bambi

Varför jag kallar mig Bambi
 
Jag ser att det är en hel del nya läsare här på bloggen, vilket är SÅ roligt! Välkomna välkomna! Så därför tänkte jag förklara varför jag kallar mig för Bambi (det var ju ett tag sen jag tog upp det i bloggen).
 
Jag har kallat mig för Bambi ända sen jag gick i gymnasiet, vilket är väldigt länge nu och även om namnet känns lite barnsligt så är det ju svårt att ändra det nu efter alla år. Namnet uppkom i allafall efter att jag i tonåren fick komplimanger för mina bruna "rådjursögon" som vissa kallade för "bambiögon". Många tyckte det var ovanligt att vara blond med så bruna ögon och som ni kanske har märkt så har Zack fått samma blonda hår med samma bruna ögon (fast ÄNNU mörkare bruna än vad jag har).
 
Så, nu vet ni varför jag kallar mig Bambi! Efter 17 år med det namnet så känns det faktiskt rätt så "jag" och jag brukar faktiskt reagera om någon ropar "Bambi"  ;)
#1 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Kul att få veta! Jag kan ju erkänna att jag faktiskt undrat lite ;)
Hoppas ni har en härlig måndag!

#2 - Julia

Lite roligt att jag också blev kallad för Bambi när jag gick i gymnasiet pga mina ögon. Men då för att mina vänner tyckte att dom var stora och inte bruna som dina :)
Zack är verkligen lik dig! Så söt! :)

#3 - Ulle

Åh, vad Zack är lik dig! :)

#4 - Millan - två små och mamma mu

Det är så fint med ljust hår och mörka ögon! :)