bambi

En röd Pippi docksäng
 
Idag är jag hemma och vabbar. Barnen hade ju feber under helgen och speciellt Leah är inte helt kry. Så det blir till att stanna hemma. Kanske leka lite med deras nya Pippi docksäng från Micki? Jag har fått äran att vara en av Mickis bloggkompisar och då skickade dom denna fina röda säng till mig.
 
 
Sängen är verkligen stabil och känns så välgjord. Eftersom Pippi sover med fötterna på kudden så är det skoavtryck på kudden  :)  Så söta detaljer!
 
Micki hade en träff för oss bloggkompisar förra veckan, jag tyvärr inte närvara men min vän Linda var där. Hon berättade att alla leksaker körs igenom en röntgenmaskin vilket säkerhetsställer att inga farliga kemikalier finns i deras produkter. Dom har ett eget kontor och personal i Kina för att bland annat se till att de anställda på fabrikerna behandlas väl. Dom bidrar även till SOS Barnbyar till projektet att bygga Astrid Lindgrens andra barnby i Bossangoa, i Centralafrikanska Centralrepubliken
 
Jag blev så glad att höra allt detta! Vilket underbart företag och det känns verkligen bra för jag har köpt massvis med Micki-produkter till barnen under åren. Linda sa att barnen har verkligen ett "Micki-rum" :
 
 
Jag älskar denna krokodilmatta från Micki och sen så har barnen även ett matchande bord från Micki. Pippi-huset och Hoppetossa kommer också från Micki  :)
#1 - Tilda

Hur går det för Leah att sluta med napp, med tanke på att hon har en i munnen på bilden och då sover hon ju inte ;) Förstår om det är för att hon är sjuk nu. Lycka till!

Svar: Det där är en gammal bild, från när Zack fyllde år (september förra året). Men ja, Leah har fått ha napp nu när hon har varit sjuk.... så vi får se hur det går när hon inte är sjuk längre :)
bambi