bambi

Dulce de Leche och Vanilla Caramel Brownie
 
När vi var hos svärföräldrarna så köpte vi med oss lite glass. Jag fastnade direkt för Vanilla Caramel Brownie som lät gudomligt gott! Sen så har flera av er tipsat om Dulce de Leche så jag tänkte att det var väl dags att testa den också  :)
 
Jag kan säga att svärföräldrarnas och makens favorit blev Dulce de Leche (den smakar verkligen precis som dulce de leche) men min favorit blev Vanilla Caramel Brownie (men alla tyckte att båda var goda). Vanilla Caramel Brownie var jättegod med vaniljglass och kolasås med små browniebitar i. Men den slår fortfarande inte min absoluta favorit Pralines and cream, den är svårslagen!
 
Tidigare så har vi testat Salted Caramel och även den är jättegod!
 
 
P.S. Om ni gillar dulce de leche så måste ni testa mina dulce de leche brownies!!
#1 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Jag är verkligen ingen glassmänniska, gillar mjukglass och yougurtglass. Btw, hittade yougurtglasstället, det låg bara lite högre upp på gatan där vi gick. Vi får gå förbi där nästa gång. KRAM och ses på Onsdag.

#2 - Katarina

Vanilla Caramel Brownie har jag ätit, för den fanns i Singapore. Jag gillade den också mycket. Dulce de Leche har jag inte smakat på, men kan tänka mig att den också är mycket god. Ha en fin dag!

#3 - Elin

Deras Strawberry cheesecake är min absoluta favorit!