Varför jag kallar mig Bambi

 
Jag ser att det är en hel del nya läsare här på bloggen, vilket är SÅ roligt! Välkomna välkomna! Så därför tänkte jag förklara varför jag kallar mig för Bambi (det var ju ett tag sen jag tog upp det i bloggen).
 
Jag har kallat mig för Bambi ända sen jag gick i gymnasiet, vilket är väldigt länge nu och även om namnet känns lite barnsligt så är det ju svårt att ändra det nu efter alla år. Namnet uppkom i allafall efter att jag i tonåren fick komplimanger för mina bruna "rådjursögon" som vissa kallade för "bambiögon". Många tyckte det var ovanligt att vara blond med så bruna ögon och som ni kanske har märkt så har Zack fått samma blonda hår med samma bruna ögon (fast ÄNNU mörkare bruna än vad jag har).
 
Så, nu vet ni varför jag kallar mig Bambi! Efter 17 år med det namnet så känns det faktiskt rätt så "jag" och jag brukar faktiskt reagera om någon ropar "Bambi"  ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anna - mamma till två prinsessor och en prins
2013-03-25 @ 13:19:52 Blogg: http://annasfotnoter.wordpress.com

Kul att få veta! Jag kan ju erkänna att jag faktiskt undrat lite ;)
Hoppas ni har en härlig måndag!

Julia
2013-03-25 @ 20:14:25 Blogg: http://juliaaberglunds.blogg.se

Lite roligt att jag också blev kallad för Bambi när jag gick i gymnasiet pga mina ögon. Men då för att mina vänner tyckte att dom var stora och inte bruna som dina :)
Zack är verkligen lik dig! Så söt! :)

Ulle
2013-03-25 @ 20:32:48 Blogg: http://julam.nu

Åh, vad Zack är lik dig! :)

Millan - två små och mamma mu
2013-03-26 @ 15:34:30 Blogg: http://mammami.se

Det är så fint med ljust hår och mörka ögon! :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet