Ansiktsbehandling hos Militus Medical

 
För ett tag sen så bjöd Militus Medical mig på en jättetrevlig ansiktsbehandling. Det var underbart skönt att bli ompysslad, förutom portömningen - det gör så ont! Men man känner sig så ren och fräsch efteråt.
 
Judith som gjorde behandlingen gav mig också en lista med hudvårdsprodukter som är helt anpassade efter min hudtyp. Det knäppa är att jag alltid har trott att jag har en viss hudtyp men så visa det sig att det var helt fel! Bra att få komma till ett proffs som verkligen ser vilken typ av produkter man ska ha.
 
 
Jag fick även med mig ett ögonfransserum från LashLash som ska göra fransarna fylligare och starkare. LashLash är helt fri från parabener, phytoöstrogen och andra hormonrubbande ämnen och är inte testad på djur. Vilket jag tyckte lät toppen! Jag har testat ögonfransserum förut (av ett annat märke) och jag var väldigt väldigt nöjd med resultatet förutom att jag blev lite svagt röd runt ögonen, vilket jag har fått höra är något man kan bli av såna serum. Men inte denna då den är fri från såna ämnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
karin
2013-05-22 @ 22:28:59 Blogg: http://www.karinsblogg.com

Åh, jag har alltid varit lite skeptisk till såna serum just på grund av allt de innehåller. Men det där lät ju toppen!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet