bambi

Världens godaste tapas-lunch på Txapela
 
Igår när vi var på vår shoppingrunda och strosade på shoppinggatan Passeig de Gràcia så stannade vi till och åt lunch på tapasstället Txapela och guuuuuuud så gott det var! Helt underbar lunch! 
 
 
På menyn så kunde man ringa in vilka tapas man ville ha!
 
 
Vi delade på en god kanna med Sangria - bara 10 euro!
 
 
Jag tog bland annat en mini-hamburgare med oxfilé som smälte i munnen! 
 
 
Jättegoda potatisar och tapas med brieost. Jag är faktiskt lite förvånad att brieost används i tapas lite överallt... det känns så franskt och känns inte som "spanskt" och "tapas". Men gott är det i allafall!
 
 
Supergod efterätt, chokladfondant och crema de catalana, som är lite som creme brulée med bränt socker ovanpå. Och vet ni vad hela måltiden för oss båda (inklusive sangrian) kostade??? Bara 335 kronor!!
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Det ser riktigt riktigt gott ut! Får nog lägga Barcelona till "ställen jag vill se" listan!

#2 - Världens bästa Maria

Satt senast igår och letade hotell i Barcelona! Om någon har ett barnvänligt hotell i centrala Barcelona att rekommendera blir jag mer än glad. :-) Ska försöka komma iväg i augusti om allt klaffar.

#3 - Caroline

Låter farligt billigt! När vi äter tapas här i stan så landar det oftast närmare 800 kr och då utan efterrätt. Det där stället måste vi absolut kolla upp när vi åker till Barcelona. Finns det mycket vegetarisk tapas?

Svar: Ja, det finns en hel del vegetariska tapas!
bambi

#4 - emma sofie

Guud vad gott!!!

#5 - Petra

Åh, det ser heeelt fantastiskt ut! Jag är så otroligt sugen på att åka till Barcelona, hoppas att drömmen kan bli verklighet inom en inte allt för lång framtid!
Ser fram emot att läsa en Barcelonaguide sen när du kommer hem. :)

#6 - Hanna Karlsson

Vad gott det ser ut!

#7 - Freedomtravel

Ser väldigt gott ut! Vi tyckte inte alltid att det var helt lätt att veta vart man skulle gå, eller vad man skulle beställa, men det ser ut som att ni lyckats bra där! :)