bambi

Efterlyser lite tips!
 
Hej! Jag har inte glömt bort er, det är bara att det har hänt lite grejer som ockuperar mina tankar. Ska snart iväg på samtalsterapi och senare idag ska jag ta med mig Natali på ett litet event.
 
Till helgen ska vi fotograferas av en fotograf! Det är främst barnen som ska fotograferas men jag hoppas på någon fin familjbild... Vi ska vara utomhus så jag håller tummarna för fint väder. Jag har köpt såpbubblor som jag tänkte barnen kunde leka med och som nog kan bli fina bilder. Är det någon som har något mer tips på vad man kan ta med sig?
#1 - Fototjej

Ta med lite blommor, gärna med mycket färg :) det brukar bli mycket fina foton när barnen sitter och tittar på och plockar med blommorna :)

#2 - Veronica

Ballonger i massa färgglada färger, eller en drake om det är väder för det eller bara en fin boll, plocka eller köp nån stor och fin blomma som dom kan ha i händerna ge varandra, en svartvit bild med en färgklick av nån blomma, lukta på, vattenkanna att vattna blommor, Vatten blir sjukt snyggt på bild när det fryser :-)
http://veronicaslchfmat.blogspot.se/

#3 - Angelica

Något som speglar barnens personlighet i den åldern de är nu kanske? Vad är de extra intresserade av och hur kan man spela det på ett roligt/lekfullt sätt i bilderna?
Någon leksak de gillar extra mycket eller gosedjur som kanske vill vara med på bild kan jag tänka mig blir ett härligt minne..