemma och på förskolan och hon har sett till att han varit en del i barngruppen kunnat prata med sina vänner där (via symbolspråket Bliss) och nu är hon värd allt som jorden kan erbjuda när hon blir mamma själv. Så om jag vinner så ska hon få det sättet till sin bebis

#8 - Sandra M

Om jag har den stora äran att vinna så skulle jag välja mönstret Folklore Rose på sittdynan, Rockabilly Dot på regnskyddet och White Edition på organic cotton blanket.

Vinsten skulle gå till oss själva. Vi väntar barn nr tre och det vore riktigt roligt att få uppdatera vagnen!

#9 - Lisa

Jag tycker det mönstret du valt är finast egentligen, men om jag hade vunnit hade jag valt rockabilly dots för det passar bäst till min vagn. :D
För jag vill ge vinsten till mej själv nämligen, å motiverar med att jag haft en "större ligg/sittvagn" ståendes i garaget under vintern, med en presenning över som skydd för katten.
Tyvärr visade det sej att det letat sej in fukt under å vagnen var täckt med mögelprickar.
Är fortfarande arg på mej själv över slarvet, men hoppas att den här vinsten kan mutra upp mej lite. :D
Kram!

#10 - madde

Jag hade valt Retro till mig själv såklart, min motivering är för att min lillkille precis bytt upp sig från liggdel till sittdel och sittdelen vi har är hemskt ful så den behöver helt klart lite pimpin up!
Därför håller jag tummarna för en liten vinst:)

#11 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Åh vilken UNDERBAR tävling !!

Jag skulle vilja vinna till bönan i magen som beräknas att komma den 8 maj. För ett snyggt regnskydd, dyna och filt i mönstret "Apple of my eye" är något som liten vill ha !! :)

(dessutom har vi inget regnskydd till vagnen än så det skulle verkligen uppskattas lite extra att vinna det)

Håller tummarna och hoppas på tur nu !!
Kram

#12 - AnnaBratt

Jag skulle vilja ha en färgglad klick till vår barnvagn när den nya bebisen kommer eftersom vi har en brun vagn. Cherry blossom birds till regnskyddet och Paul frank-filt och cosy cushion! Mysigt va?

#13 - Fröken M - Vinn ett stort "Vintage" doftljus !

Åh vilken toppen tävling !!

Retro mönstret är en stor favorit och jag skulle gärna "pimpa" viggos vagn med dessa snyggingar !
Regnskydd är faktiskt något vi saknar helt,
och med tanke på det "svenska vädret" är väl det något man faktiskt BEHÖVER !
Så nu håller vi tummar och tår för Vinst och en "ny" design på Viggos vagn lagom till födelsedagen i april !

#14 - Förskolemamman

Jag hade valt "Stripes oh Stripes" till mig själv och bebisen som är beräknad att anlända i augusti.

Min motivering är att jag hade behövt piggas upp med lite färgglada mönster, graviditeten har inte varit som jag tänkt mig och det är ett stort steg för mig att våga bli gravid igen. Lite lyx och färg i vardagen hade varit välkommet.

#15 - Emely Tuväng

Åh! Jag skulle vilja vinna det fina mönstret med blommorna som finns på bilden, helt underbart! Vi har fått en kombinerad ligg/sittvagn av en vän och det som saknas är just dessa grejer, hade varit roligt att vinna detta till vår lilla tjej som kommer i början på april, det förtjänar hon! :)

#16 - Lii

Retromönstret var ju underbart! Det skulle passa perfekt till vagnen här hemma. :)
Älskar Elodie Details!
Hoppas på tur och fin födelsedagspresent till sonen som fyller år snart.

#17 - Lena - Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera!

Jag gillar också Apple of my eye-trycket och skulle gärna vilja vinna. Inte till mig själv men till min bästa kompis som väntar sin trea i juli. Nr 3 har oftast en tendens att bli lite bortglömt så det såklart jag vill att lillfisan ska bli lite extra premierad.

#18 - johanna

Jag älskar rockabilly dot. Tuff och iögonfallande precis som min lilla Petter, som skulle få sin del i dubbelvagnen tokpimpad!

#19 - Camilla W

Åh vilken fin tävling!
Får man önska fritt så är jag ju tokig i svartochvitt, så Rockabilly Dot vore perfekt till vår svarta vagn!
(filten finns inte i det mönstret om jag förstod det rätt? Isåfall önskar jag White Edition på organic cotton blanket)

Skulle vilja behålla detta fina set -
vår babygirl har fått ärva storasysters vagn, så det vore jätteroligt att kunna piffa upp den med ny "inredning"! :)

Håller tummarna hårt!



#20 - Malin

Jag skulle definitivt pimpa vår svarta (snygga men lite trista) vagn med Apple of My eye. Så härligt mönster. Skulle gärna haft det mönstret på mina köksgardiner och kökssoffan med.

#21 - Terese

Jag skulle verkligen vilja vinna det till mig själv och liten som var beräknad till 8 mars! Jag skulle välja den svarta Retro Revolution, skulle passa perfekt till våran nya svarta syskon vagn:) Håller tummarna för vinst och bäbis snart...

#22 - Heidi Larsson

Jag älskar prickigt så till min lille Adam skulle jag vilja ha Rockabilly Dot (http://shop.alltforforaldrar.se/elodie-details-cosycushiontm-rockabilly-dot.html) Om regnskyddet och filten finns i samma mönster vore det toppen! Prickigt och retro is da shit!! =)

#23 - Camilla Sandmark

Hej!
Jag skulle välja mönstret Folklore Rose. Det är helt underbart!
Jag skulle ge hela härligheten till min systerdotter som väntar barn till sommaren och det gör mig till babyns gammelmoster... ( Fy,vad det låter gammalt) Jag har inga barn själv så jag ser med spänning fram emot att kanske få vara barnvakt då och då!

#24 - Linnéa S

För första gången sedan jag blev mamma så känner jag faktiskt att jag skulle vilja ha något för min egen skull. Lite konstig känsla faktiskt :) Jag älskar färger och stripes, oh stripes är verkligen så fin (men den fanns inte som filt? i annat fall så önskar jag mig Paul Frank-filten!), och min son fyller 1 nu i sommar så en tvättbar sittdyna är ju ett måste då jag gissar på attd et kommer ätas/kladdas glass i stora lass, hihi. Åh vad jag håller tummarna hårt, tänk om det äntligen blir min tur att få vinna en tävling!

#25 - Emelie

Jag skulle gärna vinna filt i Folklore Rose, regnskydd i Black edition och sittdyna i Rockabilly Dot. Så snygga allihop! Jag vill vinna till min minsting som fått ärva vagn från storasyster som har ett par år på nacken. Skulle vara kul att förnya den lite!

#26 - therese

Älskar den nya designen Apple of my eye. Jag skulle ge det till lille sonen här hemma som fyller år i dagarna. Nu när vintern är på väg att ta slut är det dags att lägga undan åkpåsen( också elodie men i den fina cherry blossom) och vad skulle passa bättre att fasa in i än den vårigt vackra Apple of my eye.

Nu hoppas jag och lille Love:)

#27 - Veronica

Vilken underbar tävling!!

Min son har fått ärva nästan allt från sin storasyster så det skulle vara så kul att få pimpa vagnen bara för honom (och mig:))
Retro revolution skulle bli så fint på sittdynan och regnskyddet att jag nog skulle vara ute och promenera hela dagarna!!

Dessutom väntar min bästa vän en liten bebis i slutet på mars och inget skulle göra mig lyckligare än om jag fick överraska henne med Apple of My eye-filten!

Jag har aldrig vunnit nånting och skulle bli sååå lycklig om du valde mig!

#28 - Miss Democh

I fredags föddes en liten Prinsessa, 3 storebröder har hon. Hennes mamma har längtat så länge efter just henne. Skulle gärna överraska min kära kusin med ett set Cherry Blossom Birds för att fira Prinsessan.

#29 - Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a. Gravid med bebis nr 3

Denna tävlingen har jag längtat efter!! jag älskar elodie details!! Jag väntar mitt 3:e barn! och jag skulle vilja ge mig det i present efter en svår och jobbig graviditet! Jag har ju falltis för äppelbloms serien och tycker det skulle matcha Lillebrors vagn som en smäck!!!

Kram

#30 - Barbarella

Jag fullkomligt älskar Apple of my eye-trycket, så om jag bli den lyckliga vinnaren blir det blommor før hela slanten! Det skulle matcha vår olivgrøna pojkiga vagn perfekt, Och göra den lite mer feminin för lilltjejen, som bara får ärva jämt..
Om jag vinner så skulle jag behålla dynan och regnskyddet själv, filten skulle min bästa väninna få, som har en liten nyfödd tjej!

#31 - Jennie Hansen Karlsson

För 3 veckor sen fick jag mitt sjätte barn. Helt fantastiskt vilka känslor man får för varje unikt barn oavsett hur många man har!!!
Hoppas på vinst i retromönstret. Vore underbart att vinna nåt så fint som detta att ge till vår minsting!
Kram Jennie

#32 - Therese

Ååå jag fullkomligt älskar Apple of My eye printet. Jag har det själv på skötvästan, så det skulle passa perfekt att även få de andra snygga accessoarerna.. 😀 Skulle vilja ha precis allting i den serien, men när man som jg är hemma och är föräldraledig samt sjukskriven så mannen måste vara hemma samtidigt blir det knapert i kassan..

En riktigt kul tävling, håller alla tummar och tår.. 😉

#33 - Johanna

Hej Bambi! Jag skulle vilja vinna "apple of my eye" till min syster, ensamstående mamma, som fullkomligt älskar äppelblom. Jag vet att hon skulle bli superglad för det där lilla extra pimpet som hon inte själv har råd med. Håller tummarna nu!

#34 - Anna

Som jag suktat över elodie details prylar! Hade gärna vunnit allt i Rockabilly dot.
Jag och mina två av mina bästa barndoms vänner väntar barn alla tre i slutet av sommaren (!)
Så jag skulle självklart ge oss en varsin produkt att matcha varandra med på barnvagnspromenaderna vi ser fram emot i höst! :)

#35 - jenny - mammaliv i nashville

Oj vilken kalastävling!

Eftersom regnet öser ner här i Nashville hela våren & sommaren & vårt regnskydd gått sönder så skulle jag vara överlycklig om jag fick pimpa den med Rockabilly dot till min älskade August.
Han skulle även älska filten "cherry blossom birds".

Dynan skulle jag ge till en väligt kär vän som väntar sitt första barn & jag känner på mig att hon skulle välja Apple Of my Eye :)

#36 - Ella

Älskar cherry blossom-mönstret och skulle mer än gärna vilja ha det till min lilla dotter. Hon är så liten i växten och har krånglat med maten sedan dag ett och en cosy cushion skulle vara perfekt till henne!

#37 - angelica

Hej Bambi, vilken härlig tävling!!! Vi har en vanlig mörkblå, lite trist vagn som skulle bli fantastisk med lite "stripes, oh stripes"! Filten skulle jag önska mig i Royal Revolution, den tycker jag också är så fin.

Detta skulle verkligen pigga upp en sliten mamma med en förkyld liten plutt... inte ens att riva ner alla böckerna i bokhyllan gör honom glad idag :o( Jag har inte fått tag i Elodie Details här i Norge, så gissa om jag håller tummarna för att det är min tur nu?!!

#38 - Line

Jag skulle vilja ha regnskydd och sittdyna i Rockabilly dot och filteni Cherry blossom.

Till mej själv, eller rättare sagt nyfödda lillasystern i familjen. Inte mycket nytt som köpts till henne och skulle pigga upp en helsvart vagn.

#39 - Moa

Jag skulle vilja ha regnskydd och filt i Apple of my eye. Fantastiskt fint :)
Jag skulle ge detta till mig själv, eller min dotter. Vagnen skulle lysa med detta fina regnskydd, och med tanke på att det regnar en hel del samt snöar så kommer det verkligen att komma till användning :)

#40 - Marlene

Vilken underbar tävling!!

Jag väntar just nu 3:e barnet och är i stort behov av lite nytt till barnvagnen. Vagnen i sig får duga då detta blir sista barnet och det känns onödigt att lägga pengar på en ny. Man kan ju faktiskt pimpa vagnen med lite allt möjligt! Vi har en blå/grön vagn så jag tror att mönstret Retro Revolution skulle göra sig riktigt bra till den :) Färg-glatt ska det vara! Vårt gamla regnskydd är hål i så ett nytt står verkligen på önskelistan. En sittdyna har jag aldrig ägt men verkar ju vara suveränt och sparsamt för vagnen. I vårt fall skulle det kännas bra att få täcka för alla fläckar efter välling, spya och dyl som inte gått bort i tvätten ;) En ny mjuk filt att linda in bebisen i, som även matchar vagnen, låter ju inte heller fel! Ett perfekt paket för oss som väntar smått i sommar <3 Nu håller jag tummarna och hoppas att just jag vinner! Det är ju en hel drös med saker som behöver införskaffas när en bebis väntas, så lite hjälp på traven vore inte helt fel :) Kram!

#41 - Sabina

Jag föll handlöst för Apple of My Eye-trycket när det släpptes så det skulle jag självfallet välja. Om jag vann skulle jag ge mig själv paketet som en försenad födelsedagspresent. Det är jag värd efter den höst och vinter jag gått igenom. Faktiskt :)

#42 - Lisa

Det supersöta Apple of my eye-mönstret skulle jag välja till lillasyster i familjen. Hon får ärva allt av storasyster så det skulle vara så roligt att kunna "pimpa" vagnen lite :-)

#43 - Sarah

Jag skulle vilja vinna apple of my eye - trycket och det skulle vara i present till min syster och hennes sambo som precis har blivit föräldrar! Jag tycker att de är värda detta och jag vet att de skulle bli helt galet glada!

#44 - Marie Ström

Åhh jag önskar Retro revolution om jag skulle vinna.

Varför vill jag vinna? Vi väntar vårt 3:e barn 33+0 idag (har en på 7 år och en på 5 år) och denna gången har vi inte köpt mycket nya saker alls till bebis i magen - dels för att det hände lite tråkiga saker på vägen (mannen blev uppsagd - vilket var väldigt oväntat) + att vi har haft tur att många i vår närhet har sålt babysaker. Det hade varit extra kul med ngt nytt och väldigt snyggt dessutom!!

Tack för härliga recept och en inspirerande blogg.

Kram M

#45 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag skulle vilja vinna "apple of my eye" och ge till min nyfunna väninna som väntar barn i juli. Hon blev av med jobbet för några månader sedan och det har varit svårt för henne att få ett nytt nu när hon är gravid och har bäckenlösning. En ny fin vagn skulle muntra upp henne, och jag skulle mer än gärna vara barnvakt med den där barnvagnen. ;)

#46 - Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Helt klart underbar tävling! Sitter här på bf+4 och börjar tro att jag är skengravid och strävar efter den 22/3 som är "vräkningsdatum" på hen i magen. Om jag vann så skulle jag önska att jag fick glida runt med barnen i en Apple of my eye pimpad vagn!
Efter att ha varit soffsittande i nästan tre månader så drömmer jag om att kunna ta mig långa sköna promenader i vårsolen (antagligen väldigt långsamma sådana) och börja bygga upp kropp och leder igen. Det skulle helt klart vara en sporre att få göra det med detta fina set.

#47 - Jennie

Åhh vilken bra tävling! Nu när vi fått 4:de barnet vore det kul att fräscha upp den gamla slitna vagnen med roliga detaljer. Jag skulle välja Apple of my eye mönstret. :)

#48 - Jessica

Fullkomligt älskar apple of my eye så det skulle bli det. Jag skulle ge det till present till mig själv. Behöver verkligen lite lyx och flärd i mitt liv just nu. Att dela det med min älskling i vagnen skulle bara göra det bättre.

#49 - MyMamman

Jag är ett stort fan av det prickiga mönstret. Det enda nya mina tvillinggossar har är deras underbara mössor, annars är allt second hand. Jag tog mina födelsedagspengar och köpte mössorna och plågades av att inte kunna köpa mer av detta underbara mönster. MEN, nu finns "apple of my eye" och som genusentusiast vore detta ett underbart komplement till vår vagn. Vackert med krispiga färger!! Om jag vill vinna EN tävling i år så är det denna. Underbara Elodie!! Hoppas!

#50 - Milla

Jag älskar också Apple of My eye mönstret! Jag skulle vilja ha det till mig och min son, vi går igenom en tuff period nu då jag och sambon försöker få till ett syskon men det verkar svårt :( fick mf i Januari tre dagar innan min examen som sjuksköterska. Försöker tänka att jag kommer ha stor förståelse för par jag kommer träffa i mitt framtida jobb som barnmorska. Just nu är det tungt men jag hoppas det finns en mening med allt. Detta fina set hade muntrat upp vardagen!

#51 - Emma

Åh jag skulle så gärna vilja vinna setet i Apple of my eye! Väntar lillebror i maj (lagom till den riktiga äppelblomningen!) och han kommer bli en typisk lillebror som inte får så mycket nytt eller eget. Skulle vilja ge honom ett eget vagnkit åtminstone!

#52 - Anna

Åh, jag skulle vilja vinna Apple of my eye mönstret till min lilla Emma på 5 mån, perfekt påskpresent!

#53 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Självklart vill jag vara med här med. Jag har en liten tjej som fyller 1 år om en vecka alltså den 20 mars när tävlingen avslutas så det skulle ju vara en perfekt present till henne att få. Jag skulle självklart välja Apple of my eye som mönster. Har länge kikat på det mönstret och är helt förälskad i det, så snyggt. Tror det skulle göra sig på alla bebisfotograferingar också så när lilltjejen vuxit ur det kan jag fortsätta använda det.

Håller tummarna hårt nu!

#54 - Viktoria

Jag skulle supergärna vilja vinna! Har sedan tidigare rockabilly dot åkpåsen men har länge önskat mig ett regnskydd från elodie detals eftersom mitt nuvarande är plastigt, jättedåligt och dessutom sönder. Tror jag skulle välja retro revolution, även om jag gillar rockabilly dot också!

#55 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med. Fullkomligt ÄLSKAR apple of my eye mönstret och skulle nästan kunna köpa en stroller i det mönstret att ha som prydnat. Hoppas nu på tur så jag vinner din tävling. Allt detta skulle såklart stanna inom familjen men det är Felix som skulle få njuta av att titta på detta fina mönster från sin vagn.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/03/13/elodie-203/

#56 - Maja

Åh en perfekt tävling för oss! För några veckor sen föddes vårt tredje barn och hon har fått ärva sina storasyskons vagn den är bra och fin på alla sätt förutom att regnskyddet är trasigt. Meningen är ju så klart att vi ska införskaffa ett nytt men med tre barn varav den äldsta är fyra så är tid inte det vi har mest så någon tur på stan har vi inte lyckats få till än. Sittdynan skulle bli perfekt sen i sittdelen när den ska användas.
Om vi skulle vinna skulle vi välja rockabilly dot, då skulle Sveas vagn bli cool!

#57 - Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma

Åhh jag är jättegärna med!

Har suktat efter Apple of my eye-kollektionen sen den släpptes, så den skulle jag önska till mej själv och dottern. Den är så otroligt fin och den skulle verkligen piffa till vår tråkiga vagn :)

Kram, Ingrid

#58 - sandra - mamma till ia-li

Apple of my eye-trycket är ju helt klart på första placering!
Jag behåller gärna setet själv så förälskad som jag är.
Men... MEN.... Alla bebisar borde få gosa i en liten len elodie filt. helt klart!

#59 - Anna-Mamma till Emilia med albinism

Apple of my eye är en favvis här, åkpåsen har dottern :-) Skulle gärna vilja ha dynan till henne och filten till bebisen i magen som vi nyligen fick veta har flyttat in :-) Regnskyddet skulle min kompis få, alltid kul att få ge bort ngt.
Ha en fin dag!

#60 - Mathilda

Skulle vilja vinna det till mig och min son :) Vi skulle båda bli glada av att piggas upp med lite vårfint :)
Skulle vilja vinna den svarta filten, retro regnskyddet och den prickiga dynan.

#61 - Alexandra

jag är jätte gärna med och tävlar, jag älskar rockabilly dot! Jag skulle ha den själv till mig och våran lilla som kommer att komma nu i maj, denna kommer att bli perfekt!

#62 - Emzzanss

Jag skulle vilja vinna det här i Apple of my eye- mönster. Jag skulle behålla det själv.
Snart min lilla dotter så stor att vi kan börja använde sittvagn. Hon sitter nästan själv, men det är en liten bit kvar. Våran vagn är däremot ganska hård. Så det hade ju varit jätte bra om vi haft sittdynan CosyCushion som hon kunnat sitta på. Vill ju inte att hon ska sitta obekvämt eller så när hon ska börja åka i sittvagnen.

#63 - Johanna Retrolover

Eftersom jag är en rockabillytjej så önskar jag mig såklart PRICKIGT! Helt perfekt till min lilla knodd som ligger i magen just nu.

#64 - Christine Carlström

Hej

Vilken fantastisk tävling =)

Jag skulle välja Black edition och självklart skulle jag ge det till min kompis som väntar sitt första barn i juni.
Hon är väldigt enkel av sig och vill inte dra uppmärksamhet till sig, därför skulle den svarta passa alldeles perfekt. Jag tycker hon är värd detta kit då hon är nyutexaminerad eknonom och försöker arbeta ihop en bra buffert till det nya familjelivet med jobb och heltidslön. Varje krona de kan tjäna in är guld värd, det vet jag och därför vill jag ge dem en bra start i det nya familjelivet =)

#65 - Nathalie

Jag älskar appel of My eye printet. Och jag skulle sakerna till min son/mig. Skulle passa perfekt till hans rosa suflett.

#66 - Caroline, längtan efter fler barn!

Jag ÄLSKAR retro mönstret, har önskat mig Elodie Details produkter i det mönstret sen jag först såg det och det skulle passa så bra till våran lime färgade vagn. Sittdyna, regnskydd och filt är några av alla saker vi behöver köpa nu så den här vinsten är som gjord för Elias så att han ska kunna åka som en kung i vagnen! Mamma och pappa skulle inte heller klaga om dom slapp tömma plånboken helt ;)

#67 - Spacegirl

Har jag turen att vinna skulle jag vilja ha fina fina apple of my eye, därför att det vore kul att skämma bort min kompis & hennes barn :-)

#68 - Malin.K

Om jag skulle ha den enorma turen att vinna så skulle jag välja Apple of my eye för att piffa upp yngsta dotterns vagn som skulle behöva lite piff efter att ha använts av storasyster först.

#69 - liselotte

Så fina saker! Skulle välja Rockabilly till mitt barnbarn Hugo.

#70 - Lovisa

Vilken härlig tävling.
Jag är ensamstående och väntar mitt första barn nu i april, hade nog behållt sakerna själv om jag vunnit för att kunna pimpa vagnen och få komma ut och glänsa i vårsolen med min nykläckta och efterlängtade bebis. Jag hade velat ha mönstret Retro revolution.

#71 - Jennie

Stripes, Oh Stripes!

För att få plats med nykomlingen i min mage fick vi alldeles nyss panikflytta till en lite större lägenhet. Försent upptäckte vi att hissen var så liten att endast den uråldriga och skrangliga syskonvagnen som gått i arv i generationer får plats! Med lite pimpning vet jag att jag ändå kan bli nöjd och strutta glad&stolt ner för gatan varje dag.

#72 - Matilda

Nu har vi då äntligen valt en vagn till lilla sonen.
På den tiden hade vi hunnit med en tur till månen..
Därför vill vi gärna nu,
med tillbehören slippa ta itu.
Elodie details är ju faktiskt toppen tycker vi,
Black edition skulle sätta snygga pricken över i!

Önskar alltså Black edition till sonen som precis fått en sittvagn :)

Kram Matilda

#73 - Annica Nilsson

rockabilly dot skulle sitta fint och den skulle jag ge till min vän som har barn och hela kittet. ;)

#74 - care69

Jag är gärna med!
Retro Revolution är favoriten. Den skulle jag gärna pimpa min vagn med...
eller också blir det kompisens lillkille som får åka "kungligt".
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/03/20-mars-vinn-set-fran-elodie-details.html

#75 - Johanna

Min älskade Maja hon är otroligt söt, med ett prickig regnskydd skulle hon inte bli blöt.
Prickigt om rumpan borde hon ha lilla stumpan!
En matchande filt som värmer gott om lilla kroppen vore ju toppen!

#76 - Tina

Jag skulle välja retro revolution, gillar det mönstret bäst, har spanat in en sån korg till min sons rum. Jag skulle ha sakerna till min sons vagn, då åkpåsen som var till vagnen är så kort i benen till honom så det känns som att han inte får plats. Regnskyddet är helt i plast, så vore skönt med ett med håll så man vet att det kommer in ordentligt med luft.

#77 - sandra

Åh! Det skulle vara underbart om jag vann. Har en 11 månaders liten tjej som är helt underbar. Älskar apple of my eye det skulle pigga upp hennes ärvda vagn. Har inte råd med något nytt. Kämpar med en vår depression just nu i familjen så man får vara snål för att få allt att gå ihop. Älskar din blogg! Skönt når någon vågar prata öppet om att man inte mår bra. Ha det gott! Vänligen Sandra

#78 - Sofie

Jag skulle välja det svartvitprickiga för att det är mitt absoluta favoritmönster! :)

#79 - Emelie

Det blå-gröna Retro mönstret skulle vara perfekt till min systerson som föddes i januari. Trots att min syster fick världens finaste son så har hon haft väldigt mycket motgångar det senaste och det skulle vara en fröjd för mig att ge dem denna gåva, inget som en studentekonomi klarar av att köpa tyvärr...

#80 - Veronica

Jag hade valt retro revolution i cosycushion och regnskyddet och rockabilly dot i filten.
Filten hade blivit en perfekt present till min systerdotter tillika fadderbarn då hennes mor bara älskar prickar.
Cosycushion och regnskyddet hade jag valt att behålla själv och pimpat upp lilltösens tråkiga svarta sittvagn.

#81 - Jenny Sjöberg

Oj, så fina barnvagnstillbehör!

Det börjar bli dags att byta från liggdel till sittdel - och den är brun. Brun! En fin färg, men inte särskilt färgglad på något vis.

Därför är jag gärna med och tävlar om "Stripes, oh stripes!" så jag verkligen kan snygga till vagnen och ge min lille kille Ian en skojigare sittvagn.

Och med det där snygga regnskyddet spelar det nästan ingen roll om hela sommaren regnar bort. Nästan... ;)

Filten kunde jag inte hitta i det mönstret så den får bli prickig för kontraster tycker Ian är himla spännande.

#82 - Eva "SjungandeMamman"

Hej hej!

Härlig tävling med en vinst jag många gånger försökt vinna mig till. Kanske är det äntligen min tur att få snygga till vagnen med härliga Rockabilly Dots? Det hade både jag och dottern uppskattat massor!

Ha en fin vecka!
Eva

#83 - Nadja familj, skor, shopping, event

Jag skulle välja Apple of my eye print för att man blir så glad av färgerna.
Min son skulle sitta som en kung i vagnen hela året ifall vi vann.

Ett litet rim så du förstår hur gärna jag vill vinna!!

Regnskydd, dyna och filt du hos Bambi kan vinna
Så in och tävla hos denna underbara kvinna
Elodie Details står för det fina priset
Om jag vann skulle jag vara i paradiset
Apple of my eye är mer än vad jag kan önska mig
Så säg att jag vinner detta av dig

Länkar även på min blogg :-)


#84 - Jennie

Hallå där!

Elodie är min stora förälskelse.

Jag är otroligt förtjust i Apple of my Eye och Cotton Candy serien.
Även om precis alla är underbara.

Sittdynan i Apple of my Eye har en baksida som Cotton Candy, så den är ju helt ultimat!
Fantastiskt underbar!

Regnskyddet skulle jag välja Apple of my eye också för den livar upp vilken grå dag som helst!
Jag tror tom andra människor skulle bli glada av att se den en regnnig dag

Filten skulle jag välja en Cotton Candy,
lugn och harmonisk för mysig vila.

Min dotter skulle få alltsammans i påskpresent.
Det skulle ge oss en väldigt väldigt glad påsk!

Stor kram!

PS! Kul att se att du använde bilden jag tog på er på RosaSkrot! :)

#85 - Sanna

Allvarligt så är jag helt fullkomligt stört förälskad i Apple of my eye-trycket och jag skulle mer än gärna vilja behålla vinsten själv, men det skulle jag faktiskt inte göra utan jag skulle ge dessa fina presenter till min guddotter som fyller 1 år nu i maj och precis nyligen har fått en ny vagn som dessa fina tillbehör skulle få pryda. Det vore den ultimata födelsedagspresenten (om inte till henne själv, åtminstone till hennes föräldrar).

Håller tummarna!

Kram Sanna

#86 - Malin

Fullkomligt älskar apple of my eye så om jag har turen på min sida önskas det mönstret :)

Om jag vinner så ska lillasysters regnskydd pimpas ;)
Och filten ja den blir med till lillasyster, då hon faktikst inte har en egen filt än. Storasyster har så många filtar så hon har varit så snäll och lånat ut en till lillasyster, men nu kanske lillasyster får en egen filt?!

Sittdynan kommer jag ge bort i present, till vem vet jag inte riktigt än men har så många i min vänkrets som har små barn som säkerligen hade blivit superglad av att få pimpa sin vagn :)

Ha en toppen dag!

#87 - JoHaNNa - Alltid Tävlingar Igång

jag skulle vilja vinna med mönstret rockabilly - det svarta med vita prickar till mitt kusin barn. han ska döpas snart, och vi har världens sämsta ekonomi efter div. tråkiga händelser. så att vinna denna vinst vore perfekt, för då får han jue världens finaste doppresenter ändå :)

#88 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vilken underbar tävling!
Rockabilly Dots är mitt favoritmönster.
Min lille kille skulle bli så glad för lite fina saker till vagnen efter allt han får ärva efter två systrar. Efter honom står en liten kusin på tur att ärva. Det är underbart med saker som håller och kan gå i arv tycker jag och Elodie Details är just ett sånt märke!

#89 - Cessan

Åh, vad jag har kikat länge på Elodie Details vagnaccessosearer och bara älskar dem!!
Nu när våren kommer (...om den nu gör det!? Den här snön verkar vara en nerver ending story...) vore det underbart att pimpa min 10 månaders flickas vagn!! Valet är inte lätt, alla mönstren är ju så fina! Men allra bäst skulle ROCKABILLY DOT passa till hennes sittvagn :)

Kram Cessan ❤

#90 - Ebba - Dotter till Sara

Hej. Ebba heter jag och är 11 veckor gammal. Jag (och min mamma) skulle bli väldigt glad över att få pimpa min vagn med fina detaljer! Apple of my eye tycker jag är så fantastiskt fint. Oj vilken härlig vår jag kommer få i min vagn om jag vinner =)!

#91 - jennysen

Jag skulle vilja vinna set:et med mönstret "Stripes oh Stripes" till min vän som fått sitt andra barn, för tidigt född, efter sjukhusvistelse/sängliggande i flera veckor. Hon är ganska nere nu och kan behöva lite uppmuntrande! :)

#92 - Malena

Jag skulle vilja ha setet i Stripes oh stripes.

Min son Ebbot är nu 8 veckor och har otroligt jobbig kolik vilket skär i mitt mammahjärta precis hela tiden.
Det är mycket gråt och skrik hela dagarna och för tillfället längtar jag mest efter att han blir äldre, vilket jag får dåligt samvete över eftersom jag så gärna vill njuta just NU!

Hoppas att jag vinner detta för nu behöver jag all uppskattning som finns!
//Malena

#93 - Malin-Kalle och Klaras mamma

Vi har köpt en ny vagn som skulle bli ännu finare med lite pimp. Folklore rose älskar jag!

#94 - Emma W

Jag skulle vilja vinna apple of my eye till vår vagn. Idag har det verkligen varit en grå dag både inombords och ute så lite vårkänsla och guldkant på tillvaron skulle verkligen uppskattas när det känns som livet mest består av motgångar.
Nu håller vi tummarna och hoppas på lite flyt.
kramar från Emma och Ella
[email protected]

#95 - Johanna

När tillkännages vinnarna? =)

Svar: Under morgondagen! :)
bambi